تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/04/08 - 15:20
کد خبر: 559054

مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت مطرح کرد؛

ثبت نام ۱۵ هزار دانشجوی علوم پزشکی برای شرکت در مراسم تشییع قائد شهید

ثبت نام ۱۵ هزار دانشجوی علوم پزشکی برای شرکت در مراسم تشییع قائد شهید

مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت از نام‌نویسی ۱۵ هزار دانشجو از دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور برای شرکت در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سعید بابائی مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت  با اعلام این خبر گفت: بر اساس ثبت‌نام صورت گرفته برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای حضور دانشگاهیان علوم پزشکی در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در حال انجام است.

وی افزود: بر این اساس ۶۹ دانشگاه و دانشکده علوم‌پزشکی از استان‌های سراسر کشور جهت مشارکت پرشور اعضای خود اعلام آمادگی کرده‌اند.

مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت تصریح کرد: بر اساس اعلام دانشگاه‌ها، ظرفیت پیش‌بینی‌شده برای اعزام دانشگاهیان به سه شهر تهران، مشهد و قم تاکنون مجموعا به بیش از ۱۵ هزار نفر رسیده است که قطعا این تعداد افزایش خواهد یافت.

بابائی یادآور شد: از این تعداد بیش از ۵ هزار نفر برای حضور در آیین تشییع در شهر تهران، حدود ۶ هزار نفر جهت حضور در مراسم تشییع و تدفین امام شهید در شهر مقدس مشهد و نزدیک به ۴ هزار نفر برای حضور در مراسم در شهر مقدس قم برنامه‌ریزی کرده‌اند.

این مقام مسوول تصریح کرد: دانشگاه‌های علوم‌پزشکی مستقر در شهر‌های تهران، مشهد و قم نیز با اعلام میزبانی، از ظرفیت‌های خود برای پشتیبانی از زائران و دانشگاهیان چه در بعد پذیرایی و اسکان میهمانان علوم پزشکی و چه از جهت ارائه خدمات درمانی به کلیه زائرین استفاده خواهند کرد.

مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت افزود: برنامه‌ریزی اعزام دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها نیز با مشارکت معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام شده و هماهنگی‌های لازم برای حمل‌ونقل، اسکان و حضور منظم کاروان‌های دانشگاهی در مراسم در دست اجرا است.

وی در پایان تاکید کرد: همچنین پیش‌بینی می‌شود با تکمیل فرآیند ثبت اطلاعات دانشگاه‌ها و نهایی شدن برنامه‌های اعزام، آمار حضور دانشگاهیان در آیین تشییع پیکر مطهر رهبر شهید افزایش یابد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شروط ایران برای بازگشایی تنگه هرمز از زبان یک دیپلمات
نماینده مجلس: افزایش مبلغ کالابرگ باید متناسب با تورم هرچه سریع‌تر اجرایی شود
هشدار آب منطقه‌ای تهران: همچنان در دوران خشکسالی هستیم
فیلم | جان مرشایمر: هر ایرانی که فکر می‌کند اگر خواسته‌هایش متعادل‌تر باشد می‌تواند با آمریکایی‌ها به توافق دست یابد، عقلش را از دست داده است
احترام؛ رکن اصلی صمیمیت در زندگی مشترک
افزایش ۱۰۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در کشور
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
اشتباهات پاک کردن لکه آب پرتقال از فرش
روش های موثر و آسان برای مراقبت از فرش
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
فیلم | روایت علی نادری مدیرعامل سابق ایرنا از پشت پرده برخی جابجایی‌ها با حکم رهبر انقلاب
تقویت همکاری شهرداری و پلیس برای ساماندهی معتادان متجاهر
اژه‌ای: اموال و مدارک مردم را پس از رفع ضرورت قضایی فوری برگردانید
کاهش ذخایر نفت شاندونگ چین؛  احتمال افزایش خرید نفت ایران
ذخایر راهبردی نفت آمریکا به زیر ۳۰۰ میلیون بشکه رسید
وضعیت جوی کشور در ۷۲ ساعت آینده؛ هشدار موج بارش‌ شدید در راه ۱۱ استان
ایران جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان را به شدت محکوم کرد
فیلم | توضیحات بیگدلی نماینده مردم تاکستان در مجلس، درباره یک فساد بزرگ در وزارت کشاورزی دولت پزشکیان
نگاهداری: حکمرانی در شرایط تنش ضرورتی انکارناپذیر است
پیام تبریک آقاجانپور در پی انتصاب فرماندهان جدید نیروهای مسلح
مخالفت ۶۳ نماینده با توسعه اختیارات رئیس‌جمهور در فضای مجازی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top