تاریخ انتشار: جمعه 1405/03/22 - 14:34
کد خبر: 558097

ایران و روسیه نقشه‌راه سه‌ساله همکاری گردشگری امضا کردند

ایران و روسیه نقشه‌راه سه‌ساله همکاری گردشگری امضا کردند

برنامه اقدام همکاری‌های گردشگری ایران و روسیه در سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۸ میلادی به امضا رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  حجت‌الله ایوبی مشاور عالی وزیر و رئیس مرکز امور بین‌المللی و دیپلماسی وزارت میراث‌فرهنگی و گردشگری و صنایع‌دستی که به منظور شرکت در ششمین مجمع گردشگری بین‌المللی روسیه به مسکو سفر کرده است، این برنامه اقدام را به نمایندگی از کشورمان امضا کرد.

امضای دیمیتری واخروکوف معاون وزیر توسعه اقتصادی روسیه نیز به نمایندگی از طرف روسی ذیل این طرح همکاری سه‌ساله نشست، طرحی که کلیدواژه اصلی آن، گره‌گشایی از موانع فراروی توسعه همکاری‌ها و احیای کمیته مشترک گردشگری دو کشور است.

رئیس مرکز امور بین‌المللی و دیپلماسی وزارت میراث‌فرهنگی و گردشگری و صنایع‌دستی در این آئین با اشاره به مذاکرات خود با معاون وزیر توسعه اقتصادی روسیه و معاون وزیر فرهنگ این کشور در مسکو، زمینه را برای توسعه همکاری‌ها در حوزه فرهنگی و گردشگری میان دو کشور مساعد خواند.

ایوبی گفت: ایران و روسیه با امضای این نقشه‌راه همکاری به دنبال از میان برداشتن مشکلات فراروی اجرای توافقات قبلی و گشایش فصل تازه در همکاری‌های دو کشور در حوزه گردشگری هستند.

وی اظهار کرد: هم ایران و هم روسیه از ظرفیت‌ها و جاذبه‌های گردشگری فراوانی برخوردار هستند و اراده بسیار قوی را در طرف روسی دیدیم که با وجود تاخیر تاریخی در شکل‌گیری ارتباطات و جریان گردشگری میان دو کشور و دو ملت، سطح جدیدی از همکاری‌ها را در پیش رو داشته باشیم.

معاون وزیر توسعه اقتصادی روسیه نیز در این باره گفت:‌ این تفاهم‌نامه همکاری، جدیدترین برنامه عملیاتی ایران و روسیه برای سه‌ سال آینده است که مهمترین مسائل کلیدی همکاری دوجانبه در زمینه تبادلات گردشگری را در بر می‌گیرد.

واخروکوف افزود: در این تفاهم‌نامه به این موضوع پرداخته‌ایم که چگونه دسترسی گردشگران روسی به ایران و دسترسی گردشگران ایرانی به روسیه را آسان کنیم و اینکه چه اقداماتی باید در زمینه پرداخت‌ها، مسائل روادید و پروازها انجام شود.

معاون وزیر توسعه اقتصادی روسیه گفت: با امضای این تفاهم‌نامه، اکنون دقیقاً می‌دانیم که برای توسعه مناسبات گردشگری با ایران چه اقداماتی باید انجام دهیم و کاملاً برای این واقعیت آماده هستیم که پس از تثبیت شرایط منطقه، جریان گردشگری میان دو کشور بهبود یابد و از همه ارقامی که قبلاً پیش‌بینی شده است، فراتر رود.

این تفاهم‌نامه در پایان مذاکرات دوجانبه هیأت‌های طرفین به امضا رسید.

در این دیدار، طرفین با اشاره به اهمیت تسهیل پرداخت‌های مالی گردشگران در سفر متقابل به ایران و روسیه، بر اهمیت اجرایی شدن کامل پیمان پولی دو کشور و فراهم شدن امکان پرداخت گردشگران با کارت‌های بانکی عضو شبکه شتاب و شبکه میز تاکید کردند.

ششمین دوره مجمع گردشگری بین‌المللی روز چهارشنبه در آیینی با قرائت پیام رئیس‌جمهور روسیه و با حضور نمایندگان مناطق مختلف این کشور و همچنین 32 کشور خارجی از جمله جمهوری اسلامی ایران در مجموعه نمایشگاهی ودنخا مسکو آغاز به کار کرد.

رئیس مرکز امور بین‌المللی و دیپلماسی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی روز چهارشنبه در سخنانی در نشست تخصصی با عنوان «گردشگری ملی؛ ظرفیت راهبردی برای همکاری بین‌المللی» ششمین مجمع گردشگری بین‌المللی روسیه به معرفی مسیرهای نوین گردشگری ایران پرداخت و با اشاره به تجاوز نظامی اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی از ناتوانی «آتش و بمب در مقابل تمدن» سخن گفت.

دیدار با معاون وزیر فرهنگ روسیه از دیگر برنامه‌های هیأت ایرانی در سفر به مسکو بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top