تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/06/11 - 11:07
کد خبر: 563036

برنامه جهانی غذا: ۲۰۰ هزار فلسطینی از کمک‌های غذایی محروم شدند

برنامه جهانی غذا: ۲۰۰ هزار فلسطینی از کمک‌های غذایی محروم شدند

برنامه جهانی غذا ضمن هشدار نسبت به محروم شدن ۲۰۰ هزار فلسطینی از کمک‌های غذایی، در خصوص بحران اقتصادی و ناامنی غذایی و وخامت اوضاع بهداشتی در کرانه باختری و غزه هشدار داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از شبکه قدس، برنامه جهانی غذا اعلام کرد کمک‌های خانوادگی در کرانه باختری به دلیل کمبود منابع مالی به نصف کاهش یافته و در نتیجه، حمایت غذایی از حدود ۲۰۰ هزار فلسطینی متوقف شده است؛ این در حالی است که نیازهای انسانی طی دو سال گذشته دو برابر شده است.

«شان هیوز»، مدیر برنامه جهانی غذا در فلسطین خاطر نشان کرد که تشدید حملات شهرک‌نشینان صهیونیست و عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در کنار بحران اقتصادی و افزایش بیکاری، ناامنی غذایی را تشدید کرده است.

وی افزود یک ‌سوم جمعیت کرانه باختری برای تامین نیازهای اساسی خود با مشکل مواجه هستند.

برنامه جهانی غذا همچنین اعلام کرد کمک‌های نقدی این نهاد در نوار غزه طی ماه ژوئیه گذشته برای حدود ۷۵ هزار خانواده کاهش یافته است.

این نهاد هشدار داد در صورت تداوم نیافتن کمک‌های بشردوستانه، تا پایان سال ممکن است حدود ۹۰ درصد جمعیت نوار غزه با سطوح بالایی از ناامنی غذایی حاد مواجه شوند.

در همین حال، سازمان جهانی بهداشت نسبت به احتمال وقوع یک بحران گسترده بهداشتی در نوار غزه در فصل زمستان هشدار داد و اعلام کرد آلودگی آب و وخامت خدمات فاضلاب، خطر شیوع بیماری‌ها را افزایش داده است.

سازمان جهانی بهداشت همچنین اعلام کرد بیش از ۶۶۰۰ نفر در نوار غزه پس از قطع عضو به مراقبت‌های بلندمدت نیاز دارند، اما تا ماه ژوئیه تنها ۱۲ درصد از افرادی که از اکتبر ۲۰۲۳ دچار قطع عضو شده‌اند، توانسته‌اند اندام مصنوعی دریافت کنند.

این سازمان خواستار تسریع در ورود تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، اندام‌های مصنوعی و دیگر اقلام ضروری به نوار غزه شد و بر ضرورت تضمین دسترسی مردم به آب سالم و بهبود مدیریت پسماندها تاکید کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top