تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/05/06 - 19:01
کد خبر: 560873

۲۵ تبلت ویژه دانشجویان نابینا به ۱۰ دانشگاه منتخب اعطا شد

۲۵ تبلت ویژه دانشجویان نابینا به ۱۰ دانشگاه منتخب اعطا شد

طرح حمایت از دانشجویان توانخواه وزارت علوم با اهدای ۲۵ دستگاه تبلت ویژه دانشجویان نابینا به ۱۰ دانشگاه منتخب و با مشارکت بنیاد علوی آغاز شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ مراسم «رونمایی از طرح حمایت از دانشجویان توانخواه»، امروز سه شنبه ۶ مرداد ماه ساعت ۱۰ صبح با حضور حبیبا معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، نماینده بنیاد علوی، مسئولین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و روسای دانشگاه های منتخب در محل این سازمان برگزار شد.

در این مراسم سازمان امور دانشجویان با همکاری بنیاد علوی به ۱۰ دانشگاه هدف، تبلت ویژه دانشجویان توانخواه، اهدا کرد. این اقدام در راستای فرهنگ سازی و طرح حمایت از دانشجویان توانخواه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صورت گرفت.

این طرح در فاز نخست و با مشارکت بنیاد علوی، با اهدا ۲۵ دستگاه تبلت برای استفاده دانشجویان نابینا در دانشگاه های هدف آغاز شد و در صورت حمایت بنیاد علوی، دیگر دانشگاه ها نیز از این طرح بهره مند خواهند شد.

بر اساس آخرین آمار تجمیعی بیش از ۵ هزار دانشجوی توانخواه شامل دانشجویان نابینا، ناشنوا و معلولان جسمی حرکتی در دانشگاه های ذیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تحصیل می کنند که نیازمند اقدامات حمایتی هستند. حبیبا رئیس سازمان امور دانشجویان دراین مراسم از نهایی شدن آیین‌نامه جامع حمایت از دانشجویان توانخواه خبرداد که به زودی بعد از تایید وزیر علوم تحقیقات و فناوری ابلاغ خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top