تاریخ انتشار: شنبه 1405/05/03 - 22:12
کد خبر: 560641

تجدیدعهد اساتید و دانشگاهیان با قائد شهید امّت

تجدیدعهد اساتید و دانشگاهیان با قائد شهید امّت

رئیس بسیج اساتید اعلام کرد: تمامی جهد و کوشش علمی و تخصصی خویش را تا تحقق منویات عملی قائد شهید دنبال می‌کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ محمدرضا مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در یادداشتی نوشت: در انتقام خون پاک آقای شهید ایران، از قاتلان تروریست، ترامپ ملعون و نتانیاهوی کودک‌کش پیشگام و پیشتاز خواهیم بود.

متن کامل این یادداشت به‌شرح زیر است:

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

«یَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ الَّذِینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ وَ اللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِیرٌ» خداوند مؤمنان از شما را به درجه‌ای و علمای شما را به درجاتی عظیم بلند گرداند و خدا به آنچه انجام می‌دهید، آگاه است. (سوره مجادله، آیه 11)

حمد و سپاس خدای جهانیان را که از باب حکمت و رحمت خویش اراده فرمود تا ابنای بشر در عهد آخرالزمان و عصر جاهلیت مدرن، با حاکمیت ظالمان صهیون و مفسدان اپستینی، با دیدگان خویش شاهد حضور شخصیتی در تراز اولیاء الهی و حکومتی تداعی‌کننده حکمرانی خلیفةاللهی باشند.

با ظهور این شخصیت آسمانی، اراده الهی بر این تعلق گرفت که انسان معاصر، ملت‌های مسلمان، به‌ویژه مردم شریف و مؤمن ایران، هم امکان ظهور انسان کامل غیرمعصوم در مکتب اسلام ناب محمدی(ص)، علوی، فاطمی، حسینی (علیهم السّلام) و خمینی (ره) را داشته باشد و هم شاهد برکات وجودی آن در مسیر پیشرفت و آبادانی کشور و ایران قوی در ابعاد مختلف دفاعی و امنیتی، اجتماعی و فرهنگی، سیاسی و اقتصادی، به‌ویژه آگاهی و دانایی، تحت عناوین پیشرفت‌های علمی و فناوری، تخصصی و دانشی باشند،

پیشرفت‌هایی که بی‌تردید مرهون دوراندیشی تمدنی، تدابیر حکیمانه و توصیه‌های راهبردی عالم مجاهد، فرزانه دوران، سیدالشهدای انقلاب اسلامی، قائد شهید امّت اسلام، نفس زکیّه، حضرت آیت‌الله امام سیدعلی حسینی خامنه‌ای (رضوان اللّه تعالی علیه) است و اعتقاد قلبی معظم‌له(رض) به روشنفکران متعهد، دانشگاهیان و دانشجویان، جوانان و استعداد ایرانی می‌باشد که علائم آن را می‌توان در سیره عملی و نظری‌شان و هم‌نشینی‌های منظم با دانشجویان و تشکیل حلقه‌های تبیینی و عاطفی با اساتید و هنرمندان، شعرا و ورزشکاران مشاهده کرد.

آن فقیه دوراندیش، حکیم کم‌نظیر و سیاست‌ورز متخلّق، عالم عادل، عارف شهید با باور وافر و اعتقاد عمیق به «العلم سلطان»، توصیه‌های خویش به پیشرفت علمی را با راه‌اندازی جنبش علمی کشور در پیش گرفت و جایگاه علمی کشور را از مرتبه‌های پایین تا طبقات متوسط ارتقاء داد؛ جایی که زنگ خطر را برای قدرت‌های بزرگ علمی جهان به صدا درآورد و طبق مصرّحات مجلات معتبر علمی دنیا، تهدیدات سیاسی و تحریم‌های علمی و فناوری دشمن آغاز گردید، با وجود این، قائد شهید بر رشد علمی کشور در قالب‌های ترویج کرسی‌های علمی، الگوی پیشرفت اسلامی ـ ایرانی، سند چشم‌انداز بیست‌ساله، تشکیل معاونت علمی ریاست‌جمهوری، بنیاد علمی نخبگان، شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه تمدن‌ساز تأکید کرد و تا رسیدن ایران عزیز به جایگاه‌های زیر بیستم جهان ادامه داد و همچنان مطالبه خویش در این زمینه را درخواست شتاب علمی به‌جای رشد علمی پیگیری نمودند.

اینک که آن عزیز سفرکرده در جمع ظاهری ما نیست و مراسم حاضر بخش ناچیزی از ادای دین جامعه دانشگاهیان در پاسداشت سال‌ها مجاهدت مخلصانه، تکریم امام شهید امّت و مقام شامخ سیدالشهدای انقلاب اسلامی محسوب می‌گردد، اما راه روشن او و رهنمودها و فرامین ارزنده‌اش چون گنجینه‌ای بزرگ فراروی ماست تا منویات نورانی‌اش در اعتلای کلمه‌ اللّه، سربلندی ملت‌های مسلمان و ایران قوی، چشم‌انداز علمی معظم‌له(ره) خاصه قرارگرفتن ایران اسلامی در سکوهای برتر دنیا، دانشگاه تمدن‌ساز و تولید علم نافع و شتاب علمی ایران اسلامی محقق و جامه‌ی عمل پوشیده شود.

اینجانب ضمن تبریک و تسلیت شهادت رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی محضر بقیة اللّه الاعظم (ارواحنا فداه)، ملت شریف ایران، بیت معزز به‌ویژه رهبر محبوب و عزیزتر از جانمان حضرت آیت‌الله امام سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای (مدّ ظلّه العالی) و شما برادران و خواهران داغدار، اساتید و دانشگاهیان محترم که با حضور خویش روشنی‌بخش این مراسم بودید، استدعا دارم از همین مکان و لحظه، تعهد و میثاق خویش را بر موارد زیر اعلام داریم:

1. در انتقام خون پاکش، از قاتلان تروریست، ترامپ ملعون و نتانیاهوی کودک‌کش پیشگام و پیشتاز باشیم.

2. بر ادامه‌ی راه نورانی‌اش تا پیروزی نهایی جبهه مقاومت، ملت ایران و مستضعفان جهان تا آخرین قطره خون جانفشانی خواهیم کرد.

3. تمامی جهد و کوشش علمی و تخصصی خویش را تا تحقق منویات عملی قائد شهید امّت و رسیدن به قله‌های پرافتخار جهانی به‌کار می‌گیریم و لحظه‌ای درنگ نخواهیم کرد.

4. با خلف صالح آن شهید والامقام و فرزند برومندش، مقام معظم رهبری، تا اعتلای کلمه الله و ظهور دولت یار، تجدید عهد می‌بندیم که در حفظ اسلام و دفاع از میهن اسلامی چون سربازی وفادار و فرمانده‌ای شجاع، مطیع فرامین و اوامرش باشیم، ان‌شاءالله.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
«طرح مقابله با اقدام انگلیس علیه سپاه» تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد
دست رد اروپایی‌ها به سینه آمریکا درباره تنگه هرمز
آمار ثبت نام زائران اربعین از ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار نفر عبور کرد
تعیین تکلیف ۲۱ هزار نیروی حق‌التدریس در دستور کار آموزش و پرورش
اعتراض AFC به پروژه جدید فیفا
نیروی نیابتی آمریکا در منطقه
صحت سنجی عدم بازگشت ۹۴ میلیارد یورو ارز صادراتی
ایستگاه نهایی بنزین به کجا ختم خواهد شد؟
ثبت‌نام در سامانه سماح و پرداخت حق بیمه برای زائران اربعین الزامی است
مدودف: نیازی به بسیج نیرو در روسیه نیست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top