تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/07/07 - 13:52
کد خبر: 564792

رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام منصوب شد

رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام منصوب شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام منصوب کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  به نقل از وزارت علوم، حسین سیمایی صراف وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی منصور حقیقت را به عنوان رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام منصوب کرد.

در حکم حسین سیمایی، وزیرعلوم، آمده است:

نظر به مراتب تعّهد، تخصّص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی و بنا بر پیشنهاد معاون محترم پژوهشی، به موجب این حکم به عنوان «رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام» منصوب می‌شوید.

از جناب‌عالی انتظار دارد با توکل به خداوند سبحان مدیریت آن موسسه را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های مصوب و سند دانشگاه اسلامی به انجام رسانید. امیدوار است با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، راهبرد دولت وفاق ملی و با جلب همکاری و همراهی با سایر دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی و صاحب نظران، خیران و دوستداران آموزش عالی وظایف محوله را به نحو شایسته انجام دهید. توفیق و سربلندی روز افزون جناب‌عالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

منصور حقیقت، دارای دکترای فیزیک ذرات بنیادی از دانشگاه شیراز و عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز با مرتبه استاد تمام است. از سوابق اجرایی وی می‌توان به معاون پژوهشی موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام، مدیر پژوهش دانشگاه صنعتی اصفهان، مدیر مالکیت فکری دانشگاه شیراز و همچنین دبیر سیاستگذاری علمی دانشکده علوم دانشگاه شیراز اشاره کرد. حقیقت چاپ بیش از ۶۰ مقاله علمی در مجلات معتبر ملی و بین‌المللی را در کارنامه فعالیت‌های علمی و پژوهشی خود دارد.

وزیر علوم در نامه جداگانه ای از تلاش‌ها و زحمات محمدمهدی علویان مهر رئیس سابق موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حمله آمریکا بعد انتخابات کنگره به ایران قطعی است / چرا نباید تا این موعد پالس مذاکره داد؟
علی الاصول گزینشی نیست!
چرا برخورد فیزیکی باید شرط عذرخواهی از مخاطب باشد؟
انتصاب و بازگشت "آزاد ارمکی" به مدیریت گروه رشته جامعه شناسی مصداق ارتجاع است!
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top