تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/06/17 - 09:52
کد خبر: 563420

دوحه: اولویت ما کاهش فشارهای اقتصادی بر منطقه و ایران است

دوحه: اولویت ما کاهش فشارهای اقتصادی بر منطقه و ایران است

سخنگوی وزارت امور خارجه قطر در مصاحبه‌ای اعلام کرد: اولویت ما بازگشایی تنگه هرمز و کاهش فشارهای اقتصادی بر مردم منطقه، از جمله ایران است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سخنگوی وزارت امور خارجه قطر به سی‌ان‌ان گفت: در تلاشیم تا بحران را مهار کرده و شرایطی برای مذاکرات (میان ایران و آمریکا) فراهم کنیم که به راهکاری پایدار منجر شود. ما نمی‌خواهیم مناقشه را صرفاً متوقف کنیم تا تنها چند ماه بعد دوباره با آن مواجه شویم.

این مقام قطری ادامه داد: اولویت ما بازگشایی تنگه هرمز و کاهش فشارهای اقتصادی بر مردم منطقه، از جمله ایران است. ما برای جلوگیری از تشدید تنش‌ ها و حملات علیه ایران تلاش می‌ کنیم. به اقدامی منطقه‌ ای و جمعی برای آغاز گفتگویی فراگیر نیاز داریم که همه طرف‌ ها را پای میز مذاکره بیاورد. پرداختن به ریشه‌های این بحران، نیازمند بازنگری در وقایع غزه و حل‌ و فصل مسئله فلسطین است. اراده سیاسی و راهکارهای فنی، دو مانع اصلی در مسیر دستیابی به توافق هستند.

سخنگوی وزارت امور خارجه قطر افزود: ما در حال بررسی سناریوهای مختلفی هستیم تا اطمینان حاصل کنیم که نگرانی‌ های هر دو طرف در مذاکرات برطرف می‌ شود. تحریم‌ ها مدت‌ هاست که به عنوان ابزاری دیپلماتیک در منطقه مورد استفاده قرار گرفته‌اند، اما نتوانسته‌اند به نتایج مطلوب برسند. ما ایده‌های متعددی از جمله یک یادداشت تفاهم بالقوه را مطرح کرده‌ایم و همچنان به گسترش راه‌حل‌های بیشتر ادامه می‌دهیم. این بحران تنها از طریق توافقی که در میز مذاکره حاصل شود، قابل حل است. اهرم مورد استفاده هر دو طرف در نهایت به مفاد مشخصی در یک توافق تبدیل خواهد شد. هرچه زودتر توافق حاصل شود، رنج مردم منطقه و آسیب‌های اقتصادی زودتر فروکش خواهد کرد. در تلاشیم تا قبل از نیاز به توسل به اهرم، زمینه را برای توافق فراهم کنیم. کسانی که معتقدند این وضعیت می‌تواند به وضعیت عادی جدید تبدیل شود، به زودی عواقب آن را در نزدیکی خود خواهند دید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گوگل بارداری را آسان‌تر کرد یا اضطراب مادران را بیشتر؟
اولین روز مدرسه، آخرین روز زندگی «وفاء» شد
عزم و اراده همسرم منبع الهام من برای مبارزه بود
حجاب فرماندار نیویورک در مسجد، موجی از واکنش‌ها را برانگیخت
وقتی انتخاب پوشش ممنوع می‌شود
هشدار شورای عالی سیاسی یمن: عربستان مسئول پیامدهای تشدید تنش است
تاکید عراقچی بر ضرورت واکنش کشورهای اسلامی نسبت به نقض حاکمیت ایران
بیانیه ادعایی سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
انتقاد بقایی از حمایت کانادا از جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران
مدال طلای اختراعات جهان به بانوی ایرانی رسید
تسهیل فرآیند رسیدگی به پرونده ولایت و حضانت فرزندان شهدا
نتایج هفته ششم لیگ برتر/ پرسپولیس قدر لغزش استقلال را دانست
آغاز اصلاح قیمت بنزین از ساعت ۲۴ امشب
۱۰۰ همت از مطالبات گندم‌کاران تا هفته آینده پرداخت خواهد شد
تأکید بر تعیین فوری وضعیت و محل نگهداری سه خلبان ایرانی
تغییرات جدید کنکور ابلاغ شد
لایحه کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر تقدیم مجلس شد
شعار هواداران پرسپولیس علیه خداداد عزیزی
واکنش ایران به اظهارات گروسی در شورای حکام درباره بازرسی از سایت های هسته ای
عارف: راهبرد دولت وفاق این است که با مردم با صراحت و صداقت صحبت کند
این تفاهم نامه عملیاتی می‌شود؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top