تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/06/02 - 10:22
کد خبر: 562425

آتلانتیک: قدرت مسلط در منطقه ایران است نه آمریکا یا اسرائیل

آتلانتیک: قدرت مسلط در منطقه ایران است نه آمریکا یا اسرائیل

آتلانتیک در گزارشی به تحولات پس از تجاوز آمریکایی- صهیونیستی به ایران اشاره و تأکید کرد: قدرت مسلط در منطقه از این پس ایران خواهد بود، نه آمریکا یا اسرائیل.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رسانه آمریکایی آتلانتیک امروز یکشنبه در گزارشی اعلام کرد: سال‌ ها ایران با توازن قوایی در خاورمیانه (غرب آسیا) روبرو بود که به ضررش سنگینی می‌کرد. این منطقه تحت سلطه یک ابرقدرت متخاصم (آمریکا)، اسرائیل دارای سلاح هسته‌ای و برتری نظامی، و بازیگران منطقه‌ای مهمی همچون مصر، عربستان سعودی و امارات بود که از نظر راهبردی و اقتصادی با ایالات متحده همسو بودند.

آتلانتیک اضافه کرد: امروز ایران در شرایطی کاملاً متفاوتی قرار دارد. این کشور رویارویی مستقیمی با آن ابرقدرت و اسرائیل داشته، در برابر ضربات سنگین پیشرفته‌ ترین تسلیحات آن‌ ها تاب آورده و نه تنها دوام آورده، بلکه فراتر از آن عمل کرده است.

این رسانه افزود: در نتیجه، ایران ساختار قدرت در خاورمیانه (غرب آسیا) و خلیج فارس را به‌ کلی دگرگون کرده است. قدرت مسلط در منطقه از این پس ایران خواهد بود، نه آمریکا یا اسرائیل. کشورهای همسایه هم‌اکنون در حال تطبیق خود با این واقعیت جدید هستند و قدرت‌های دورتر نیز چنین خواهند کرد.

آتلانتیک تصریح کرد: ایران نیازی به توافق با ایالات متحده ندارد. این تصور رایج که ایرانی ضعیف و فقیر سرانجام ناچار خواهد شد در برابر قدرت آمریکا کوتاه بیاید، تنگه هرمز را باز کند و به ترمیم اقتصاد به‌شدت آسیب‌دیده‌اش بپردازد، نادرست از آب درآمده است. جمهوری اسلامی به‌ندرت ضعیف‌تر یا آسیب‌پذیرتر از وضعیت ۲ سال گذشته به نظر رسیده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گسترش حملات و بن‌بست راه‌حل نظامی در یمن
بیش از ۹۰ درصد تخلفات دانشگاه علوم پزشکی ایران با ورود دستگاه‌های نظارتی محرز شد
از حضور پزشکیان در دانشگاه شهید بهشتی تا اعلام مبالغ وام های دانشجویی
جایزه برای مجیدی، تریبون برای ایران
اروپا اهل جنگ، غربگرایان نسخه‌پیچ مذاکره! / اروپا چرا با پوتین مذاکره نمی‌کند؟
تاریخ بخوانید و از سرنوشت آتاتورک و رضاخان عبرت بگیرید!
رمز حیات بخش بودن تشکل‌های انقلابی همگامی اصلاح درون و برون است
ارجمندترین نمادهای صلابت و شجاعت / تاریخ نهضت و انقلاب اسلامی مملوّ از صحنه‌های حضور زینبی بانوان و دختران ایران
آزادی زنان یا تحمیل سبک زندگی؟
۴۰۰ میلیارد دلار از بورس آمریکا فرار کرد
لغو مجوز بانک صادرات در لبنان
کارتون جدید کمال شرف در واکنش به محدودیت حجاب در مدارس جمهوری آذربایجان
معامله چراغ خاموش گمرک با لوکس‌سواران
کره‌شمالی به چین وصل شد
شهریه های نجومی علوم پزشکی اهواز؛ سکوت مسئولین در پاسخگویی به دانشجویان
افتتاحیه یازدهمین کنگره ملی اعتکاف +عکس
حدادعادل: پیروزی عزتمندانه در جنگ، بهترین تسلی برای خانواده شهداست
گردهمایی «به رسم عقیله» +عکس
روایتی از مجروح شدن رهبر معظم انقلاب آیت الله سیدمجتبی خامنه ای
زلنسکی: ترامپ به من خیانت کرد؛ زیر فشار آمریکا استعفا نمی‌دهم
چرا بعضی کانال‌های تلگرام سریع رشد می‌کنند و بعضی نه؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top