تاریخ انتشار: شنبه 1405/05/03 - 12:13
کد خبر: 560596

به پیشنهاد سازمان امور مالیاتی کشور و با موافقت وزیر امور اقتصادی و دارایی صورت گرفت؛

اصلاح تبصره‌های (۲) و (۳) ماده ۳۰ آیین‌نامه اجرایی موضوع ماده ۲۱۹ قانون مالیات‌های مستقیم

اصلاح تبصره‌های (۲) و (۳) ماده ۳۰ آیین‌نامه اجرایی موضوع ماده ۲۱۹ قانون مالیات‌های مستقیم

وزیر امور اقتصادی و دارایی با ابلاغ اصلاحیه تبصره‌های (۲) و (۳) ماده ۳۰ آیین‌نامه اجرایی موضوع ماده ۲۱۹ قانون مالیات‌های مستقیم، رسیدگی به فرایند بیش‌‏برآوردی در محاسبه ماخذ یا درآمد مشمول مالیات و برخورداری از معافیت مالیاتی بر اساس آرای هیئت عمومی دیوان عدالت عمومی را به تایید اداره‌کل امور مالیاتی ذیربط منوط کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از رسانه مالیاتی ایران، سیدعلی مدنی زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی اصلاحیه ماده 30 آیین‌نامه اجرایی موضوع ماده 219 قانون مالیات‌های مستقیم را ابلاغ کرد. در اصلاحیه جدید، دو متن جدید جایگزین تبصره (2) و (3) این ماده شده است. بر اساس متن جدیدی که جایگزین تبصره (2) ماده 30 آیین‌نامه اجرایی موضوع ماده 219 قانون مالیات های مستقیم شده است، اگر در محاسبه ماخذ یا درآمد مشمول مالیات بیش‏برآوردی صورت گرفته باشد رسیدگی به آن منوط به تایید اداره کل امور مالیاتی ذیربط است. پیش از این رسیدگی به موضوع بیش‏برآوردی مشروط به تایید دادستان انتظامی مالیاتی بود که این امر ضمن اخلال در وظایف دادستانی، باعث طولانی شدن فرایند قطعیت پرونده‏ها می شد.

همچنین بر اساس متن جدیدی که جایگزین تبصره (3) ماده 30 آیین نامه اجرایی موضوع ماده 219 قانون مالیات‌های مستقیم شده است، چنانچه مودی مالیاتی به استناد آرای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری، تصویب قوانین موخر یا بر اساس قوانین و مقررات موضوعه، مستحق برخورداری از معافیت، اعتبار، مشوق مالیاتی یا نرخ صفر مالیاتی را داشته باشد و این امر منجر به کاهش مالیات یا عوارض یا جرائم مالیاتی شود، با احراز شرایط توسط اداره‌کل امور مالیاتی ذیربط مشمول برخورداری از این مزایا قرار خواهد گرفت.

اصلاح این تبصره٬ها که به درخواست سازمان امور مالیاتی کشور صورت گرفته است ضمن صیانت از حقوق مودیان مالیاتی، موجب تسریع در فرایند قطعیت و کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌های مالیاتی می‌گردد.

بر اساس این گزارش، متن زیر جایگزین تبصره‌های (2) و (3) ماده 30 آیین نامه اجرایی ماده 219 قانون مالیات‌های مستقیم شده است:

تبصره 2- در صورتی که در محاسبه مأخذ یا درآمد مشمول مالیات بیش‌‌برآوردی صورت گرفته باشد و مراتب به تأیید اداره‌کل امور مالیاتی ذی‌ربط برسد و این امر منجر به کاهش مالیات یا جرائم متعلقه شود، مطابق مقررات این ماده اقدام می‌شود.

تبصره 3- چنانچه مؤدی مالیاتی به استناد آرای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری، تصویب قوانین مؤخر یا براساس قوانین و مقررات موضوعه، استحقاق استفاده از معافیت، اعتبار، مشوق مالیاتی یا نرخ صفر مالیاتی را داشته و این امر منجر به کاهش مالیات یا عوارض یا جرائم مالیاتی شود، با احراز شرایط توسط اداره‌کل امور مالیاتی ذی‌ربط مطابق مقررات این ماده اقدام خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top