تاریخ انتشار: شنبه 1405/03/09 - 18:23
کد خبر: 557323

تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار

تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار

رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران گفت: رویکرد ما در شهرداری تهران، ایجاد فضای کار و فروش برای زنان سرپرست خانوار است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مریم اردبیلی، در تشریح برنامه‌های حمایتی این مرکز برای بانوان تهرانی، اظهار کرد: موضوع وام‌های اشتغال‌زایی در وزارت کار پیگیری می‌شود و ما در آن حوزه وارد نمی‌شویم؛ تمرکز اصلی ما در شهرداری تهران، حمایت از خانم‌هایی است که نیازمند پشتیبانی برای توسعه کسب‌وکار خود هستند، به‌ویژه خانم‌های سرپرست خانوار و دهک‌های پایین اجتماعی که باید مورد توجه ویژه قرار گیرند.

وی با اشاره به جمعیت تحت پوشش این مرکز، افزود: در حال حاضر حدود اسامی ۴۰ هزار نفر در سامانه زنان سرپرست خانوار شهرداری تهران به ثبت رسیده‌اند. مجموعه خدماتی که برای این عزیزان در نظر گرفته‌ایم، شامل حوزه کارآفرینی و اشتغال در «مراکز کوثر»، منتوری و هدایت کسب‌وکار، ایجاد فضای فروش محصولات، خدمات سلامت، آموزش فرزندان و همچنین مشاوره‌های مددکاری برای حل مسائل و چالش‌های پیش‌روی آنها است.

اردبیلی با بیان اینکه در شرایط فعلی، افزایش تاب‌آوری اجتماعی یک ضرورت است، تصریح کرد: با توجه به اقتضائاتی که وجود دارد، همه ما وظیفه داریم بیش از پیش در خدمت این عزیزان باشیم و این خدمات را گسترش دهیم تا دهک‌های پایین جامعه متحمل فشارهای غیرقابل تحمل نشوند.

رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران ادامه داد: اگرچه ممکن است در موارد خاص، کمک‌های معیشتی یا حل مسئله موردی صورت گیرد، اما رویکرد عمومی ما در شهرداری تهران، تمرکز بر ایجاد فضای کار و فروش برای این بانوان است.

وی در خصوص نحوه عرضه محصولات این بانوان به بازار هم گفت: بسیاری از این خانم‌ها پیش از این نیز پیج‌های اختصاصی خود را برای فروش محصولات داشتند. در همین راستا، ما با همکاری پلتفرم‌های موجود دیگر و بسترهای فروش آنلاین، تسهیل‌گری‌های لازم را برای فروش محصولات این عزیزان انجام داده‌ایم و این برنامه‌ها امسال نیز با قوت ادامه خواهد داشت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
صعود ۱۰۱ هزار واحدی شاخص
جلسه وبیناری با وزیر نفت؛ مخالفت مجلس با افزایش قیمت سوخت
پزشکیان: صداوسیما نباید با تحلیل‌های غیرمستند عملکرد دولت را سیاه‌نمایی کند
۴۵ همت خسارت جنگ تأمین مالی شده و در حال پرداخت است
جزئیات رویکرد جدید دولت به کالابرگ/۶ دهک در اولویت افزایش
نیاز به ۱۵ هزار میلیارد تومان دیگر برای پرداخت کامل خسارت‌ ماشین‌های جنگ‌زده
واکنش اتحادیه جهانی کشتی به فینال عموزاد: کامبک دیوانه‌وار!
۲ طلای دیگر جوانان ایران در آب‌های آرام قهرمانی آسیا/ جمع مدال‌های ایران ۲۰ شد
تیم ملی فوتبال ایران به تیخوانا رسید
پزشکیان: اعتبار کالابرگ حداقل شش دهک درآمدی باید افزایش یابد
رشد ۵.۵ درصدی داوطلبان دکتری دانشگاه خوارزمی
چرا بلیت اتوبوس گران شد؟
پخش بازی‌های جام جهانی در سینماها
دولت در حال بررسی افزایش اعتبار کالابرگ
حدادی‌فر سرمربی تیم ملی جوانان شد
آغاز حرکت ملی برای روایت مظلومیت کودکان ایرانی
سقوط بیشتر قیمت طلا در راه است؟
بقائی به سی ان ان: مواضع آمریکا متناقض است؛ تبادل پیام‌ها ادامه دارد
توضیح تاج درباره شرایط ویزای آمریکای تیم‌ملی: علی‌رغم خباثت‌ها نگرانی نداریم
۲۰ مدال حاصل کار جوانان پاراکانو و آبهای آرام ایران در آسیا
پرونده «تتلو» به کجا رسید؟
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top