تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/06/11 - 04:26
کد خبر: 562996

اطلاعیه شماره ۵ سپاه خطاب به مردم اردن؛

انهدام آشیانه‌ هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا در اردن توسط سپاه

انهدام آشیانه‌ هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا در اردن توسط سپاه

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از حمله سنگین سپاه با موشک‌های بالستیک به آشیانه‌ هواپیماهای بدون سرنشین دور پرواز آر کیو ۴ و ام کیو ۹ در پایگاه پرنس حسن خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره ۵ خطاب به مردم شریف اردن بیان کرد: در قصاص جنایت ارتش تروریستی آمریکا، رزمندگان نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در یک حمله سنگین با موشک‌های بالستیک، آشیانه‌های هواپیماهای بدون سرنشین دور پرواز آر کیو ۴ و ام کیو ۹ را در پایگاه هوایی آمریکا در اردن موسوم به پرنس حسن مورد حمله قراردادند که تعدادی از پهپادها منهدم و تعدادی از خلبانان و خدمه فنی پروازی به هلاکت رسیدند.

در این اطلاعیه آمده است:

بسم الله قاصم الجبارین
وَلَکُمْ فِی الْقِصَاصِ حَیَاةٌ یَا أُولِی الْأَلْبَابِ

مردم شریف و انقلابی اردن؛
یکبار دیگر دست شیطان از آستین ارتش کودک‌کش آمریکا به درآمد و با بمباران وحشیانه به مراسم جشن عقد یک زوج جوان اهل تسنن در منطقه سیریک هرمزگان، عمق کینه خود را به امت اسلام به نمایش گذاشت.

ارتش تروریستی شکست خورده آمریکا که از رویارویی مستقیم با رزمندگان اسلام عاجز است، با استیصال مردم مظلوم را به خاک و خون کشید و مراسم جشن عقد پاک مردم را به عزا تبدیل کرد.

ارتش جنایتکار آمریکا که در آغاز تجاوز خود به ایران اسلامی ۱۶۸ کودک دانش آموز را در مدرسه میناب و ۲۱ کودک ورزشکار را در ورزشگاه لامرد به شهادت رسانده بود، شب گذشته در این حمله ناجوانمردانه حدود ۷۰ نفر از مهمانان این مراسم را مورد اصابت قرار داد که ۴ نفر از آنان از جمله یک کودک خردسال به شهادت رسیده و حال تعدادی از مجروحان وخیم هست.

در قصاص این جنایت، رزمندگان نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در یک حمله سنگین با موشک‌های بالستیک، آشیانه‌های هواپیماهای بدون سرنشین دور پرواز آر کیو ۴ و ام کیو ۹ را در پایگاه هوایی آمریکا در اردن موسوم به پرنس حسن مورد حمله قراردادند که تعدادی از پهپادها منهدم و تعدادی از خلبانان و خدمه فنی پروازی به هلاکت رسیدند.

همچنین چندین زیر ساخت فنی آنها به آتش کشیده شد.

مردم شریف و پاکدل اردن،
اردن قدمگاه مقدس انبیاء الهی است، نباید جایگاه ولیدهای شیطان بماند. امروز با این جنایت های سبعانه، حجت بر همگان تمام است.

و ما النصر الا من عند الله العزیز الحکیم

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top