تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/06/15 - 11:03
کد خبر: 563276

دریادار سیاری: توان بازدارندگی کشور افزایش یافته است

دریادار سیاری: توان بازدارندگی کشور افزایش یافته است

معاون هماهنگ‌کننده ارتش، اظهارات اخیر ترامپ درباره اعمال فشار بر ایران را نشانه ناتوانی واشنگتن در میدان عمل دانست و گفت: توان بازدارندگی کشور افزایش یافته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ امیر دریادار حبیب‌الله سیاری، رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران درباره توان نیروهای مسلح پس از جنگ تحمیلی سوم، اظهار کرد: وظیفه ما در نیروهای مسلح ارتقای توان بازدارندگی است و با توجه به تجربیات و درس‌آموخته‌هایی که از جنگ تحمیلی ۱۲روزه، جنگ رمضان و جنگ هرمز داشته‌ایم، در جهت برطرف‌کردن نقاط ضعف احتمالی و تقویت نقاط قوت تلاش بسیاری کرده‌ایم.

دریادار سیاری در واکنش به اظهارات ترامپ درباره محاصره دریایی و اقتصادی ایران نیز تصریح کرد: در جمع‌بندی صحبت‌های ترامپ می‌بینیم که چند جمله و گزاره را مدام تکرار می‌کند، مبنی بر اینکه این‌ها سلاح هسته‌ای ندارند، نیروی دریایی‌شان را زدیم، نیروی هوایی‌شان را زدیم، وضع اقتصادی‌شان خراب است و حقوق‌شان را ندادند؛ او غیر از این‌ها جمله دیگری ندارد و ما هم به این تکرارها عادت کرده‌ایم.

وی با تأکید بر اینکه دوران این اظهارات گذشته است، تصریح کرد: اگر آن‌ها مرد میدان بودند و قصد داشتند مانند ونزوئلا وارد عمل شوند و برای خود جشن بگیرند، تاکنون هزاران بار این کار را کرده بودند؛ اما خودشان هم به‌خوبی می‌دانند که در برابر توان رزمی، ایستادگی و اراده ملت ایران نمی‌توانند کاری از پیش ببرند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: تا زمانی که مردم پای کار هستند، هیچ‌کس توان غلبه بر ایران را ندارد. ملت ما ملتی همیشه در صحنه، ایثارگر و ازخودگذشته است و در تمام سال‌های پس از دفاع مقدس هشت‌ساله این ویژگی را نشان داده است؛ همچنان‌که امروز نیز همان روحیه و عزم را به نمایش گذاشته است و این جای قدردانی دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
زمینه تکمیل ۴۶ پروژه با نشان‌دار کردن مالیات در استان فراهم شد
رقابت ۷۰ برگزیده در مرحله نهایی نخستین هکاتون کوانتومی کشور
مهریه در آستانه یک تغییر مهم
آغاز ثبت نام بیستمین آزمون سراسری قرآن و عترت
قاسم الاعرجی: آمریکا تجهیزات نظامی خود را از اقلیم کردستان خارج می‌کند
هانتر بایدن از احتمال نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ خبر داد
اگر کودکتان تا ۳ سالگی این جملات را نمی‌گوید، نگران شوید
حرف قانونی و منطقی دغدغه‌مندان حجاب فراموش نشود
نخستین پلاک ملی برای خودروی منطقه آزاد اروند صادر شد
انتخاب رشته آزمون دستیاری پزشکی از امروز
موافقت با میهمانی دانشجویان علوم پزشکی در دانشگاه پیام‌نور برای گذراندن دروس عمومی
ظرفیت ۶ هزارنفری دستیاری پزشکی ۱۴۰۵
پزشکیان: علت حادثه انفجار تانکر سوخت در محور سنندج ـ همدان بررسی شود
ردیف‌ استخدامی فراخوانهای جذب سالهای ۱۳۹۹، ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ تعیین تکلیف شد
پیش‌بینی ردیف مستقل بودجه برای ادارات شاهد و ایثارگران دانشگاه‌ها
دریافت هرگونه وجه هنگام ثبت‌نام در مدارس دولتی ممنوع است
با تلفن و سفارش کسی لباس تیم ملی را نمی‌پوشد
کمیته انضباطی به خداداد عزیزی ۴۸ ساعت مهلت داد
۲۴ شهید و زخمی در موج حملات زمینی و هوایی اسرائیل علیه لبنان
توان بازدارندگی کشور افزایش یافته است
از سرگیری دادگاه محاکمه نتانیاهو و هم دستان وی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top