تاریخ انتشار: جمعه 1405/04/19 - 23:27
کد خبر: 559734

بسیج دانشجویی فرهنگیان کرمانشاه؛

عروج سرخ رهبر شهید، پایان راه نبود

عروج سرخ رهبر شهید، پایان راه نبود

بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان کرمانشاه در بیانیه‌ای با اشاره به تدفین پیکر مطهر رهبر شهید، آن را فراتر از یک مراسم خاکسپاری، استقرار یک جبهه جدید دانست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان کرمانشاه با صدور بیانیه‌ای به مناسبت تدفین پیکر مطهر رهبر شهید، تأکید کرد که این واقعه نه پایان راه، بلکه آغاز مبعوث شدن ملتی است که علی(ع) سرمشق جهاد و تلاش آنهاست.

متن کامل بیانیه:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

«یَا أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِی إِلَى رَبِّکِ رَاضِیَةً مَرْضِیَّةً فَادْخُلِی فِی عِبَادِی وَادْخُلِی جَنَّتِی»

امروز آن نفس مطمئنه، آن شهیدی که از اول مجلس چیده شد؛ همان که سال ها میان طوفان‌های طاغوت و تزویر چون کوهی استوار ایستاد؛ اذن جنت خویش را با مهر شهادت گرفت امروز خاک مشهدالرضا، شکوه شهادت با صلابت را در آغوش میگیرد.

امروز شیطان صفتان و کودک خواران که میخواستند شعله حقیقت را با سلاح تزویر بکشند، ببینند که آن شعله چگونه بر خرمن دل‌های فرزندان ملت مبعوث شده و عزتمند مام ایران افتاده است. آنان نمی دانستند که هیچگاه ظلمت یزید، نور حسین را نمی‌پوشاند . شاگرد مکتب کربلا کجا و بیعت با یزید زمان کجا؟ «مِثْلِی لَا یُبَایِعُ مِثْلَ یَزِیدَ». آری، کسی که حسین در دلش ریشه دوانده، حسین بر زبانش جاری میشود. آن ها شعور درک این را نداشتند که ماهی در آب خفه نمیشود جانی دوباره می گیرد.

عروج سرخ او نه پایان راه، بلکه آغاز مبعوث شدن ملتی است که علی(ع)، سرمشق جهد و جهاد آنهاست. مراسم تدفین او، خاک سپاری تن نیست؛ استقرار یک جبهه است؛ جبهه‌ای که هر مشت گره کرده‌اش به یاد مشت گره کرده او پتکی است که بر سر جهان خواران فرود می‌آید. آری باید برخاست که هم شهادت را فریاد زد، هم صلابت را هم عزت را فریاد زد هم جلالت را هم مظلومیت را فریاد زد و هم شوکت را؛ تا جهانی که حسین را ندیده است، راه حسین را ببیند که چگونه فرزند حسین ، راه پدرش را جلوه‌گر کرد. باید برخاست تا جهان ببیند ملتی که شهادت دارد اسارت ندارد»

ای رهبر شهیدم ، سوگند به عزتت و سوگند به خون پاکت شعله ای که بر جانمان افروختی ، تا طلوع قیامت خاموش نخواهد شد. باشد که روزی با شهد شهادت، ما هم نفسی مطمئن شویم به درگاه حضرت حق

بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان کرمانشاه

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
وکیل تتلو: خبر آزادی او صحت ندارد
افتتاح بارگاه شمس آغاز فصلی در پاسداشت میراث اندیشه و عرفان ایران است
اف‌بی‌ای مدعی خنثی کردن حمله‌ای به یک مرکز تجاری شد
ترامپ: ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد!
تندیس شمس تبریزی در خوی رونمایی شد
صالحی امیری: ایران ۳۰ اثر ثبت شده در یونسکو دارد
ممدانی: پول مالیات‌ ما صرف تامین مالی جنایات جنگی اسرائیل می‌شود
آیین رونمایی از سردیس شهید «حاج رمضان»
دوری ۶ هفته‌ای رامین رضاییان از میادین
تکذیب حذف شروط قانونی استخدام اعضای هیئت علمی
پایان درگیری به معنای پایان تهدیدها نیست
دانشگاه علامه طباطبائی پژوهشگر پسادکتری می‌پذیرد
امروز آخرین مهلت انتخاب واحد نیمسال اول دانشگاه پیام نور
دولت قربانی تلافی‌های انتخاباتی نشود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top