تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/05/28 - 02:56
کد خبر: 562069

نکونام: برد ما را کمرنگ نکنید

نکونام: برد ما را کمرنگ نکنید

سرمربی تیم فوتبال تراکتور تبریز گفت: برد ما را کمرنگ نکنید؛ بیرانوند به خاطر همین کارهایی که انجام می‌دهد بهترین دروازه‌بان ایران است، زحمت سایر بازیکنان را نباید کمرنگ کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ جواد نکونام، سرمربی تیم فوتبال تراکتور تبریز شامگاه سه‌شنبه ۲۷ مرداد، در نشست خبری پس از دیدار با سپاهان در ورزشگاه نقش‌جهان اظهار داشت: به هواداران تبریک می‌گویم و
امیدوارم بتوانیم این روند را ادامه دهیم، تیم ما خوب بازی نکرد و شکل تیمی خوبی در نیمه اول نداشتیم؛ سپاهان مالکیت بازی را در اختیار داشت و توانست به دروازه ما نزدیک شود.

وی افزود: در نیمه دوم با تعییرات اعمال شده توانستیم بازی را کنترل کنیم، سعی کردیم ریتم بازی را در اختیار بگیریم، سپاهان در آخر بازی رو به بازی بلند آورد؛ مهم است که بازیکنان تراکتور بدانند در چه تیم بزرگی بازی می‌کنند.

نکونام تصریح کرد: باید بیشتر تلاش کنیم؛ بهتر از بازی قبل بازی کردیم اما باید خیلی بهتر باشیم، دوست ندارم فوتبال را به شکل تقابل‌های یک در یک ببینیم، از بیرانوند می‌خواهیم گلر خوبی باشد و دوست ندارم صحبتی در خصوص تقابل بیرانوند و حسینی داشته باشم.

سرمربی تراکتور گفت: دو تا از بهترین بازیکنان هجومی تیم را نداشتیم و مهدی شیری را به دلیل کمبود بازیکن در وینگر چپ بازی دادیم، مصدومیت‌ها چاره‌ای برای تیم ما باقی نگذاشت، بازیکنان ما ‌کار بزرگی انجام دادند و شخصیت تیم خود را نشان دادیم.

وی با اشاره به درگذشت دو هوادار تراکتور گفت: خدمت خانواده هواداران درگذشته تسلیت می‌گویم، کمترین کاری که ما می‌توانستیم بکنیم اتحاد و همدلی است تا بهترین عملکرد برای هوادارانی ارائه دهیم که جان خود را حمایت از تیم خود می‌گذارند.

نکونام در پاسخ به این سوال که آیا برد خود را مدیون بیرانوند هستید، گفت: برد ما را کمرنگ نکنید؛ بیرانوند به خاطر همین کارهایی که انجام می‌دهد بهترین دروازه‌بان ایران است، زحمت سایر بازیکنان را نباید کمرنگ کرد.

سرمربی تراکتور در خصوص لیگ نخبگان گفت: اصلا به لیگ نخبگان فکر نکردم چون بازی‌های فشرده‌ای در لیگ داریم، قرعه خوبی است اما در لیگ نخبگان تمام تیم‌ها بهترین‌ها هستند و ما هم باید در برابر همه بهترین عملکرد را داشته باشیم.

وی در خصوص میانگین سنی ۲۸/۳ تیمش گفت: قطعا بازیکنانی که در جام جهانی بازی کردند نیاز به ریکاوری بیشتری دارند، شرایط و سن بازیکنان در زمین مشخص می‌شود و بازیکنان ما توانایی‌های خود را نشان می‌دهند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روایت آقاتهرانی از مشی علامه مصباح / از رفاقت تا یقین
 آیت‌الله عابدینی: هیچ سلوکی در رسیدن به خدا مانند سلوک جمعی نیست
آیت الله علم الهدی: عراقچی از رهبرانقلاب هیچ دستوری برای مذاکره نداشت
عوامل هوش مصنوعی خارج از کنترل؛ تحقیقات گسترده اوپن‌ای‌آی آغاز شد
بازار کار آمریکا زیر فشار جنگ و گرانی انرژی
جنگ در صدر دغدغه‌های فضای مجازی / ۸۴ میلیارد بازدید از روایت جنگ، مذاکره و معیشت
از کلاس‌های شلوغ تا خیابان‌های ملتهب / فرانسه در محاصره بحران
روز طلایی ایران در ناگویا؛ ۴۵ مدال و صعود به رده ششم
حمله آمریکا بعد انتخابات کنگره به ایران قطعی است / چرا نباید تا این موعد پالس مذاکره داد؟
علی الاصول گزینشی نیست!
چرا برخورد فیزیکی باید شرط عذرخواهی از مخاطب باشد؟
انتصاب و بازگشت "آزاد ارمکی" به مدیریت گروه رشته جامعه شناسی مصداق ارتجاع است!
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top