تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/06/11 - 13:14
کد خبر: 563044

تعلیق بازگشت دیپلمات‌های آمریکایی به خاورمیانه

تعلیق بازگشت دیپلمات‌های آمریکایی به خاورمیانه

رسانه‌های صهیونیستی فاش کردند که وزارت امور خارجه آمریکا تصمیم خود مبنی بر بازگرداندن هیئت‌های دیپلماتیک به منطقه خاورمیانه را به طور موقت تعلیق کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» نوشت که منابع دیپلماتیک به این روزنامه اطلاع دادند که تصمیم بازگرداندن کادرهای دیپلماتیک آمریکا به منطقه خاورمیانه، از جمله به فلسطین اشغالی به دلیل تشدید تنش نظامی میان آمریکا و ایران متوقف شده است.

پیش از این، روزنامه «نیویورک تایمز» در ۲۸ اوت گذشته گزارش داد که کاخ سفید تصمیم گرفته است کادر سفارتخانه‌های خود را که پیش‌تر به دلیل جنگ با ایران تخلیه شده بودند، به خاورمیانه بازگرداند؛ هرچند برخی از این سفارتخانه‌ها در ابتدا با ظرفیت کمتر فعالیت خواهند کرد.

این روزنامه گزارش داد که به «یادداشتی داخلی» دست یافته که نشان می‌دهد وزارت خارجه آمریکا در حال آماده‌سازی برای بازگرداندن دیپلمات‌ها و کادر سفارتخانه‌هایی است که در طول جنگ از خاورمیانه تخلیه شده بودند.

نیویورک تایمز توضیح داد که وزارت خارجه آمریکا در این یادداشت کشورهای عراق، اردن، لبنان، عربستان سعودی، کویت، عمان و سرزمین‌های اشغالی را مشخص کرده بود تا کادر دیپلماتیک خود را تا پایان هفته جاری به آن‌ها بازگرداند.

این روزنامه مدعی شده بود که بازگشت دیپلمات‌ها به خاورمیانه نشان می‌دهد که دولت آمریکا انتظار ندارد درگیری‌ها علیه ایران به این زودی‌ها دوباره از سر گرفته شود، زیرا واشنگتن کاهش خطر تشدید تنش را در کوتاه‌مدت پیش‌بینی می‌کند.

ایالات متحده آمریکا پس از آغاز حملات مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران در ۲۸ فوریه، بیشتر کادر سفارتخانه‌های خود را در سراسر خاورمیانه تخلیه کرده بود. برخی از سفارتخانه‌ها در کشورهای حوزه خلیج فارس، مانند عربستان سعودی و کویت، نیز هدف حملات ایرانی قرار گرفته بودند که آن‌ها را مجبور به تعطیلی کرد.

از سوی دیگر سفارت آمریکا در بغداد و کنسولگری آن در اربیل، در پی تشدید تنش‌های امنیتی در خاورمیانه ناشی از حملات متقابل نظامی میان واشنگتن و تهران، به اتباع آمریکایی در منطقه خاورمیانه هشدار امنیتی دادند.

سفارت آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: «به دلیل تنش‌های موجود در خاورمیانه، وضعیت امنیتی پیچیده باقی مانده و احتمال تشدید غیرمنتظره اوضاع وجود دارد.» این سفارت افزود: «آمریکایی‌هایی که در حال حاضر در خاورمیانه حضور دارند، باید نهایت احتیاط را به خرج دهند و برای احتمال لغو پروازها، بسته شدن مرزها یا حریم هوایی و اختلال در سفرها آماده باشند.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مشاوران ترامپ نگران شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای هستند
امضای تفاهمنامه امنیت سایبری اسلام آباد با ریاض
تداوم افزایش قیمت نفت در بازارهای جهانی
کنترل تنگه هرمز؛ کلید تصاحب بازار ۵۰ میلیارد دلاری بانکرینگ در قشم
وزیر علوم احتمال غیرحضوری شدن دانشگاه‌های جنوب کشور را رد کرد
لابی آمریکا برای بی‌قانون نگه داشتن هوش مصنوعی در سراسر جهان
زمان فراخوان جذب هیئت علمی وزارت علوم اعلام شد
حمله روسیه به زیرساخت‌های انرژی اوکراین در دریای سیاه
قیمت گاز در اروپا به بالاترین سطح سه سال اخیر رسید
مسکو: ناتو خود را برای جنگ با روسیه آماده می‌کند
تعلیق بازگشت دیپلمات‌های آمریکایی به خاورمیانه
مقام روس: پوتین و پزشکیان درباره نیروگاه اتمی بوشهر گفت‌وگو کردند
ادعای فایننشال تایمز: تنش‌ها میان اسرائیل و انگلیس بیشتر می‌شود
برخی اسم «ترس» را «عقلانیت» می‌گذارند!
یاران امام عصر
ابراز نگرانی پاکستان درباره تشدید تنش بین ایران و آمریکا
سفارت آمریکا در عراق به شهروندان خود در منطقه هشدار داد
ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های آمریکا در بحرین و امارات
حمله به مراسم عروسی در سیریک
حقوق بشر یمن: حمله آمریکا به مراسم عروسی در ایران جنایت جنگی است
برنامه جهانی غذا: ۲۰۰ هزار فلسطینی از کمک‌های غذایی محروم شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top