تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/04/08 - 01:54
کد خبر: 559015

دیدار رئیس سازمان بازرسی با خانواده شهید مدافع امنیت

دیدار رئیس سازمان بازرسی با خانواده شهید مدافع امنیت

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در دیدار با خانواده شهید مدافع امنیت، حجت‌الاسلام محمددوست، امنیت و اقتدار امروز ایران را مرهون ایثار و فداکاری شهدا دانست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ ذبیح‌الله خدائیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور، به مناسبت هفته قوه قضائیه و با حضور در منزل شهید مدافع امنیت، حجت‌الاسلام عبدالله محمددوست، با خانواده این شهید والامقام دیدار و گفتگو کرد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در این دیدار، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر به‌ویژه آیت‌الله شهید دکتر بهشتی، اظهار داشت: به نمایندگی از ریاست محترم قوه قضائیه، توفیق یافتم در جمع شما حضور یابم و مراتب سلام و احترام ایشان را ابلاغ کنم.

وی با اشاره به جایگاه والای شهیدان در آموزه‌های اسلامی، افزود: شهدا زنده‌اند و شهادت، هدیه‌ای الهی و مدالی افتخار برای بندگان خاص خداوند است. این مقام والا تنها نصیب کسانی می‌شود که در مسیر ایمان، اخلاص و خدمت به اسلام و مردم گام برداشته‌اند.

خدائیان با تجلیل از سوابق ارزشمند شهید حجت‌الاسلام عبدالله محمددوست، خاطرنشان کرد: این شهید بزرگوار علاوه بر حضور افتخارآفرین در دوران دفاع مقدس، در عرصه تأمین امنیت کشور نیز با نثار جان خود به مقام رفیع شهادت نائل آمد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه شهدا بهترین معامله را با خداوند انجام داده‌اند، تصریح کرد: شهیدان با گذشتن از جان خود، مسیر سعادت ابدی را برگزیدند و امروز مایه عزت، افتخار و امنیت جامعه اسلامی هستند. همه ما نیازمند دعای خیر شهدا و خانواده‌های معظم آنان هستیم تا در مسیر حق و خدمت، استوار بمانیم.

وی همچنین با قدردانی از صبر و استقامت خانواده این شهید والامقام، گفت: خانواده‌های معظم شهدا با تحمل سختی‌ها، سرمایه‌های ارزشمند خود را تقدیم انقلاب و نظام اسلامی کرده‌اند و بدون تردید، عزت و اقتدار امروز کشور مرهون ایثار آنان است.

خدائیان در پایان یاد و خاطره این شهید را گرامی داشت و برای خانواده وی از درگاه خداوند متعال صبر، سلامتی و اجر مسئلت کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انتصاب و بازگشت "آزاد ارمکی" به مدیریت گروه رشته جامعه شناسی مصداق ارتجاع است!
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
امیر قلعه‌نویی: از مردم می خواهم فرصت بدهند تا تیم را بسازم
واکنش عراقچی به اتهام زنی‌های بی اساس نخست وزیر بریتانیا
گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و بن‌زاید پس از حادثه پرواز فلای‌دبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top