تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/06/17 - 09:52
کد خبر: 563420

دوحه: اولویت ما کاهش فشارهای اقتصادی بر منطقه و ایران است

دوحه: اولویت ما کاهش فشارهای اقتصادی بر منطقه و ایران است

سخنگوی وزارت امور خارجه قطر در مصاحبه‌ای اعلام کرد: اولویت ما بازگشایی تنگه هرمز و کاهش فشارهای اقتصادی بر مردم منطقه، از جمله ایران است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سخنگوی وزارت امور خارجه قطر به سی‌ان‌ان گفت: در تلاشیم تا بحران را مهار کرده و شرایطی برای مذاکرات (میان ایران و آمریکا) فراهم کنیم که به راهکاری پایدار منجر شود. ما نمی‌خواهیم مناقشه را صرفاً متوقف کنیم تا تنها چند ماه بعد دوباره با آن مواجه شویم.

این مقام قطری ادامه داد: اولویت ما بازگشایی تنگه هرمز و کاهش فشارهای اقتصادی بر مردم منطقه، از جمله ایران است. ما برای جلوگیری از تشدید تنش‌ ها و حملات علیه ایران تلاش می‌ کنیم. به اقدامی منطقه‌ ای و جمعی برای آغاز گفتگویی فراگیر نیاز داریم که همه طرف‌ ها را پای میز مذاکره بیاورد. پرداختن به ریشه‌های این بحران، نیازمند بازنگری در وقایع غزه و حل‌ و فصل مسئله فلسطین است. اراده سیاسی و راهکارهای فنی، دو مانع اصلی در مسیر دستیابی به توافق هستند.

سخنگوی وزارت امور خارجه قطر افزود: ما در حال بررسی سناریوهای مختلفی هستیم تا اطمینان حاصل کنیم که نگرانی‌ های هر دو طرف در مذاکرات برطرف می‌ شود. تحریم‌ ها مدت‌ هاست که به عنوان ابزاری دیپلماتیک در منطقه مورد استفاده قرار گرفته‌اند، اما نتوانسته‌اند به نتایج مطلوب برسند. ما ایده‌های متعددی از جمله یک یادداشت تفاهم بالقوه را مطرح کرده‌ایم و همچنان به گسترش راه‌حل‌های بیشتر ادامه می‌دهیم. این بحران تنها از طریق توافقی که در میز مذاکره حاصل شود، قابل حل است. اهرم مورد استفاده هر دو طرف در نهایت به مفاد مشخصی در یک توافق تبدیل خواهد شد. هرچه زودتر توافق حاصل شود، رنج مردم منطقه و آسیب‌های اقتصادی زودتر فروکش خواهد کرد. در تلاشیم تا قبل از نیاز به توسل به اهرم، زمینه را برای توافق فراهم کنیم. کسانی که معتقدند این وضعیت می‌تواند به وضعیت عادی جدید تبدیل شود، به زودی عواقب آن را در نزدیکی خود خواهند دید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شکل گیری سلامت معنوی کودک در سال‌های ابتدایی زندگی
آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی افراد دارای معلولیت بهزیستی
نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ فردا و نتایج نهایی ارشد اواخر مهر اعلام می‌شود
دختر بجنوردی رتبه اول کنکور ۱۴۰۵ در گروه علوم انسانی را کسب کرد
فراجا نماد پلیس مقتدر و متکی به پشتوانه مردمی است
واکنش سازمان غذا و دارو به کیفیت واکسن آنفلوانزا
دو یزدی در جمع رتبه‌های تک‌رقمی کنکور ۱۴۰۵
از وجود تبر تا حضور یک عمانی در پرواز اسرائیل
فضای مجازی چگونه پرخاشگری را عادی می‌کند؟
از سقوط سهام در اروپا تا رکود در اقتصاد آمریکا
طارمی و آزمون‌هایی که گل نمی‌زنند
جراحی زیبایی از منظر فقه و فرهنگ ایرانی
ثبت یک رکورد جدید در تعداد بازداشت‌ها
سیاوش جمشیدی، از اراذل و اوباش مسلح اعدام شد
دو ورزشکار ایرانی با رأی دادگاه عالی کره از اتهامات وارده تبرئه شدند
مترو تهران در شرایط اضطراری قابلیت پناهگاهی دارد
قوانین فرزندآوری به درستی اجرا نمی‌شود
دختران ایران در ناگویا رکورد تاریخی زدند
زنان ایران توان ایستادن بر قله‌های جهان را دارند
چالش خنداندن همزمان کودک و بزرگسال
ایران در مسیر خودکفایی ۲ واکسن حیاتی با ارزبری ۲۰ میلیون دلاری
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top