تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/02/28 - 03:37
کد خبر: 556882

گفت‌وگوی وزرای علوم ایران و مالزی درباره توسعه همکاری‌های علمی

گفت‌وگوی وزرای علوم ایران و مالزی درباره توسعه همکاری‌های علمی

گفتگوی تلفنی وزیر علوم، ایران با وزیر آموزش عالی مالزی، با محوریت توسعه همکاری‌های دانشگاهی، گسترش تعاملات علمی و ضرورت حفاظت از مراکز علمی در شرایط جنگی برگزار شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ گفتگوی تلفنی حسین سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران با «زمبری بن عبدالقادر» وزیر آموزش عالی مالزی، با محوریت توسعه همکاری‌های دانشگاهی، گسترش تعاملات علمی و ضرورت حفاظت از مراکز علمی در شرایط جنگی برگزار شد.

سیمایی در ابتدای این گفت‌وگو با اشاره به دیدارهای پیشین خود با وزیر آموزش عالی مالزی، بر روابط دوستانه و صمیمانه میان دو کشور تأکید کرد و از تداوم رایزنی‌های دوجانبه ابراز خرسندی کرد. وزیر آموزش عالی مالزی نیز با اشاره به سفر پیشین خود به تهران از میزبانی جمهوری اسلامی ایران و خاطرات خوب آن سفر قدردانی کرد.

سیمایی در ادامه این گفت‌وگو با تأکید بر ضرورت توسعه مناسبات علمی و دانشگاهی میان جمهوری اسلامی ایران و مالزی، سطح کنونی همکاری‌های آموزش عالی میان دو کشور را متناسب با ظرفیت‌ها و اشتراکات موجود ندانست و بر لزوم گسترش تعاملات دانشگاهی، پژوهشی و فناورانه تأکید کرد.

وزیر آموزش عالی مالزی نیز با استقبال از توسعه همکاری‌های دوجانبه، اظهار داشت که در مالزی نیز اراده جدی برای تقویت روابط علمی با جمهوری اسلامی ایران، به‌ویژه در حوزه آموزش عالی، وجود دارد و رایزنی‌ها و برنامه‌ریزی‌های متعددی در این زمینه در حال انجام است

سیمایی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های علمی و فناورانه مالزی، پیشنهاد داد همکاری‌های دوجانبه در قالب اجرای پروژه‌های مشترک پژوهشی و حمایت از گرنت‌های تحقیقاتی میان دانشگاه‌ها و مراکز علمی دو کشور توسعه یابد.

وزیر آموزش عالی مالزی نیز با اشاره به بازتاب دستاوردهای علمی ایران در دانشگاه‌های مالزی گفت: «پس از ملاقات سال گذشته، وقتی به مالزی برگشتم، در چند دانشگاه درباره وضعیت علم و فناوری ایران صحبت کردم تا در جریان پیشرفت‌های ایران قرار بگیرند.

در بخش دیگری از این گفت‌وگو، سیمایی با اشاره به حملات صورت‌گرفته علیه مراکز علمی ایران در جریان تجاوز اخیر، اظهار داشت: «در تجاوز به ایران مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاهی مورد حمله وحشیانه قرار گرفتند.» وزیر آموزش عالی مالزی نیز ضمن تأیید این موضوع گفت: «در جریان این مسئله هستیم و برخی دانشگاه‌ها در ایران بمباران شدند.»

وزیر آموزش عالی مالزی ضمن محکومیت حملات صورت گرفته علیه مراکز علمی ایران تصریح کرد: «باید از مؤسسات علمی پاسداشت و حفاظت کنیم؛ فارغ از هر جنگ و اختلاف سیاسی، مراکز علمی باید مصون بمانند و در کنوانسیون ژنو نیز بر حفاظت از این مراکز تأکید شده است.»

در پایان این گفت‌وگو، وزیر آموزش عالی مالزی درباره آخرین وضعیت ایران پس از جنگ پرسید و دکتر سیمایی در پاسخ تأکید کرد: «ایران هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده و اکنون صرفاً از خود دفاع می‌کند.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
امیر قلعه‌نویی: از مردم می خواهم فرصت بدهند تا تیم را بسازم
واکنش عراقچی به اتهام زنی‌های بی اساس نخست وزیر بریتانیا
گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و بن‌زاید پس از حادثه پرواز فلای‌دبی
ثبت ۵۱ حمله هوایی و موشکی در ۲۴ ساعت گذشته
چند کشته و زخمی درحمله تروریستی به مینی بوس در سوریه
صدایی که باید دیده شود
فیلم «سرزمین فرشته‌ها» نماینده ایران در اسکار شد
بازگشت تیم‌ملی فوتبال ایران بدون پاسخگویی
واکنش بازیکنان روسیه به برد مقابل ایران/ فقط یک بازیکن را می‌شناختیم!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top