تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/04/28 - 12:13
کد خبر: 560287

ادامه درگیری‌ها در خلیج فارس؛

پایگاه‌های آمریکایی هدف حملات ایران

پایگاه‌های آمریکایی هدف حملات ایران

بامداد امروز شاهد تداوم دور تازه‌ای از تبادل حملات نظامی میان ایران و آمریکا بودیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در امتداد راه پرفروغ قائد شهید امت و شهدای والامقام ایران اسلامی و جبهه مقاومت، بار دیگر با رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی و فرمانده معظم کل قوا حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای مدظله‌العالی عهد می‌بندیم که پیام صریح و نورانی معظم‌له در صیانت از آرمان‌های انقلاب، اتحاد مقدس و انسجام ملی را در نیروهای مسلح نصب‌العین قرار دهیم و در تقویت هرچه بیشتر همدلی و وحدت و یکپارچگی بین نیروهای مسلح، مردم و مسئولان دلسوز در قوای سه‌گانه برای تضمین منافع ملت ایران و دفاع از حقوق مردم و امنیت ملی، همه توان و ظرفیت خود را به کار گیریم.

با تبعیت از فرامین و تدابیر زعیم عالی‌قدر و فرمانده عزیزتر از جان‌مان به شیطان بزرگ و دشمن جنایتکار، عهدشکن و حیله‌گر آمریکایی نیز یادآور می‌شویم هرگونه طمع‌ورزی، زورگویی، تمامیت‌خواهی و وحشی‌گری با پاسخ قاطع و ویرانگر رزمندگان مؤمن، شجاع و مقتدر در نیروهای مسلح مواجه می‌گردد و هزینه‌هایی سنگین‌تر از جنگ تحمیلی دوم و سوم را بر آنان تحمیل خواهیم نمود.

اقتدار دفاعی کشور عزیزمان از یک سو پشتوانه محکمی برای آرامش و امنیت ملت غیرتمند و شجاع از جنوب تا شمال و از شرق تا غرب سرزمین سرافراز و پهناور ایران و از سوی دیگر بستری برای خدمتگزاری و فعالیت مسئولان خدوم کشور برای رفاه و سعادت مردم شرافتمند است.

اردوگاه دشمن به دنبال شکست‌های پی‌درپی در جنگ نظامی به ایجاد شکاف و تفرقه بین مردم و مسئولان دل خوش کرده است چرا که هزیمت شیطان بزرگ، آمریکای جنایتکار در گرو انسجام درونی می‌باشد و مقابله جدی با این دسیسه شیطانی برای ناامید کردن دشمن بر همگان امری ضروری و لازم است.

به یاری خداوند متعال، عنایت حضرت ولی‌عصر عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف و با هدایت رهبر عزیزمان از انسجام برخاسته از رستاخیز بی‌سابقه و تاریخ‌ساز و نصاب ملت مبعوث‌شده در بدرقه امام شهید امت و آزادگان جهان با همه توان و ظرفیت صیانت خواهیم نمود.

سرلشکر خلبان علی عبداللهی فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا»

پیام رهبر انقلاب: نقض تفاهم، سند دیگری بر «بی‌اعتباری امضای آمریکایی‌ها»

هم‌زمان با این تحولات میدانی، حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی، در پیامی خطاب به ملت ایران به موضوع نقض تفاهم‌نامه اخیر میان روسای‌جمهور ایران و آمریکا پرداخت. ایشان با اشاره به مراسم بدرقه رهبر شهید، تأکید کردند که نقض مکرر عهد از سوی آمریکا بار دیگر ثابت کرد امضای مقامات این کشور «بی‌ارزش و نامعتبر» است و زورگویی و تمامیت‌خواهی، جزو لاینفک رفتار آمریکا محسوب می‌شود.

رهبر انقلاب در بخش دیگری از پیام خود بر ضرورت حفظ وحدت ملی و اجتناب از دامن‌زدن به اختلافات داخلی در این برهه تأکید کرد و از مردم و مسئولان خواست با هوشیاری کامل، از منافع ملی در برابر «دشمن جنایتکار و حیله‌گر آمریکایی» ، صیانت کنند.

واکنش‌ها در داخل آمریکا

در همین حال، رسانه‌ها از افزایش مخالفت‌ها در داخل آمریکا با ادامه درگیری با ایران خبر داده‌اند. به گزارش این رسانه‌ها، شماری از نمایندگان کنگره، دونالد ترامپ و وزیر دفاع او را مسئول تلفات نظامیان آمریکایی دانسته‌اند و رقمی نزدیک به ۱۳ نظامی زخمی آمریکایی طی هفته گذشته اعلام شده است. یک ژنرال بازنشسته ارتش آمریکا نیز در مصاحبه‌ای با شبکه الجزیره گفته است بازگشت پیکر نظامیان آمریکایی در کیسه‌های حمل جنازه، برای دولت ترامپ «هزینه سیاسی» در پی خواهد داشت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top