تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/04/24 - 01:25
کد خبر: 560050

دلافوئنته: تیمی را شکست دادیم که از همه جلوتر است

دلافوئنته: تیمی را شکست دادیم که از همه جلوتر است

سرمربی اسپانیا، پس از پیروزی مقابل فرانسه و صعود به فینال جام جهانی ۲۰۲۶، با تمجید از تیمش گفت که آنها تیمی را شکست دادند که یک قدم از همه جلوتر است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در اولین دیدار مرحله نیمه نهایی جام جهانی ۲۰۲۶، دو تیم ملی فرانسه و اسپانیا به مصاف هم رفتند که این دیدار با برتری ۲ بر صفر اسپانیا به پایان رسید.

لوئیس دلافوئنته، سرمربی تیم ملی اسپانیا، پس از پیروزی مقابل فرانسه و صعود به فینال جام جهانی ۲۰۲۶ با اشاره به قدرت حریف گفت: امروز با یکی از بهترین تیم‌های جهان روبرو شدیم. ما چهار سال پیش برای چنین لحظاتی دور هم جمع شدیم و دوباره می‌گویم امروز تیمی را شکست دادیم که یک قدم از همه جلوتر است.

او در ادامه تأکید کرد که این پیروزی «حاصل کار گروهی و باور قلبی بازیکنانش» بود. دلافوئنته در این زمینه گفت: این تیم به خودش ایمان دارد و می‌داند برای چه چیزی می‌جنگد. ما به فینال رسیدیم و این تنها شروع کار است.

پدرو پورو: این بزرگترین رویای من بود

پدرو پورو، مدافع اسپانیا، نیز پس از بازی با شور و احساس فراوان گفت: این یک رویای به حقیقت پیوسته است. واقعا بزرگترین رویای من بود. آنقدر خوشحالم که نمی‌توانم آن را توصیف کنم. از عملکرد تیم از ابتدا تا انتها بسیار راضی هستم. فکر می‌کنم امروز یک بازی درخشان انجام دادیم و هر کاری که لازم بود، انجام دادیم.

اسپانیا اکنون در فینال جام جهانی ۲۰۲۶ در انتظار برنده دیدار آرژانتین و انگلیس است. دلافوئنته و شاگردانش فرصت دارند تا با کسب دومین قهرمانی جهان، پس از ۱۶ سال به جمع اسطوره‌های فوتبال اسپانیا بپیوندند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رای انضباطی دربی ۱۰۷ استقلال و پرسپولیس اعلام شد
خداداد چهار ماه محروم شد/ میزان محرومیت عالیشاه مشخص شد
افتتاح دوازدهمین نمایشگاه نوشت افزار ایرانی +عکس
مراسم افتتاح پروژه‌های خانواده ارتباطات و فناوری اطلاعات +عکس
عارف: مصرف روزانه بنزین نباید از ۱۰۰ میلیون لیتر بیشتر شود
اعزام تیم تحقیقاتی کره جنوبی به تنگه هرمز
اهدا یادبود حرم حضرت معصومه (س) به معاون اول رئیس‌جمهور
کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا: جدی می‌فرمایید؟!
حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکایی در اردن
ارتش آمریکا مدعی انهدام ۵ نفتکش ایرانی شد
روبیو مدعی حمایت ایران از حملات تلافی‌جویانه یمنی‌ها علیه ریاض شد!
مسکو: گزارش آژانس انرژی اتمی دارای سوگیری سیاسی است
«زمان ما این‌طور نبود» برای نوجوان امروز جواب نمی‌دهد
قمار انتخاباتی نتانیاهو؛ آیا «افعی» بار دیگر جنگ را شعله‌ور می‌کند؟
کجای این دو پیشنهاد شرافتمندانه و عزتمندانه است؟!
بازتاب جهانی غنیمت‌ گرفتن زیرسطحی آمریکایی توسط نیروهای مسلح ایران
کیفیت آموزش پزشکی و اقتصاد سلامت، دو چالش جدی نظام سلامت کشور است
آیت‌الله مکارم شیرازی: دولت برای مهار افزایش قیمت‌ها چاره‌اندیشی کند
لاوروف: تحریم‌های جدید آمریکا با مواضع آن‌ها در مذاکرات تضاد دارد
تملک اراضی پیش از آغاز عملیات اجرایی انجام شود
مهلت انتخاب رشته‌ محل پنجاه و سومین آزمون دستیاری پزشکی تمدید شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top