تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/04/29 - 19:30
کد خبر: 560500

انجمن اسلامی امیرکبیر؛

خواستار اعلام خروج رسمی از تفاهم‌نامه هستیم

 خواستار اعلام خروج رسمی از تفاهم‌نامه هستیم

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در نامه‌ای به رئیس شورای عالی امنیت ملی، با اشاره به اعلام پایان تفاهم‌نامه توسط رئیس‌جمهور آمریکا و تهدید مردم ایران به جنایات جنگی، تأکید کرد که دیگر هیچ وجهی برای تداوم مذاکرات باقی نمانده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در نامه‌ای به مسعود پزشکیان، با اشاره به نقض آشکار بندهای یک، چهار، نه و ده تفاهمنامه توسط آمریکا و حملات گستاخانه به جنوب کشور، خواستار اعلام خروج رسمی از این تفاهم‌نامه شد.

متن کامل نامه به شرح ذیل است:

«کَیْفَ وَإِن یَظْهَرُوا عَلَیْکُمْ لَا یَرْقُبُوا فِیکُمْ إِلَّا وَلَا ذِمَّةً یُرْضُونَکُم بِأَفْوَاهِهِمْ وَتَأْبَىٰ قُلُوبُهُمْ وَأَکْثَرُهُمْ فَاسِقُونَ» (توبه ۸)

جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان ریاست محترم شورای عالی امنیت ملی

سلام علیکم

با احترام نظر به اهمیت حیاتی و پیامدهای جبران ناپذیر فروپاشی تفاهم‌نامه در میدان عمل که ناشی از حملات گستاخانه به جنوب کشور و لغو مجوز فروش نفت توسط ایالات متحده است این اقدامات نه تنها نقض آشکار بندهای یک، چهار، نه و ده تفاهم‌نامه منعقد شده میان جنابعالی و رئیس‌جمهور آمریکا محسوب می گردد بلکه تداوم یک‌طرفه‌ی این تعهدات را به امری بی‌معنا و بسیار هزینه‌زا بدل کرده است.

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر به نمایندگی از طیف وسیعی از دانشجویان کشور صراحتاً خواستار اعلام خروج رسمی از این تفاهم‌نامه است. استمرار پایبندی به توافقی که بندهای آن در حال فروپاشی است. منطقی به نظر نمیرسد تفاهم نامه‌ای که بند یک آن هیچگاه اجرا نشد بند دوم آن به صراحت نقض گردیده بند سیزدهم آن نتوانست ضمانت بند چهارم مبنی بر حاکمیت جمهوری اسلامی ایران بر تنگه هرمز را محقق سازد و همچنین بند پنجم آن منجر به از دست رفتن اهرم فشار کنترل بر تنگه هرمز شد؛ تفاهم نامه‌ای که بند نهم آن دیگر موضوعیتی ندارد تفاهم نامه‌ای که معافیت‌های موقت برآمده از بند دهم آن بلافاصله در ۱۶ تیرماه لغو شد و بند یازدهم آن نیز نه تنها دارایی‌های مسدود شده را آزاد نکرد بلکه دستیابی به این حق مسلم ملت را به توافق نهایی گره زد که مدت آن به صورت مبهمی قابل تمدید است و بالاخره استمرار ماندن در تفاهم نامه‌ای که هیچ یک از بندهایش باعث ایفای تعهد شما و سایر اعضای شورای عالی امنیت ملی به مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) نمیشود تنها اقدامی عبث و بیهوده نیست بلکه عملی است که فرصت‌ها را یکی پس از دیگری نابود میکند.

شهادت ۳۵ تن از هموطنان‌مان در جنوب کشور و مجروحیت بیش از ۳۰۰ نفر در کنار بد عهدی‌های مکرر طرف مقابل که هر زمان اراده کند از تعهدات خود سر باز میزند تفاهم نامه را پایان یافته میخواند تمام بندهای اساسی آن را نقض میکند و هیچ مسئولیتی را در قبال این سرکشی‌ها نمی‌پذیرد نشان از خوی زورگویانه و دروغین دشمن دارد. تداوم این توافق پس از این رخدادهای تلخ اهانتی به خون رهبر شهید (قدس الله سره) شهدای جنگ رمضان و تیرماه است. زمانیکه سازوکارهای نظارتی موجود فاقد ضمانت اجرایی بوده و توان بازدارندگی در برابر زیاده خواهی‌های آمریکا و ترامپ ملعون را ندارند باید با زور مقابل دشمن ایستاد و مذاکرات را به بعد از ایجاد هزینه‌های بازدارنده برای زیاده‌خواهی دشمن موکول کرد.
اکنون که رئیس جمهور آمریکا با وقاحت تمام پایان این تفاهم‌نامه و آغاز جنگ را اعلام کرده و در برابر دیدگان جهانیان مردم ایران را به جنایات جنگی تهدید می‌کند دیگر هیچ وجهی برای تداوم مذاکرات باقی نمانده است.

لذا از جنابعالی انتظار میرود ضمن اعلام پایان رسمی تفاهم‌نامه زمینه را برای پاسخی متناسب و مقتدرانه که شایسته آمریکا و رژیم جنایتکار اسرائیل باشد فراهم آورید.

والسلام على من تبع الهدى

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اسپانیا حملات اخیر صهیونیست‌ها به کرانه باختری را محکوم کرد
ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!
سرمایه‌گذاری روی هسته‌های نخبگانی هوش مصنوعی و ۵ حوزه راهبردی کشور
تعاریف لایحه مقابله با جنایات بین‌المللی مشخص شد
ثبتی برای آینده گردشگری ایران
دنیامالی: نخستین مدال آسیایی هاکی چمنی نقطه عطفی برای ورزش است
رأی نهایی پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
عراقچی: اقدام فرصت طلبِ مستقر در کی‌یف بی پاسخ نخواهد ماند
آیین یادبود رهبر شهید انقلاب ویژه اهالی رسانه +عکس
تسلیت جان‌ باختن ملوان ایرانی توسط لاوروف در تماس با عراقچی
محسنی‌ اژه‌ای: مردم فقط عدالت، سرعت و تکریم در دستگاه قضا را می‌خواهند
هشدار به ترامپ و هگست درباره کمبود تسلیحات در جنگ با ایران
رئیس قوه قضاییه در منزل سپهبد شهید موسوی در قم حضور یافت
ترامپ با «جنگ مجازی» به میدان آمد
۳۲۰ دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی قم به زیارت اربعین حسینی اعزام شدند
واکنش غریب‌آبادی به وعده آمریکا برای اقدام علیه دیوان بین‌المللی
عزیزی: ایران اقدامات علیه خود را بدون پاسخ نخواهد گذاشت
۴ مسیر ویژه زیارت مرقد رهبر شهید در حرم رضوی ایجاد شد
صنعا: عربستان همچنان مانع ورود کالاهای حیاتی به یمن می‌شود
دفاع از مجاهدان لبنان، سیاست راهبردی جمهوری اسلامی ایران است
۲۴ ماه بلاتکلیفی و جریمه روزانه ۵۵۰ هزار تومانی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top