تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/04/22 - 17:20
کد خبر: 559940

حسین سیمایی صراف، وزیر علوم مطرح کرد؛

آغاز دور جدید خدمت رسانی به روستاها با انتقال فناوری

آغاز دور جدید خدمت رسانی به روستاها با انتقال فناوری

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، از آغاز دوره‌ای جدید در خدمت‌رسانی به مناطق روستایی با محوریت «انتقال فناوری» خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، امروز در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت علوم و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، بر اهمیت گذار از توسعه زیرساخت‌های فیزیکی به توسعه فناورانه در روستاها تأکید کرد.

پیشروی در زیرساخت‌های فیزیکی و ضرورت گذار به فناوری

وزیر علوم با اشاره به پیشرفت‌های چشمگیر کشور در حوزه زیرساخت‌های روستایی گفت: جمهوری اسلامی ایران با افتخار می‌تواند خود را در زمره کشورهای پیشرو در ایجاد زیرساخت‌های فیزیکی روستایی قرار دهد. میزان پوشش خدمات برق‌رسانی، آب سالم، گاز، تلفن و حتی اینترنت در روستاهای بالای ۲۰ خانوار در کشور به بالای ۹۹ درصد رسیده است که بالاتر از میانگین جهانی است.

وی ادامه داد: امروز با امضای این تفاهم‌نامه، ما گام دیگری برای توسعه متوازن برمی‌داریم. آغاز دوره جدید خدمت‌رسانی به روستاها، نه تنها در سطح فیزیکی، بلکه در سطح مترقیِ توانمندسازی نیروی انسانی و انتقال فناوری خواهد بود.

نقش فناوری در کنترل مهاجرت و ایجاد اشتغال

سیمایی صراف با تأکید بر آثار اجتماعی و اقتصادی انتقال فناوری به روستاها، اظهار داشت: انتقال فناوری علاوه بر ایجاد توسعه متوازن، می‌تواند منجر به ایجاد اشتغال پایدار و در نهایت ایجاد پدیده مهاجرت معکوس شود. هدف ما این است که با ورود دانش و فناوری به روستا، فرصت‌های شغلی جدیدی در حوزه‌های کشاورزی مدرن، صنایع تبدیلی و صنایع خلاق ایجاد کنیم.

بهره‌گیری از ظرفیت ۱۶ هزار واحد فناور

وزیر علوم در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت‌های موجود وزارت علوم اشاره کرد و گفت: ما در حال حاضر ۶۰ پارک علم و فناوری و حدود ۱۶ هزار واحد فناور در کشور داریم که می‌توانند در حوزه روستا فعالیت کنند و این ظرفیت قابل افزایش است. به‌طور مشخص، حدود ۲۰۰۰ واحد فناور ما در حوزه‌های استراتژیک انرژی، آب، کشاورزی مدرن و صنایع تبدیلی فعالیت می‌کنند.

افتتاح مراکز جدید انتقال فناوری

وی همچنین از برنامه‌های عملیاتی برای شتاب‌بخشی به این فرآیند خبر داد و افزود: با افتتاح ۶ مرکز انتقال فناوری و اضافه شدن مرکز هفتم در دانشگاه تهران، سرعت و شتاب انتقال دانش به روستاها افزایش خواهد یافت.

سیمایی صراف در پایان خاطرنشان کرد که این تفاهم‌نامه تنها یک امضای رسمی نیست بلکه نشان‌دهنده اراده جدی برای افزایش واحدهای فناور در روستاها و توسعه سرمایه‌های انسانی کشور است.

وی تأکید کرد که وزارت علوم با عزم و اراده کامل در این پروژه مشارکت می‌کند تا به‌زودی شاهد ثمرات درخشان این ابتکار عمل در سراسر کشور باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top