تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/04/30 - 19:41
کد خبر: 560484

ویزای شمشیربازان برای مسابقات قهرمانی جهان صادر شد

ویزای شمشیربازان برای مسابقات قهرمانی جهان صادر شد

با پیگیری صورت گرفته و صدور ویزای سفر به هنگ کنگ، مشکل شمشیربازان برای شرکت در مسابقات قهرمانی جهان مرتفع شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ ویزای هنگ کنگ برای اعزام شمشیربازان به محل برگزاری رقابت های قهرمانی جهان در هنگ کنگ بالاخره صادر شد؛ بر این اساس ملی پوشان شمشیربازی اسلحه سابر ایران امروز عازم این کشور می شوند.

قرار بود ویزای هنگ کنگ برای روز دوشنبه صادر شود تا شمشیربازان ایران که در ترکیه اقامت دارند روز گذشته از این کشور عازم هنگ کنگ شوند اما این زمان سفر به دلیل عدم صدور ویزا لغو شد و همین مسئله منجر به لغو برنامه تمرینی ملی پوشان ایران زیر نظر کریستین بائو در هنگ کنگ شد.

امروز و تا ساعتی پیش هم ویزای شمشیربازان صادر نشده بود اما در نهایت با پیگیری دبیرکل فدراسیون جهانی و کمک کنسولگری ایران در هنگ کنگ، مشکل مرتفع و ویزای ایرانی ها صادر شد.

علی پاکدامن، محمد فتوحی، نیما زاهدی و طاها کارگرپور همراه با نجمه سازنچیان، ۵ شمشیرباز اسلحه سابر هستند که برای مسابقات قهرمانی جهان ثبت نام شده اند. پاکدامن که در آمریکا پیگیر تمریناتش است از این کشور عازم هنگ کنگ می شود اما دیگر ملی پوشان مان که در ترکیه اردو داشتند، امروز از این کشور به هنگ کنگ سفر می کنند.

مسابقات شمشیربازی قهرمانی جهان از پنجشنبه اول خرداد با برگزاری دیدارهای انفرادی آغاز می شود. روز چهارشنبه هم به چک کردن اسلحه ها اختصاص دارد. بدین ترتیب شمشیربازان ایران بعد از حضور در هنگ کنگ باید وارد مسابقات قهرمانی جهان شوند و دیگر فرصتی برای تمرین زیر نظر بائو ندارند. 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فشار آمریکا مانع حضور رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در کنفرانس آژانس شد
صعود بیش از ۳ درصدی قیمت نفت
سهمیه بنزین خودروهای نوشماره‌ در دست بررسی
دستور اژه‌ای برای حسابرسی ویژه شرکت‌های دولتی و دریافتی مدیران
حضرتی: جنگ و توطئه‌های دشمن همچنان ادامه دارد
معاون پزشکیان: مجلس در قانونگذاری به حاشیه رفته است
تکذیب انتصاب مخبر به‌عنوان نماینده ویژه ایران در امور چین
گروسی: آژانس به نگرانی‌های ایران احترام می‌گذارد و از آن می‌خواهد همکاری‌ها را از سر بگیرد
حضور ۲۸ میلیون ایرانی در دهک‌های پایین/ ۱۳.۶ میلیون نفر در طبقه ثروتمندان
با ریزش ۳۸ هزار واحدی، بورس عقب نشست
تأکید پزشکیان بر تدوین برنامه اقدام پنج‌ساله ایران و چین برای مهار ریزگردها
تایید ۱۶ رئیس دانشگاه‌ و پژوهشگاه‌
نایب‌قهرمانی بانوان کماندار ایران با درخشش نماینده فارس
آقای پزشکیان! وحدت ساحات را تضعیف نکنید!
واکنش پکن به ادعای کمک نهادهای چینی به ایران
دوبله «پایتخت» و «نون خ» برای مردم سوریه
طلای جهانی کاهشی شد
بقایی: فرصت نشست عمان با کشورهای منطقه فعلا از دست رفت/ زیردریایی آمریکایی غنیمت جنگی است
امکان ثبت‌نام مجدد آزمون کارشناسی به پزشکی فراهم شد
ادعای سی‌ان‌ان درباره تمایل آمریکا به مذاکرات هسته‌ای با ایران
مهلت بارگذاری مقاله در آزمون شفاهی دانشنامه تخصصی پزشکی تمدید شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top