تاریخ انتشار: شنبه 1405/03/30 - 22:22
کد خبر: 558604

۱۰۰ دانشجوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در دوران دفاع مقدس به شهادت رسیدند

۱۰۰ دانشجوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در دوران دفاع مقدس به شهادت رسیدند

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به نقش دانشجویان این دانشگاه در دوران دفاع مقدس گفت: نزدیک به ۱۰۰ دانشجوی این دانشگاه درجایگاه‌های دانشجو، رزمنده و جهادگر جهاد سازندگی به شهادت رسیدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، عباس سروش در مراسم دهمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار با درود به روح شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهدای ترور و شهدای جنگ ۱۲ روزه، اظهار کرد: افتخار بزرگی برای دانشگاه صنعتی امیرکبیر است که میزبان خانواده‌های معظم شهیدان، دانش‌آموزان، دانشجویان و مسئولان دستگاه‌های مختلف از جمله بنیاد شهید و امور ایثارگران، وزارت علوم و وزارت بهداشت باشد.

وی با اشاره به نقش دانشجویان این دانشگاه در دوران دفاع مقدس افزود: در طول هشت سال جنگ تحمیلی، نزدیک به ۱۰۰ دانشجوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در جایگاه‌های مختلف از جمله دانشجو، رزمنده و جهادگر جهاد سازندگی به شهادت رسیدند و امروز تصاویر و نام این شهیدان در دانشکده‌ها، کتابخانه‌ و ساختمان‌های دانشگاه یادآور این حقیقت است که ما وامدار ایثار و فداکاری آنان هستیم.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر زنده نگه داشتن یاد شهیدان را یکی از سنت‌های ارزشمند فرهنگی دانست و گفت: هر روز که از کنار کتابخانه مرکزی دانشگاه که به نام شهید علی صبوری نامگذاری شده عبور می‌کنم، به یاد ایثارگری‌های این شهید و دیگر رزمندگان می‌افتم.

سروش با اشاره به همرزمان و جانبازان دفاع مقدس خاطرنشان کرد: افتخار دوستی و همنشینی با جانبازی را دارم که دهه‌هاست بر روی صندلی چرخدار زندگی می‌کند و با وجود سختی‌ها، همچنان روحیه و ایمان خود را حفظ کرده‌است. این ایثارگر و سایر ایثارگران و خانواده‌های آنان نمونه‌های ارزشمندی از صبر و فداکاری هستند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: به عنوان کسی که خود را مدیون شهدا می‌داند، معتقدم همه ما اعم از دانش‌آموزان، دانشجویان، استادان، سیاست‌گذاران و مسئولان باید در همه امور از خود بپرسیم که آیا شیوه درس خواندن، سیاست‌گذاری و عملکردمان موجب شادی روح شهدا می‌شود یا خیر. اگر چنین نگاهی داشته باشیم، شاید لازم باشد در برخی رفتارها و تصمیم‌های خود تجدیدنظر کنیم.

سروش در پایان افزود: گاهی تصور می‌کنیم برای شهدا کاری انجام می‌دهیم، اما در واقع برای خودمان عمل می‌کنیم. در کنار تجلیل‌ها و اهدای جوایز، بهترین هدیه به شهدا و ایثارگران این است که به گونه‌ای رفتار کنیم که آنان، چه آنان که در قید حیات هستند و چه شهیدانی که به لقاءالله پیوسته‌اند، از ما راضی باشند.

دهمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اساتید و نخبگان جامعه ایثارگری و سایر مسئولان کشور با هدف اعتلای علمی و تجلیل از دانشجویان، دانش آموزان و طلاب سرآمد شاهد و ایثارگر در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حمله آمریکا بعد انتخابات کنگره به ایران قطعی است / چرا نباید تا این موعد پالس مذاکره داد؟
علی الاصول گزینشی نیست!
چرا برخورد فیزیکی باید شرط عذرخواهی از مخاطب باشد؟
انتصاب و بازگشت "آزاد ارمکی" به مدیریت گروه رشته جامعه شناسی مصداق ارتجاع است!
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top