تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/03/17 - 16:37
کد خبر: 557713

نامه قالیباف به شورای عالی امنیت ملی برای برگزاری جلسات علنی مجلس

نامه قالیباف به شورای عالی امنیت ملی برای برگزاری جلسات علنی مجلس

سخنگوی هیات رئیسه مجلس از نامه رئیس مجلس به شورای عالی امنیت ملی برای برگزاری جلسات علنی مجلس خبر داد و گفت که تاکنون این شورا به این نامه پاسخ نداده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ عباس گودرزی درباره زمان برگزاری جلسات علنی مجلس گفت: یکی از موضوعاتی که امروز در جامعه به صورت مکرر مطرح می‌شود، موضوع برگزار شدن جلسات علنی مجلس و تکمیل چرخه قانون‌گذاری است.

وی ادامه داد: این موضوع مورد درخواست رئیس و نمایندگان مجلس است اما شیوه جدید برگزاری جلسات و عدم برگزاری جلسات صحن، براساس مکاتبات شورای عالی امنیت ملی و نهادهای امنیتی انجام شده است.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس یادآور شد: براساس آنچه در جلسات متعدد کمیسیون‌ها و هیات رئیسه جمع‌بندی شد، رئیس مجلس در اردیبهشت ماه در نامه‌ای به شورای عالی امنیت ملی خواستار ارائه نظر جدید شعام شد؛ اراده مجلس بر برگزاری جلسات صحن به منظور تکمیل چرخه قانون‌گذاری است.

گودرزی ادامه داد: تاکنون پاسخ این نامه از سوی شعام دریافت نشده است اما جلسات طبق روال قبلی به صورت نظارتی برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: در این مدت کمیسیون‌های تخصصی حدود ۱۵۰ نشست برگزار کردند و ۵ جلسه نیز به صورت مجازی برگزار شده است. تلاش ما این است که با تسریع در دریافت پاسخ به این نامه، جلسات صحن مجلس در بستر مناسب به نحوی برگزار شود که شاهد تکمیل فرآیند قانون‌گذاری باشیم،‌ آن‌چنان که شایسته ملت مبعوث شده، است.

این نماینده مجلس گفت: مردم ایران جلوه خیره کننده‌ای از عصاره فضایل خودشان به منصه ظهور رسانده‌اند لذا شایسته است مجلس شورای اسلامی و سایر بخش‌های کشور در تراز جدید مردم، کارآمدی‌شان را ارتقا دهند.

وی در پایان بیان کرد: میدواریم با برنامه‌ریزی دقیق و پیگیری مطالبات مردم؛ شاهد افزایش امید و اعتماد و رضایتمندی مردم خوب و عزیز و بزرگواری باشیم که ولی نعمت ما و شایسته خدمت هستند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تجربه آبان ۹۸ و مرداد ۴۰۴ نشان داد گران‌سازی بنزین تأثیر مثبت ندارد
معرفی بهترین صرافی ها بدون محدودیت سنی
استقلال با دیوار پنج‌نفره به استقبال لیگ برتر می‌رود
تهدید خطرناک ایران علیه نظامیان آمریکایی به روایت وال استریت
از توقیف دارایی‌ها تا بازگرداندن منابع به بیت‌المال
شرط ایران قوی، وحدت حول محور ولایت است
مهم‌ترین تاسیسات انرژی جهان در تیررس موشک‌های ایرانی
پیشنهاد ساخت شهرهای حکمرانی در سطح کشور / اهدای ۲۰۰ متر زمین می‌تواند مشکلات اقتصادی مردم را برطرف کند
دستور آماده‌باش کامل در تمام پادگان‌ها و مقرهای حشد شعبی
«هنر خوب باختن» را بیاموز / بحران موشکی و فاجعه اقتصادی، واشنگتن را به عقب‌نشینی از جنگ با ایران وادار کرده است
امنیت زائران اربعین و انتقام خون رهبر شهید معامله‌پذیر نیست
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top