تاریخ انتشار: شنبه 1405/05/24 - 15:43
کد خبر: 561703

دستور ترامپ به شرکت‌ها برای حمله سایبری

دستور ترامپ به شرکت‌ها برای حمله سایبری

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا یک یادداشت امنیت ملی امضا کرده که به شرکت ها اجازه می دهد علیه گروه های مجرمانه و دشمنان خارجی حمله سایبری انجام دهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از ایندپندنت،کاخ سفید در این باره اعلام کرد: «یادداشت ریاست‌جمهوری درباره امنیت ملی»دولت دونالد ترامپ را در جهت اتکا به قابلیت ها و نوآوری های بخش خصوصی برای کمک به انجام این عملیات های سایبری تحت هدایت، کنترل و اقتدار دولت آمریکا هدایت می کند.

در این دستورالعمل آمده است: بخش خصوصی آمریکا نوآورترین و از نظر فناوری پیشرفته‌ترین بخش خصوصی در جهان است و مقیاس، سرعت و ظرفیت آن، یک برتری حیاتی در زمینه عملیات تهاجمی سایبری برای ایالات متحده ایجاد می‌کند. ما با همکاری شرکت‌های معتبر آمریکایی که تحت هدایت و نظارت دولت فدرال فعالیت می‌کنند، توانایی خود را برای مقابله با تهدیدات سازمان‌های جنایی فراملی (TCO) و مبارزه با جرایم سایبری فراملی، کلاهبرداری و سایر اقدامات سودجویانه و مخرب علیه شهروندان آمریکایی ارتقا خواهیم داد.

کاخ سفید درباره این یادداشت یک سند کوتاه و خلاصه منتشر و به حملات باج افزاری، کلاهبرداری های مالی و جرائم دیگری که توسط سازمان های مجرمانه خارجی انجام می شود، اشاره کرده است.

این یادداشت چارچوبی برای تشویق بخش خصوصی به امضای توافقنامه با سازمان های خصوصی دیگر و همچنین آژانس های فدرال، ایالتی، محلی، قلبیه ای و منطقه ای تشویق می کند تا اطلاعات درباره این سازمان های مجرمانه جمع آوری و عملیات های سایبری برای مقابله با این تهدیدها پیشنهاد کنند.

این یادداشت به وزارت امنیت داخلی آمریکا دستور می‌دهد که از طریق مرکز هماهنگی ملیِ کارگروه امنیت داخلی، برنامه‌ای ایجاد کند که هدف آن «انجام عملیات سایبری مشخص برای مختل کردن فعالیت سازمان‌های جنایی فراملی خارجی» باشد. این برنامه تحت نظارت وزارت امنیت داخلی و وزارت دادگستری آمریکا خواهد بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرونده تخلفات دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنان بلاتکلیف است
فضاسازی و نصب پارچه نوشت در دانشکده‌های دانشگاه گیلان+عکس
اپل نمایشگر هوشمندی می‌سازد که با شنیدن صدای شما ۳۶۰ درجه می‌چرخد!
کشتی آزاد ایران هم مثل فرنگی در آمریکا قهرمان جهان شد
ممنوعیت حجاب در مدارس آذربایجان را تحمل نکنید/از حقوق دینی دختران مسلمان آذربایجان دفاع کنید
دستیابی به عمق فناوری انتقال جنین؛ رقابت با آمریکا در تجهیزات ناباروری
اعتراضات سراسری «نه به پادشاه» علیه منفور آمریکایی/ ۷ میلیون نفر در ۳۳۰۰ تجمع
بیانیه خصمانه شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران و یمن
عراقچی: ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!
روایت وزارت خارجه پاکستان از رایزنی عراقچی و اسحاق‌دار
زنوزی: برخورد نکنند از لیگ کنار می‌کشیم/ از فدراسیون شکایت می‌کنیم
عراقچی: توانمندی دفاعی و دیپلماسی در خدمت منافع ملی است
اخلاقی با صدور پیامی از نمایندگان مجلس تشکر کرد
تاکید کاظمی بر توسعه فضاهای ورزشی مدارس
رشیدیان به‌ زودی برای انعقاد تفاهم‌نامه به عربستان سفر می‌کند
پرونده دیدار ملوان تراکتور به کمیته انضباطی رفت
اجرای آزمایشی برنامه جدید درسی در ۲۰۰ مدرسه در کشور
لاوروف: رویکرد آمریکا در قبال ایران به ثبات منطقه کمکی نمی‌کند
یمن: به تاسیسات نفتی عربستان نزدیک نشوید
ورود موج بارشی جدید/ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود
جنوب لبنان بمباران شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top