تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/04/21 - 22:21
کد خبر: 559862

تمیز کردن لکه آب پرتقال خشک شده از روی فرش

تمیز کردن لکه آب پرتقال خشک شده از روی فرش

در این مقاله به موضوع تمیز کردن لکه آب پرتقال خشک شده روی فرش پرداخته ایم و به شما می گوییم که چطور این لکه خشک شده را کاملا از بین ببرید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  آب پرتقال یک نوشیدنی محبوب بین همه افراد است. این نوشیدنی به خصوص در فصول سرد سال که انواع آنفلوانزا و ویروس ها شیوع پیدا می کند، طرفدار پیدا خواهد کرد. آب پرتقال به دلیل داشتن مقدار زیادی ویتامین سی، برای تقویت سیستم ایمنی و خروج ویروس و میکروب از بدن، مفید است.

اما همین نوشیدنی خوشمزه، پرطرفدار و پرخاصیت، اگر روی فرش بریزد، می تواند لکه نامناسبی روی فرش بر جای بگذارد. این لکه به خصوص زمانی بدتر است که متوجه ایجاد لکه نشده باشید و پس از چند روز، با لکه خشک شده ای روی فرشتان مواجه شوید.

در این مقاله به موضوع تمیز کردن لکه آب پرتقال خشک شده روی فرش پرداخته ایم و به شما می گوییم که چطور این لکه خشک شده را کاملا از بین ببرید.

تمیز کردن لکه آب پرتقال خشک شده از روی فرش

1.      لکه خشک شده را تازه کنید

در قدم اول باید لکه ای که خشک شده را تازه کنید تا بتوانید آن را پاک کنید. اگر لکه را تازه نکنید، نمی توانید کل آن را از بین ببرید. برای تازه کردن لکه، نیاز به کمی آب ولرم دارید. کمی آب ولرم درون یک ظرف بریزید و یک دستمال را به آن بزنید. سپس دستمال خیس شده را به لکه بزنید. اگر لکه بزرگ است، بهتر است آب ولرم را مستقیما روی لکه بریزید. از یک قطره چکان استفاده کنید تا آب را کم کم روی لکه بریزید. تا جایی آب روی لکه بریزید که لکه تازه به نظر برسد.

بعد از اینکه آب روی لکه ریختید، اجازه دهید تا اثر خودش را اعمال کند و لکه را تازه کند. سپس به مرحله بعدی بروید. اگر زمان تمیز کردن لکه را ندارید، می توانید از خدمات یک قالیشویی معتبر مانند قالیشویی جوادیه استفاده کنید تا فرش های تان را عمیقا شستشو دهید.

2.      مایع ظرفشویی

مایع ظرفشویی بهترین راه حل برای از بین بردن لکه های فرش است. مایع ظرفشویی و آب را با هم ترکیب کنید تا کف ملایمی به دست آید. یک دستمال تمیز به این کف بزنید و از آن کمی بردارید. دستمال به کف آغشته شده را روی لکه بزنید تا آب پرتقال را از فرش بیرون بکشید. فشارهای ملایمی وارد کنید و پیوسته عمل کنید. مراقب باشید تا وقتی که الیاف فرش از آب اشباع شده اند، فشارهای زیاد از حد وارد نکنید که لکه بزرگتر نشود. به آرامی دستمال را به فرش بزنید و سپس بلند کنید.

مراقب باشید که یک نکته خیلی مهم را رعایت کنید. مالش ندادن الیاف فرش، مهم ترین نکته در این مرحله است. مالش دادن فقط کارتان را بدتر می کند. لکه با مالش دادن بزرگتر می شود. ضمن اینکه ممکن است با مالش دادن، باعث شوید تا الیاف فرش از قسمت پشتی و تار و پود آن، جدا شوند.

مایع ظرفشویی

3.      شستشوی لکه

در این مرحله باید حتما از آب تمیز و خنک استفاده کنید. آب در این مرحله نباید بیش از اندازه استفاده شود. وقتی فرش را خیلی خیس کنید، خشک کردن آن ممکن است تا 3 روز زمان ببرد. وقتی فرش دیرتر خشک می شود، ممکن است کپک بزند و دچار پوسیدگی گردد. شستشوی لکه با آب را به خیس کردن دستمالتان و سپس کشیدن این دستمال خیس به لکه، انجام دهید.

شستشوی فرش را به این جهت انجام می دهید که باقیمانده های شوینده و آب پرتقال را از فرش خارج کنید. پس به دقت این مرحله را انجام دهید که پس از تمیز کردن لکه، رنگ و مواد آب پرتقال، درون فرش باقی نماند.

مراقب باشید که در این مرحله، علاوه بر آنکه نباید آب زیاد روی فرش بریزید، الیاف را نیز نباید مالش دهید تا آسیب نبینند.

4.      خشک کنید

خشک کردن فرش باید بلافاصله پس از تمیز کردن لکه، انجام شود. برای خشک شدن فرش نیاز دارید تا از یک حوله خشک و تمیز استفاده کنید. حوله را به آرامی به محلی از فرش که تازه تمیز کرده اید، بزنید. خشک کردن فرش به خصوص اگر لکه خیلی خیس شده یا خیلی بزرگ بوده است، فقط به حوله کشیدن محدود نمی شود. باید همزمان در و پنجره ها را نیز باز کنید و از وسایل تهویه مطبوع نیز استفادع کنید.

به طور مثال پنکه های دستی یا سقفی می توانند به خوبی باعث خشک شدن فرش شوند. پنکه دستی را درست روبروی محل تازه تمیز شده قرار دهید تا خشک شدن فرش زودتر انجام شود. اگر پنکه ندارید، از سشوار استفاده کنید. سشوار را در فاصله 20 سانتی متری از فرش بگیرید و روی حالت کند قرار دهید تا الیاف را نسوزاند. دقت کنید که اگر سشوارتان خیلی قوی است، بهتر است خشک کردن با سشوار را انجام ندهید و از روش های دیگری برای خشک کردن سریع تر فرش استفاده کنید.

5.      الیاف فرش را حالت دهید

حالت دادن الیاف فرش با یک چنگال یا جاروبرقی انجام می شود. جاروبرقی را در سمت موافق و سمت مخالف الیاف فرش بکشید. مطمین شوید که از سری های درستی استفاده می کنید. جاروبرقی با مکش بالا می تواند الیاف را به سمت بالا حالت دهد. درست مثل موهایتان، جاروبرقی را به الیاف فرش بکشید تا حالت اولیه خود را باز پس بگیرند. دقت کنید که الیاف فرش ظریف هستند، پس به گونه ای جاروبرقی بکشید که آسیب نبینند و فشاری به آن ها وارد نشود.

اگر این مرحله را انجام ندهید، پس از تمیز کردن لکه، الیاف روی همدیگر خوابیده می مانند و به نظر می رسد که فرش کهنه شده و دچار ساییدگی شده است.

الیاف فرش را حالت دهید

کلام آخر

تمیز کردن لکه آب پرتقال از روی فرش، نیازمند تخصص خاصی نیست. فقط کافیست که کمی دقت به خرج دهید و مراقب باشید که لکه بزرگتری ایجاد نکنید. فراموش نکنید که اگر پس از تمیز کردن لکه، متوجه اثر نامطلوبی روی فرش شدید یا پس از خشک شدن فرش، هنوز اثرات لکه روی فرش دیدید، باید از خدمات یک قالیشویی معتبر استفاده کنید. قالیشویی ها با فرچه های بزرگ دستگاه های تخصصی، فرش ها را شستشو می دهند و به این ترتیب می توانند انواع لکه های فرش را کاملا عمیق از بین ببرند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اسکورت نمایشی آمریکا در تنگه هرمز
بهای نفت با تشدید تنش میان ایران و آمریکا افزایش یافت
شماتت ایران به‌خاطر دفاع از خود در برابر تجاوز، غیرمسئولانه و نارواست
هیچ اقدامی علیه ایران نباید بدون پاسخ بماند
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران
پرتابه‌های آمریکایی به چند شهر خوزستان اصابت کرد
آغاز بکار اجلاس وزیران زن سازمان همکاری اسلامی
علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد
حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد
وقوع انفجار در خارج از محدوده شهر خنداب
اصابت بیش از ۱۰ پرتابه به جزیره قشم
گزینه‌های زیادی داریم؛ در کنار ایران هستیم
۳ پاسگاه مرزی ما هدف قرار گرفت
شنیده شدن صدای انفجار در بوموسی
ادعای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر صحت ندارد
شهادت دریادل خطه شهید پرور اکبرآباد کوار فارس
هرگونه ماجراجویی جدید از سوی عربستان تیر خلاص به آتش‌بس است
پیمان پاک: «واردات غلات آمریکایی در دولت شهید رئیسی» دروغ است
۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند
فیلم | خضریان: مسئولان دستگاه دیپلماسی ایران در دنیای موازی زندگی می‌کنند
حضور میلیونی در تشییع رهبر شهید، رفراندوم بزرگ وفاداری به انقلاب بود
پیام تبریک پزشکیان به تیم ملی المپیاد فیزیک
گزارش خدمات دانشگاه‌ها به زائران تشییع رهبر شهید بررسی شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
آخرین مهلت دفاع و ثبت نمرات دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اعلام شد
کارت آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ فردا منتشر می شود
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
تمدید مهلت ویرایش اطلاعات المپیاد علمی دانشجویان پزشکی
زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ مشخص شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
گسترش همکاری‌های فناورانه برای بومی‌سازی مواد راهبردی
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
پیام تسلیت وزیر علوم در پی شهادت دانشجوی دانشگاه هرمزگان
دانشگاه تراز، پیشران حل مسائل کشور و توسعه فناوری است
درخشش تیم ملی المپیاد فیزیک ایران در کلمبیا؛ کسب ۳ مدال طلا و ۲ نقره در IPhO ۲۰۲۶
ارائه راهکار ساخت نسل جدید نانو مواد توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
آغاز رقابت‌های جهانی المپیاد زیست‌شناسی ۲۰۲۶ در لیتوانی
اعضای شورای مرکزی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی منصوب شدند
کسب مقام نخست تیم ملی المپیاد ریاضی ظرفیت بالای جامعه علمی ایران را به نمایش گذاشت
برنامه سرویس‌های دانشجویی دانشگاه شهیدبهشتی در ایام فرجه امتحانات
ضرورت ساماندهی جذب دانشجویان بین‌الملل و توسعه آموزش‌های آزاد
یک استاد دانشگاه: خودباوری علمی شرط تبدیل دانشگاه به پیشران پیشرفت کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top