تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/02/27 - 13:17
کد خبر: 556854

معلمان بازمانده مدرسه «شجره طیبه» استخدام می شوند

معلمان بازمانده مدرسه «شجره طیبه» استخدام می شوند

وزیر آموزش و پرورش، از برنامه‌ریزی برای جذب معلمان بازمانده مدرسه «شجره طیبه» در بدنه آموزش‌وپرورش خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علیرضا کاظمی، در جلسه شورای معاونان وزارت آموزش‌وپرورش، با اشاره به برنامه‌های حمایتی برای مدرسه شجره طیبه، گفت: باید معاونت پرورشی و فرهنگی در راستای ارتقای سلامت روحی روانی، معاونت آموزش ابتدایی با اجرای طرح‌های «حامی» و «جبران عقب‌ماندگی آموزشی» و انجمن اولیا و مربیان در ارتباط مستمر با خانواده‌های این واقعه نقش آفرینی کنند.

وی از برنامه‌ریزی وزارت آموزش و پرورش برای جذب معلمان بازمانده این مدرسه در بدنه آموزش‌وپرورش خبر داد و آن را از اولویت‌های مهم دستگاه تعلیم و تربیت دانست.

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به گزارش‌ ارائه‌ شده از سوی مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش، اظهار کرد: گزارش‌های تحلیلی مبتنی بر نظرات معلمان و بازدیدهای میدانی، ظرفیت مهمی برای اصلاح فرآیندها و شناسایی آسیب‌ها است و باید در اختیار معاونت‌ها قرار گیرد تا اشکالات موجود برطرف شود.

کاظمی با اشاره به تهیه گزارش‌های تحلیلی از عملکرد ادارات‌کل استان‌ها در قالب بازرسی‌های تخصصی و استانی، افزود: برخی مسائل مدیریتی ممکن است از نگاه مدیران دور بماند و این گزارش‌ها می‌تواند زمینه‌ساز ارتقای عملکرد مجموعه باشد.

وی همچنین بر ضرورت جدی گرفتن «سامانه شفافیت» و تقویت و بهبود عملکرد در این بخش تأکید کرد و گفت: از عملکرد سال گذشته در این حوزه رضایت کامل وجود نداشت، اما سازمان مدارس و مراکز غیردولتی عملکرد مطلوبی ارائه کرد. انتظار می‌رود تمامی معاونت‌ها و بخش‌های وزارتخانه امسال با جدیت و انسجام بیشتر، اطلاعات و عملکرد خود را در سامانه شفافیت ثبت و به‌روز کنند.

وزیر آموزش‌وپرورش در ادامه با اشاره به برنامه‌های هفته سلامت، بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های مختلف برای ارتقای سلامت دانش‌آموزان تأکید کرد و گفت: مهم‌ترین مسئله در حوزه سلامت، سرمایه انسانی است و باید از همه ظرفیت‌ها از جمله معلمان، مربیان بهداشت و دانش‌آموزان استفاده شود.

وی افزود: نباید حوزه سلامت صرفاً متکی به مربیان بهداشت باشد؛ بلکه باید شرایطی فراهم شود تا تمامی دانش‌آموزان تحت پوشش برنامه‌های سلامت قرار گیرند.

کاظمی، همکاری نزدیک با وزارت بهداشت را محور اصلی این برنامه‌ها دانست و بر اهمیت سنجش سلامت دانش‌آموزان بدو ورود به مدرسه تأکید کرد.

وزیر آموزش‌وپرورش همچنین استفاده از ظرفیت‌ «سفیران سلامت» را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: دانش‌آموزان در قالب فعالیت‌های گروهی، مهارت‌های خودمراقبتی و دیگرمراقبتی را فرا می‌گیرند و می‌توانند در ارتقای سلامت همسالان خود نقش‌آفرین باشند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top