تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/04/03 - 04:11
کد خبر: 558784

تیم ملی فوتبال ایران دو روز زودتر در سیاتل

تیم ملی فوتبال ایران دو روز زودتر در سیاتل

با تاکید مدیر اجرایی جام جهانی ۲۰۲۶، اعضای تیم‌ ملی فوتبال ایران در فاصله دو روز تا بازی با مصر می‌توانند وارد شهر سیاتل آمریکا شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، آمریکا محدودیت‌های مربوط به تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی را کاهش داد و به این تیم اجازه داد دو روز پیش از دیدار بعدی خود وارد خاک آمریکا شود.

بر اساس اعلام وزارت امنیت داخلی آمریکا، این تیم همچنان موظف است پس از دیدار روز جمعه در شهر سیاتل، خاک آمریکا را ترک کند.

«اندرو جولیانی»، مدیر اجرایی کارگروه جام جهانی کاخ سفید، در این باره به آسوشیتدپرس گفت: این موضوع از ابتدا در برنامه ما بود. ما می‌خواستیم روند جابه‌جایی‌های اولیه را بررسی کنیم و اگر بدون مشکل پیش می‌رفت، با توجه به زمان طولانی‌تر سفر، یک روز اضافه برای تیم در نظر می‌گرفتیم.

تیم ملی ایران در طول این رقابت‌ها نسبت به محدودیت‌های سفر و مشکلات ناشی از شرایط امنیتی و جنگ اعتراض‌هایی مطرح کرده بود. در دو دیدار نخست که در لس‌آنجلس برگزار شد، به تیم اجازه داده شده بود تنها یک روز قبل از مسابقه وارد کشور میزبان شود.

در همین راستا، کمپ اصلی ایران نیز از توسان ایالت آریزونا به تیخوانای مکزیک منتقل شد و همچنین چند تن از اعضای کادر فنی و همراهان تیم اجازه ورود به آمریکا را همراه تیم نداشتند.

هرچند طبق قوانین فیفا معمولاً تیم‌ها یک روز پیش از مسابقه به محل بازی سفر می‌کنند، اما ایران خواستار زمان بیشتری برای تطبیق با شرایط شهرهای میزبان و ریکاوری بازیکنان شده بود.

لازم به ذکر است که تیم‌های ملی ایران و مصر در دور سوم و پایانی مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ صبح شنبه ۶ تیر و از ساعت ۰۶:۳۰ به وقت تهران به مصاف هم می روند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نقشه رژیم صهیونیستی برای گسترش تجاوزات علیه لبنان
از فرار کابل تا کابوس هرمز؛ قاب‌های تاریخی فرسایش هژمونی آمریکا
هشدار پلیس فتا نسبت به فروش سئوالات کنکور
مراسم بزرگداشت آقای شهید ایران امشب در حرم امام رضا(ع) برگزار می شود
تشدید سرکوبگری صهیونیستی در کرانه باختری و تداوم موشک باران غزه
کاهش رتبه علمی ایران در جهان
رسانه صهیونیستی: امارات مجبور است تنش‌ها با ایران را کاهش دهد
آمریکا و ناتو برای شکست ایران آمدند
ایران تحت فشار مهلت‌های زمانی، سیاست‌های خود را تنظیم نمی‌کند
طلا و خودرو فروختند، خانه نگرفتند
هشدار نسبت به وقوع جنگ هسته‌ای میان روسیه و اروپا
تحرکات فرستاده آمریکا علیه نیروهای مقاومت عراق
جسد یک صهیونیست پس از یک هفته در فنلاند پیدا شد
اوضاع نابسامان ناو لینکلن از زبان افسر سابق نیروی دریایی آمریکا
عطوان: تنگه هرمز گواه فروپاشی قریب‌الوقوع امپراتوری آمریکا است
آمریکایی‌ها ادعای ترامپ را باور نمی‌کنند؛ چرخش تبلیغاتی کاخ سفید
حمله پهپادی علیه دفتر نخست وزیر اقلیم کردستان عراق
ضربات موشکی گسترده یمن در المخا و باب‌المندب
الریاض: گذرگاه های دریایی به راهبرد قدرت ملی کشورها تبدیل شده‌ است
نخست وزیر مالزی از مقاومت و پایداری ایران تمجید کرد
فیلم | آمریکا در ۶ ماه اخیر هیچ سرمایه‌گذاری روی مخازن نفت ونزوئلا نکرد و فقط سهم خودشان را برداشتند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top