تاریخ انتشار: پنجشنبه 1405/06/12 - 00:25
کد خبر: 563096

نیکزاد: قانون عفاف و حجاب باید از بلاتکلیفی خارج شود

نیکزاد: قانون عفاف و حجاب باید از بلاتکلیفی خارج شود

نایب‌ رئیس مجلس با تأکید بر ضرورت تعیین تکلیف قانون عفاف و حجاب گفت: این قانون هنوز ابلاغ نشده و باید این موضوع تعیین تکلیف شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ علی نیکزاد، نایب‌ رئیس مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی دیروز مجلس شورای اسلامی و در واکنش به اظهارات حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی درباره ضرورت ابلاغ قانون عفاف و حجاب، گفت: به رسم حقیقت و شهادت عرض می‌کنم که نامه‌ای را که جناب آقای احمدیان، دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی نوشته بود، دیدم. در تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۲۵ در این نامه قید شده بود که قانون عفاف و حجاب به مدت سه ماه ابلاغ نشود.

وی افزود: نکته جالب برای من این بود که در همان تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۲۵ اعلام شد که ابلاغ این قانون تا اطلاع ثانوی متوقف بماند.

نایب‌رئیس مجلس ادامه داد: حتی در نماز عید فطر- در زمان امام شهید- کنار وی -احمدیان- نشسته بودم، پس از پایان نماز از ایشان درخواست کردم فرصتی برای گفت‌وگو داشته باشیم. در آنجا تأکید کردیم که شما باید این قانون را ابلاغ کنید تا رئیس مجلس نیز بتواند آن را ابلاغ کند؛ چراکه وقتی قانون ابلاغ شود، دولت دیگر نمی‌تواند از اجرای آن سر باز زند.

نیکزاد تصریح کرد: اکنون که برخی می‌گویند قانون عفاف و حجاب اجرا نمی‌شود، دلیل آن این است که این قانون ابلاغ نشده است.

وی در ادامه و درباره انتقاداتی که درباره عدم برگزاری جلسات مجلس به شیوه سابق مطرح می‌شود، با اشاره به فاصله ساختمان بهارستان مجلس با محل برگزاری جلسات وبیناری مجلس گفت: ما تنها دو دیوار با آن سوی صحن فاصله داریم. وقتی ما تنها دو دیوار با صحن مجلس فاصله داریم. از فرمانده و برادر بزرگوارمان، جناب آقای محسن رضایی، انتظار داریم این دو موضوع -قانوم عفاف و حجاب و برگزاری جلسات مجلس به صورت سابق- را تعیین تکلیف کند.

نایب‌رئیس مجلس خاطرنشان کرد: ما از روز اول در مجلس حضور داشتیم و در دوران موشک‌باران نیز در مجلس بودیم. بنابراین چه تفاوتی دارد که دو دیوار آن طرف باشیم؟ اما درباره قانون عفاف و حجاب که به تصویب رسیده و اکنون وضعیت به گونه‌ای است که برهنگی حاکم شده، باید تعیین تکلیف صورت گیرد.

نیکزاد افزود: وضعیت به گونه‌ای شده است که اکنون در برخی سفرها دچار تردید می‌شویم که آیا مقصد پرواز همان جایی است که اعلام شده یا خیر؛ چراکه با دیدن وضعیت ظاهری افراد شک می‌کنیم و پس از تحقیق، متأسفانه به حقیقت پی می‌بریم و متأثر می‌شویم.

وی تأکید کرد: عرض بنده این است که از این تریبون درخواست می‌کنم این دو موضوع تعیین تکلیف شوند. اگر قرار بر ابلاغ است، ابلاغ صورت بگیرد تا هر دو موضوع پیش برود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تصویر هواپیمای منهدم شده عربستان در حملات یمن
تغییر تاکتیک ایران در تنگه هرمز
مالیات بر سوداگری، راهکاری برای بازگشت سرمایه به تولید
جنجال واگذاری اراضی چابهار به افغانستان؛ اصل ماجرا چیست؟
بیمارستان قلب کوثر شیراز؛ نمایی از همدلی و همبستگی مردم در اوج مشکلات تورمی و اقتصادی
۲۱ میلیارد دلار از کشور فرار کرد
بازار خودرو خارجی زیر سایه جنگ
چرا نبرد اصلی انرژی به بازار فرآورده‌ها منتقل شده است؟
فراجا از ستون‌های مستحکم امنیت کشور
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top