تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/06/11 - 22:27
کد خبر: 563079

گزارش مغرضانه آژانس انرژی اتمی درباره راستی‌آزمایی در تأسیسات ایران

گزارش مغرضانه آژانس انرژی اتمی درباره راستی‌آزمایی در تأسیسات ایران

آژانس انرژی اتمی در پیش‌نویس گزارش خود همسو با اغراض صهیونیست ها و آمریکا ادعا کرد: از فوریه، به استثنای نیروگاه بوشهر، هیچ‌ فعالیت راستی‌ آزمایی در تأسیسات اعلام‌شده ایران انجام نداده‌ایم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از الجزیره، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز چهارشنبه در پیش‌نویس گزارش خود در راستای اغراض و نیات رژیم صهیونیستی و آمریکا با طرح ادعایی بی اساس مدعی شد: از ماه فوریه تاکنون، به استثنای نیروگاه بوشهر، هیچ‌ گونه فعالیت راستی‌ آزمایی در تأسیسات اعلام‌شده ایران انجام نداده‌ایم.

در پیش نویس گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در این خصوص ادعا شده است: از ژوئن ۲۰۲۵، امکان ردیابی ذخایر هسته‌ ای اعلام‌ شده در تأسیساتی که بر اثر بمباران (تجاوز غیرقانونی آمریکا به تأسیسات هسته ای صلح آمیز ایران) آسیب دیده‌ اند را از دست داده‌ایم.

پیش نویس گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مدعی است: ما تأیید می‌ کنیم که قادر به راستی‌ آزمایی این موضوع نیستیم که آیا مواد هسته‌ ای ایران به سمت اهداف نظامی منحرف نشده‌ اند یا خیر. تصاویر ماهواره‌ای حاکی از وارد آمدن خسارت به تأسیسات آب سنگین خنداب در پی حمله ۲۷ مارس (از سوی متجاوزان آمریکایی) است. ما شاهد تردد منظم وسایل نقلیه در ورودی تونل اصفهان، محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده با خلوص ۶۰ درصد، بوده‌ایم!

گزارش آژانس ادعا می کند: ما همچنان از مکان دقیق و وضعیت حقوقی تأسیسات غنی‌ سازی سوخت اصفهان بی‌اطلاع هستیم! از ژوئن ۲۰۲۵ تاکنون، به ما اجازه بازرسی از تأسیساتی که هدف اقدام نظامی قرار گرفته‌اند، داده نشده است. ایران «پروتکل الحاقی» را اجرا نکرده و از فوریه ۲۰۲۱ تاکنون اظهارنامه‌های به‌روزرسانی‌شده را ارائه نکرده است. ما کاملاً آمادگی داریم تا بلافاصله پس از دریافت مجوزهای لازم، فعالیت‌ های پادمانی خود را در ایران ازسر بگیریم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مخالفت قاطع چین با تحریم‌های آمریکایی مرتبط با ایران
حمله رژیم صهیونیستی به اطراف دمشق و جنوب سوریه
مراسم تشییع ۴ شهید شهرستان دیر روز جمعه برگزار می شود
شمارش معکوس برای پایان خاموشی‌ها
سهامداران عدالت بخوانند / سود سهام عدالت واریز نمی شود
تغییر نگرش دانشجویان جوان آمریکا نسبت به اسرائیل
زاکانی: کشور ظرفیت‌های متعددی برای حل مشکلات مردم دارد
سپاه: آمریکا درباره «پرونده سیاه» حمله به عروسی‌ها پاسخگو باشد
طحان‌نظیف: قانون اساسی از مبارزه در برابر مستکبرین حمایت می‌کند
سرلشکر وحیدی: خون پاک شهدای مظلوم کوهستک بی‌حساب نخواهد ماند
حکم ساعدی‌نیا تأیید شد؛ ۱۲ سال حبس و مصادره همه اموال
اژه‌ای: موضوع اصلی اجلاس بریکس مسائل مرتبط با تجارت جهانی است
تسهیل تأمین مالی دانش‌بنیان‌ها در اینوتکس ۲۰۲۶
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
بانک مرکزی: بانک‌های اخلالگر در بازار ارز و طلا جریمه شدند
زمان امتحانات ترم تابستان ۱۵ دانشگاه سراسری اعلام شد
برگزاری آزمون‌های دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی پزشکی باحضور ۵ هزار نفر
نتایج مرحله اول سی‌ویکمین المپیاد علمی دانشجویی کشور اعلام شد
امشب آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون ارشد ۱۴۰۵؛ فرصت تمدید نمی‌شود
«اگر صلح نشود تهدید شدیدتر خواهد شد» تسلیم‌ طلبی و گرای ضعف به دشمن است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top