تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/06/22 - 03:03
کد خبر: 563719

بخشی‌نژاد: کنسولگری ایران برای میزبانی از استقلال آمادگی کامل دارد

بخشی‌نژاد: کنسولگری ایران برای میزبانی از استقلال آمادگی کامل دارد

رایزن فرهنگی کنسولگری ایران در بصره گفت: مسئولان کنسولگری، سرکنسول محترم و مجموعه کنسولگری در آمادگی کامل هستند تا خدمات و هماهنگی‌های لازم را در خصوص حضور تیم استقلال انجام دهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ روح الله بخشی‌نژاد از ورود تیم استقلال تهران به فرودگاه بصره جهت دیدار پیش رو با تیم السد قطر خبر داد و گفت: مسئولان عراقی و کنسولگری ایران برای برگزاری مسابقه از آمادگی کامل برخوردار هستند.

وی با بیان اینکه شرایط برای برگزاری این مسابقه کاملا فراهم شده است، افزود: مسئولان عراقی در شهر بصره همکاری بسیار خوبی دارند و هم برای مسابقه روز دوشنبه و مسابقات آتی آمادگی وجود دارد.

بخشی‌نژاد با آرزوی موفقیت برای تیم استقلال و هواداران این تیم گفت: استقلال نماینده جمهوری اسلامی ایران است و امیدواریم این مسابقه با موفقیت این تیم به پایان برسد. بخشی از مردم و هواداران استقلال نیز در شهر بصره حضور خواهند داشت.

رایزن فرهنگی کنسولگری ایران در بصره ادامه داد: مسئولان عراقی همانند مردم عراق، همکاری و همراهی بسیار خوبی با ما دارند و در حال حاضر نیز فرودگاه بصره برای ورود تیم کاملاً آماده است.

وی با اشاره به شرایط موجود در مرزها اظهار کرد: اگرچه در حال حاضر برخی مرزها با محدودیت و تعطیلی مواجه شده‌اند، اما فرودگاه بصره آماده حضور تیم استقلال است و از این بابت هیچ مشکلی وجود ندارد.

بخشی‌نژاد همچنین از آمادگی کامل کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در بصره خبر داد و گفت: مسئولان کنسولگری، سرکنسول محترم و مجموعه کنسولگری در آمادگی کامل هستند تا خدمات و هماهنگی‌های لازم را در خصوص حضور تیم استقلال انجام دهند.

وی در پایان با اشاره به اهمیت برگزاری این مسابقه در عراق خاطرنشان کرد: امیدواریم این مسابقه به نفع تیم جمهوری اسلامی ایران به پایان برسد. حضور چنین مسابقه‌ای در عراق و به‌ویژه شهر بصره می‌تواند نقطه عطفی برای توسعه ارتباطات و روابط میان دو کشور باشد؛ روابطی که هم‌اکنون نیز در سطح بسیار خوبی قرار دارد و امیدواریم روزبه‌روز بهتر و گسترده‌تر شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جزئیات تازه از حمله موشکی یمن به پایگاه «خمیس مشیط» عربستان
گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق
مهاجرانی: فعلاً تغییری در نرخ و حجم بنزین سهمیه‌ای نداریم
جزئیات جدید درباره تفاهم نهایی ایران و عمان
بلوف جدید ترامپ درباره تسلیحات لیزری نوین آمریکا
مذاکره باید با پرداختن به تجاوز آمریکا علیه ایران آغاز شود
نقش کلیدی مردم منطقه در عملیات انهدام تیم تروریستی در سراوان
بخشی‌نژاد: کنسولگری ایران برای میزبانی از استقلال آمادگی کامل دارد
بقایی: صبر خانواده شهدای لامرد تصویر قدرت ایران است
زنان اصفهانی در کنار سی‌وسه پل در دوران قاجار
صید سه امتیازی چادرملو از آبادان
محمدعلی الحوثی: هر حماقتی علیه یمن با پاسخ روبه رو خواهد شد
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ترکیه
راهی برای بهبود سلامت روان و درک بهتر جهان
درخشش بانوی فناور ایرانی در مسابقات استارتاپی زنان بریکس ۲۰۲۶
روایت ترکیه از رایزنی عراقچی و فیدان
«زن ناشناس» دانمارکی شیر طلا را برد
الزیدی: اجازه نمی‌دهیم عراق مبدأ حمله به همسایگان باشد
برادر معاون استاندار آذربایجان‌ غربی ترور شد
حضور«محفل ستاره‌ها» در اجتماعات مردم تهران +عکس
پزشکیان: ایران تسلیم نخواهد شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top