تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/03/10 - 18:08
کد خبر: 557370

وضعیت تکان‌دهنده مزار زنده‌یاد عنایت‌الله بخشی در قطعه هنرمندان

وضعیت تکان‌دهنده مزار زنده‌یاد عنایت‌الله بخشی در قطعه هنرمندان

فیلمی از قطعه هنرمندان نشان داد مزار عنایت‌الله بخشی هنوز سنگ ندارد و این موضوع با واکنش و پیگیری همراه شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ فیلمی که اخیراً از قطعه هنرمندان منتشر شد، وضعیت تأسف‌برانگیز مزار برخی از هنرمندان پیشکسوت کشور را به تصویر کشید؛ به ویژه زنده‌یاد عنایت‌الله بخشی که با بیش از پنج دهه حضور در سینما و خلق خاطراتی ماندگار برای مردم، هنوز سنگ قبری ندارد.

در این فیلم، نمایش مزار هنرمندان بدون نام و نشان، موجی از ناراحتی در دل علاقه‌مندان سینما ایجاد کرد. بسیاری از مخاطبان زنده‌یاد بخشی را با نقش معروف او، اصغر آقا در فیلم «گوزن‌ها» یا حضورش در فیلم «امام علی» به یاد می‌آورند، اما متأسفانه پس از گذشت چند ماه از درگذشتش، خبری از سنگ مزار نیست.

با شنیدن این خبر، گروهی از هنردوستان، تصمیم گرفتند با همکاری یکدیگر سنگ مزاری برای یادبود زنده‌یاد بخشی آماده کنند. این اقدام، هم نشان‌دهنده احترام به هنرمند پیشکسوت است و هم تلنگری به جامعه و مسئولان برای توجه بیشتر به پیشکسوتان سینما.

سید مجید پوراحمدی، مدیرعامل صندوق اعتباری هنر، در این باره به خبرنگار تسنیم گفت: «من واقعاً از این موضوع مطلع نبودم. دوستان نزدیک هنرمند امور ایشان را پیگیری می‌کردند و من هم آماده همکاری بودم. در زمان بستری شدن، تقریباً همه کارهای لازم انجام شد؛ حتی با وجود اینکه هزینه‌های بیمارستان از سقف بیمه مکمل این هنرمند فراتر رفت، ما مدیریت و هماهنگی لازم را انجام دادیم. بخشی از بدهی بیمارستان نیز باقی ماند که خانواده توان پرداخت آن را نداشتند، اما با شرایط ویژه‌ای موضوع را پیش بردیم. این مسئله که اکنون پیگیری می‌کنید، ناشی از عدم اطلاع بوده و از دوستان نزدیک ایشان خواسته بودم هر مشکلی بود با ما در میان بگذارند؛ بنابراین بی‌توجهی عمدی در کار نبوده است.»

پیگیری‌ها تا آماده‌سازی سنگِ مزار عنایت‌الله بخشی ادامه خواهد داشت. هرچند پوراحمدی و برخی مراجع ذیربط دیگر نوید اقدام را داده‌اند. این اقدام یادآور می‌شود که هنرمندان، حتی پس از سال‌ها خدمت و خلق آثار ماندگار، بدون حمایت و قدردانی ممکن است مورد غفلت قرار بگیرند.

قطعه هنرمندان، جایی که باید محل تجلیل و یادبود پیشکسوتان باشد، گاهی یادآور بی‌مهری‌ها و فراموشی‌هاست. یاد و نام عنایت‌الله بخشی با این اقدام دوباره زنده خواهد شد، اما تلنگری است برای جامعه و مسئولان تا حرمت و شأن هنرمندان کشورمان را در تمامی مراحل زندگی و پس از مرگشان پاس بداریم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
با حکم رئیس‌جمهور حمید بورد سرپرست وزارت نفت شد
رئیس قوه قضاییه قهرمانی تیم ملی نجوم و اخترفیزیک ایران را تبریک گفت
بیانیه یحیی سریع درباره تجاوز عربستان به یمن
ارزیابی عملکرد مأموران با QR کد
وقوع حادثه دریایی در نزدیکی باب المندب
قالیباف قهرمانی تیم ملی المپیاد نجوم و اخترفیزیک را تبریک گفت
مقام حزب‌الله: تا زمانی که اشغالگری ادامه دارد، مقاومت باقی خواهد ماند
دختر تبریزی چگونه در سال پرچالش کنکور به رتبه ۴ رسید؟
واکنش قطر و اردن به آغاز عملیات رژیم صهونیستی در «خط سوفا ۵۳» سوریه
زاکانی: برای تبدیل برخی پارکینگ‌ها به پناهگاه برنامه‌ریزی کرده‌ایم
بروجردی: سیاست کشور تغییرناپذیر است؛ از موضعمان کوتاه نمی‌آییم
علی‌آبادی: برنامه‌ای برای افزایش عمومی قیمت برق نداریم
ضرورت تشدید نظام مراقبت بیماری‌های حاد تنفسی در مراکز بهزیستی
اعلام نتایج کنکور ۱۴۰۵ در نیمه دوم آبان
عارف: فتح قله المپیاد نجوم گواهی روشن بر ظرفیت‌ علمی فرزندان ایران است
تبریک پزشکیان بابت قهرمانی تیم ملی المپیاد نجوم و اختر فیزیک ایران
وزیر انرژی آمریکا مدعی افزایش عرضه نفت از تنگه هرمز شد!
رتبه پنجم کنکور تجربی: با توکل و پشتکار به این موفقیت رسیدم
موفقیت کاروان فرشتگان میناب جلوه‌ای از توانمندی جوانان ایران است
واکنش ترامپ به نتایج نظرسنجی‌های جدید علیه جمهوری‌خواهان
واکنش دمشق به ادامه تحرکات نظامی تل‌آویو در سوریه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top