تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/03/25 - 16:45
کد خبر: 558300

انجمن اسلامی امیرکبیر؛

چه پاسخی برای خانواده شهدا دارید؟

چه پاسخی برای خانواده شهدا دارید؟

انجمن اسلامی امیرکبیر خطاب به رئیس مجلس و وزیر خارجه: چه پاسخی برای خانواده شهدا دارید؟ آقای قالیباف، شما که با پوتین‌های رزمنده در جبهه بودید، امروز چگونه اجازه دادید «نرمش قهرمانانه» جایگزین عزت ملی شود؟

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر با صدور بیانیه‌ای به اخبار توافق واکنش نشان داد.

متن کامل بیانیه:

بسم الله الرحمن الرحیم

امام سیدمجتبی خامنه‌ای حفظه الله:
«هرگونه اقدامی که موجب بدبینی و سرخوردگی آحاد مردم شود، نوعی کمک به دشمن این کشور است.» 

ملت شریف، غیرتمند و انقلابی ایران

صبح امروز دوباره همان فیلم کثیف را به خورد ملت دادند. یک توافق تکراری با همان امضای پوشالی آمریکا؛ همان وعده‌های سراب‌گونه، همان عقب‌نشینی‌های پشت پرده و همان تحقیر آشکار عزت ملی. نامش را هر چه می‌خواهید بگذارید: برجام دو، رونوشت یک توافق تحقیرآمیز. فارغ از اسم، بوی جهالت و ساده‌لوحی یا ... از آن به مشام می‌رسد.

مگر ملت ایران حافظه‌اش را از دست داده؟ مگر فراموش کرده که آمریکا چطور برجام را پاره کرد و توپ را در زمین ایران انداخت؟ امروز دوباره همان بازی شروع شده: ایران باید همه تعهدات را فوری اجرا کند، اما آمریکا فقط قول می‌دهد. مگر قول آمریکایی به جوهر روی کاغذ هم ارزش دارد؟ این یعنی تسلیم شدن در برابر قلدر جهانی با لفافه دیپلماسی.

اما غیرت ملت ایران امروز نه از مکر آمریکا که از نرمش قهرمانانه برخی مسئولین داخلی جریحه‌دار شده است. کجاست آن خروج نیروهای آمریکایی از منطقه که انتقام خون شهید سلیمانی بود؟ کجاست رفع کامل تحریم‌ها؟ کجاست آزادی بی‌قید و شرط دارایی‌های بلوکه‌شده؟ کجاست غرامت و انتقام خون امام شهید سیدعلی خامنه‌ای (قدس سره)؟ تمام این شروط و خطوط قرمز یا حذف شده‌اند یا حواله به آینده‌ای که هیچ وقت نمی‌رسد.

امروز دیگر فقط شهدای مقاومت نیستند که از پشت این توافق فریاد می‌زنند. امروز روح پاک امام شهید سیدعلی خامنه‌ای (قدس سره) بالای سر این کاغذهای مچاله شده ایستاده است. با چه رویی بعد از شهادت آن بزرگوار، دست دراز می‌کنید به سوی دشمنی که قاتل نائب امام‌زمان (عج) است؟ آیا غیرت شما در سوگ آن امام شهید اجازه می‌دهد که بر میز مذاکره از خط‌قرمزها عبور کنید؟ اگر امروز سکوت کنید، تاریخ از شما نخواهد گذشت. 

به همین دلیل بدون هیچ تعارفی و با تمام توان دانشجویی فریاد می‌زنیم:

۱) متن کامل توافق و تمام پیوست‌های آن، بدون سانسور، فوراً برای مردم منتشر شود.
۲) گزارش رسمی و مستند انطباق یا عدم انطباق این توافق با شروط و خطوط قرمز اعلامی، به همراه فهرست امضاکنندگان و عقب‌نشینان از خطوط قرمز ارائه شود.
۳) همه مذاکره‌کنندگان و مسئولان تصمیم‌گیر در یک نشست علنی و بدون سانسور رسانه‌ای در برابر سؤالات تند دانشجویان پاسخگو باشند.
۴) نهادهای نظارتی بدون فوت وقت، این توافق را زیر ذره‌بین ببرند و بانیان این خسران را معرفی کنند.
۵) ضمانت‌های اجرایی اخذشده از آمریکا و سازوکار مقابله با بدعهدی صریحاً اعلام شود؛ نه وعده، نه حرف، نه تعارف.

خطاب به آقایان قالیباف و عراقچی؛ دلسوزان کشور، گوش‌هایشان از شنیدن اسم شما در کنار فجایع دیپلماتیک پر است. منتظر بودیم پس از تجربه تلخ برجام و آن همه خسارت، درس عبرت گرفته و راه دیگری را پیش بگیرید.
شما می‌خواهید چه بگویید به مادری که فرزندش را در دفاع از وطن از دست داده؟ چه پاسخی دارید برای خانواده‌های شهدایی که به خون خود امضا زدند نه به سازش؟ امروز با این توافق شرم‌آور، نه تنها گرهی از معیشت ملت باز نمی‌شود، بلکه اسرائیل و آمریکا را جسورتر از همیشه به جان ایران انداخته‌اید.

آقای قالیباف، شما که زمانی با پوتین‌های رزمنده در جبهه‌ها قدم می‌زدید، امروز چگونه اجازه دادید برجام دیگر بر سفره مردم تحمیل شود؟ مگر شما خود از منتقدان برجام نبودید؟ حالا که پشت میز نشسته‌اید، چنان عقب‌نشینی کرده‌اید که حریف را به طمع انداخته‌اید. انتظار از شما بازی‌سازی در زمین منافع ملی بود؛ نه نقش مکمل در پازل شوم آمریکا. انتظار می‌رفت آخرین سنگرهای عزت ملی را حفظ کنید، نه اینکه با دست خودتان راه را برای تحمیل خواسته‌های دشمن باز کنید. خودت را از چشم میلیون‌ها جوان انقلابی که به شما امید بسته بودند انداختید. دیگر نام شما بر تارک مبارزه با تحریم نمی‌درخشد؛ نامتان در دفتر نرمش قهرمانانه ثبت خواهد شد.

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ترامپ: به دنبال تغییر حکومت در ایران نیستم
عرضه رایگان سوخت CNG در ۱۱ جایگاه قم برای زائران مراسم تشییع رهبر
مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در تهران +عکس
مشارکت الزیدی در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید ایران در نجف
صادق: تحلیلگران اجتماعی از درک شعور مردم ایران ناکام مانده‌اند
اینفوگرافیک: مسیر های تردد زائران مراسم بدرقه رهبر شهید در جمکران
تمایل باقری برای همکاری با تارتار
خبرگزاری فرانسه: ایران تاب آوری و استقامت خود را به نمایش گذاشت
حماسه تشییع رهبر شهید، نقطه عطف بعثت مردم است / عهد خود را با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای تجدید می‌کنیم
هشدار یمن: باب‌المندب به روی کشتی‌های سعودی بسته می‌شود
مراسم تشییع آقای شهید ایران
فیلم | حضور پرشور مردم در تشییع پیکر مطهر آقای شهید ایران
فیلم | لحظاتی از متوقف شدن خودروی حامل پیکر آقای شهید ایران در سیل انبوه مردم عزادار
فیلم | تصاویر هوایی از حضور میلیونی مردم در تشییع پیکر امام شهید
فیلم | مردم در تشییع آقای شهید ایران به شیطان بزرگ سنگ زدند و عکسش را پاره کردند
فیلم | تابوت کوچک در آغوش عزاداران بی‌شمار
فیلم | گلباران پیکر رهبر شهید انقلاب توسط دانشجویان دانشگاه شریف
خداحافظی رسمی کی‌روش از تیم ملی غنا
رایزنی وزرای خارجه قطر و فرانسه درباره تفاهم‌نامه ایران آمریکا
قالیباف: در قبال امنیت و سرنوشت تمامی اضلاع جبهه مقاومت مسئولیت داریم
چند ساعت پس از جدایی تارتار؛ رحمتی سرمربی تیم فوتبال گل‌گهر شد!
بدرقه امام خامنه‌ای، هزینه‌ی شیعه را برای دشمن «غیرقابل تصور» می‌کند / وداعی که باید چون قیام حسینی، خون‌خواهی را به جهان نشان دهد
حضور باشکوه مردم در مراسم تشییع رهبر شهید، نماد وحدت و ایستادگی ملت ایران است
تبیین رسالت‌های سه‌گانه جامعه و دانشگاهیان در عصر پساجنگ
ضوابط برگزاری امتحانات مجازی و ترم تابستان دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد
آمادگی کامل برای میزبانی از سوگواران مراسم تشییع
از جهاد علمی تا خودکفایی پایدار؛ نگاه عملیاتی به فرمایشات رهبر شهید
موکب مدافعان سلامت علوم پزشکی تهران، میزبان دانشگاهیان در مراسم تشییع رهبر شهید
خدمت‌رسانی شبکه امداد سیار دانشگاه آزاد در موکب‌ها و میان جمعیت
جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان اعلام شد
گلباران پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب توسط دانشجویان
بازدید دکتر حبیبی از روند آماده‌سازی دانشگاه‌های علوم پزشکی برای میزبانی از زائران دانشجو
تعطیلی سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در روز چهارشنبه
پژوهشگاه ملی سرطان جهاددانشگاهی آماده خدمت‌رسانی به عزاداران رهبر شهید
روایتی از ۴ دهه ارتباط دانشگاه صنعتی شریف با رهبر قائد انقلاب
بسیج همه‌جانبه دانشگاه آزاد اسلامی در خدمت زائران امام شهید
سه شرط معافیت دانشجویان داروسازی از آزمون پایان دوره اعلام شد
دانش‌آموزان چه معلمی را حرفه‌ای می‌دانند؟
آیا اعتماد عمومی به علم کاهش یافته است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top