تاریخ انتشار: شنبه 1405/04/13 - 14:30
کد خبر: 559334

آمادگی کربلای معلی برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه رهبر شهید

آمادگی کربلای معلی برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه رهبر شهید

یک مسئول عراقی به اتخاذ تدابیر لازم برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه رهبر شهید ایران در کربلای معلی اشاره کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  به نقل از العهد نیوز قاسم الیساری رئیس شورای استانداری کربلای معلی اعلام کرد که این اقدامات لازم در این استان برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه رهبر شهید ایران اتخاذ شده است.

پیشتر نیز دفتر نخست وزیر عراق به همه واحدهای اداری و وزارتخانه‌ها دستور داد تا اتوبوس‌هایی را برای حمل و نقل شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی فراهم کنند.

این دستورالعمل شامل اختصاص اتوبوس‌هایی با ظرفیت ۱۱ تا ۵۰ مسافر برای انتقال عزاداران به مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید امت است که در استان های مقدس نجف و کربلا برگزار می‌شود.

کمیته عالی برگزاری مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در عراق، روز پنجشنبه اعلام کرد که مراسم تشییع پیکر مطهر آیت الله العظمی شهید سیدعلی خامنه‌ای (رحمت الله علیه) در استان‌های مقدس نجف و کربلا برگزار خواهد شد و انتظار می‌رود که حضور گسترده مردمی در این مراسم به میلیون‌ها نفر برسد.

طبق اعلام مقامات عراق، قرار است پیکر مطهر آیت الله العظمی شهید سیدعلی خامنه‌ای در ۸ جولای ( چهارشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۵) از شهر قم به فرودگاه بین‌المللی نجف اشرف منتقل و سپس برای مراسم تشییع و وداع به حرم مطهر امام علی (ع) برده شود.

سپس پیکر مطهر به کربلای معلی منتقل خواهد شد و در آنجا مراسم تشییع با حضور گسترده مردم در بین الحرمین برگزار خواهد شد و پس از انتقال به حرمین ابوالفضل العباس (ع) و حضرت امام حسین (ع) به فرودگاه نجف اشرف باز می‌گردد تا برای دفن در حرم امام رضا (ع) به شهر مقدس مشهد منتقل شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لاجوردی: دشمن برای به حاشیه راندن بانوان ایرانی میلیاردها دلار هزینه می‌کند
تنگه هرمز سهام بانک‌های آمریکا را به سقوط کشاند
جلسه رأی اعتماد نمایندگان به وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح+عکس
نیروهای مسلح ایران؛ آماده طرحی ویرانگرتر از جنگ‌های ۱۲ و ۴۰ روزه
«مهرداد اخلاقی کتابچی» با رای نمایندگان مجلس وزیر دفاع شد
جایگاه تمدن ایرانی با دروغگویی سیاست‌مداران ایران‌ستیز پنهان نخواهد شد
حضور دروازه‌بان استقلال در ترکیب هفته لیگ نخبگان آسیا
پیکرهای ۸۰۰۰ شهید در غزه همچنان زیر آوار است
سه اقدام فوری عدلیه برای بازسازی سرمایه اجتماعی در شرایط بحران
بازگشت رونالدو به تیم ملی پرتغال در هاله‌ای از ابهام
امیدواریم بسته «چشم‌روشنی» در البرز فعال شود
فیلم |تصاویری از افتتاحیه کاروان‌های راهیان نور شمال غرب
۲۹ دانشگاه میزان وثیقه تعهدات دستیاران پزشکی را اعلام کردند
رژیم آل سعود ۵ شهروند سعودی را اعدام کرد
چهل و دومین اطلاعیه پرداخت غرامت به جان‌باختگان پرواز ۷۵۲ اوکراین
آتش‌سوزی و تلفات در پایگاه نظامی آلبرتا کانادا
ابوالفضل محمدنژاد صاحب دومین مدال طلا شد
کسب ۲ مدال طلا و ۳ مدال برنز توسط آزادکاران ایران در پنج وزن نخست
حضور گسترده معترضان و برخورد شدید پلیس
باهنر از زینب ابوطالبی عذرخواهی کرد
ترکیب تیم ملی وزنه‌برداری اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top