تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/07/08 - 01:02
کد خبر: 564816

رئیسی:

باقی‌مانده غذا را مصرف کنیم

باقی‌مانده غذا را مصرف کنیم

معاون وزیر بهداشت، با تاکید بر ضرورت کاهش دورریز غذا گفت: غذای اضافی را به‌ درستی نگهداری کنیم، از باقی‌مانده غذا استفاده کنیم و مواد غذایی مازاد را با نیازمندان به اشتراک بگذاریم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  علیرضا رئیسی، در پیامی به مناسبت ۲۹ سپتامبر، مصادف با ۷ مهرماه، روز جهانی کاهش اتلاف و ضایعات غذایی که امسال با شعار «برای مردم، برای محیط زیست» برگزار می‌شود، اظهار کرد: این مناسبت فرصتی برای یادآوری این واقعیت است که هر لقمه غذا حاصل تلاش انسان‌ها و مصرف منابع ارزشمندی همچون آب و انرژی است و نباید به سادگی هدر رود.

وی با اشاره به تمرکز امسال این مناسبت بر «ظرفیت تحول‌آفرین کاهش اتلاف و ضایعات غذا» افزود: در شرایطی که صدها میلیون نفر در جهان با گرسنگی و سوءتغذیه مواجه‌اند، نزدیک به یک‌سوم غذای تولیدشده هرگز به سفره مصرف‌کنندگان نمی‌رسد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با استناد به داده‌های سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) خاطرنشان کرد: حدود ۱۳ درصد غذا در جهان از مرحله پس از برداشت تا پیش از خرده‌فروشی هدر می‌رود و حدود ۱۹ درصد دیگر نیز در مراحل خرده‌فروشی، رستوران‌ها و مصرف خانگی به ضایعات تبدیل می‌شود.

کاهش دورریز غذا از خانه‌ها آغاز می‌شود

رئیسی در ادامه پیام خود خطاب به مردم گفت: کاهش دورریز غذا از تصمیم‌های ساده روزمره آغاز می‌شود؛ به اندازه نیاز خرید کنیم، غذای اضافی را به‌درستی نگهداری کنیم، از باقی‌مانده غذا استفاده کنیم و مواد غذایی مازاد را با نیازمندان به اشتراک بگذاریم.

وی افزود: کاهش اتلاف و ضایعات غذایی علاوه بر حفظ منابع طبیعی و کاهش آلودگی محیط زیست، گامی مهم در مسیر ساختن جامعه‌ای مسئولانه‌تر و عادلانه‌تر است. با تغییر عادت‌های خود می‌توانیم ارزش غذا را بیشتر بدانیم و برای آینده‌ای پایدارتر تلاش کنیم؛ زیرا هیچ غذایی نباید بی‌دلیل هدر رود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تأکید کرد: کاهش اتلاف و ضایعات غذایی تنها به معنای دور نریختن غذا نیست، بلکه اقدامی در جهت احترام به غذا، حفظ منابع، حمایت از امنیت غذا و تغذیه و ساختن آینده‌ای سالم‌تر و پایدارتر برای کشور و محیط زیست است.

رئیسی پیام خود تأکید کرد: «غذا را ارزشمند بدانیم؛ کمتر هدر دهیم و بهتر مصرف کنیم.»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عقب‌نشینی ترامپ از موضع‌گیری سابقش علیه یک کشور عربی
ورزشکاران مدال‌آور، جلوه اقتدار ایران
ممنوعیت‌های ثبت‌نام در آزمون دکتری سال ۱۴۰۶؛ امکان ثبت نام تا ۹ آبان
تابلو برق صنعتی سیار، انقلابی جدید در صنعت کشور
کدام توری برای حصارکشی، محوطه‌سازی و پروژه‌های عمرانی مناسب است؟
چگونه یک سیستم حصارکشی مقاوم و مناسب انتخاب کنیم؟
 حق وتوی ایران؛ اعترافی به قدرت ایران یا برای مهار آن؟
خواست رهبر انقلاب مقابله‌ی قاطعانه با فساد و مظاهر فساد است/ ایشان کاملاً مشرف به مسائل روز داخلی و خارجی هستند
گفت‌وگو برای ساختن مسیر؛ هم‌اندیشی با مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری فارس
فرانسه در یک قدمی فیلتر تیک تاک، ایکس و اینستاگرام
جهان در تار عنکبوت نامرئی؛ ناسا از شبکه اسرارآمیز ماده تاریک پرده برداشت
گوگل پول می‌دهد تا مردم برق کمتری مصرف کنند
تأیید تخلف در سلف دانشگاه کاشان/ تعطیلی دو هفته‌ای و جریمه پیمانکار
دانشگاه تهران دختران محجبه آذربایجانی را می‌پذیرد
المپیادهای ورزشی درون‌دانشگاهی محور توسعه مشارکت ورزشی دانشجویان
جدیدترین مدل‌های ست شیرآلات قهرمان در سال ۱۴۰۵؛ مقایسه مدل‌ها و راهنمای خرید اینترنتی
ثبت رکورد تاریخی بازدید ۱۰۰ میلیاردی در پیام‌رسان‌های بومی
تجربه حضور در دامپزشکی دکتر پورشعبان و خرید از پت شاپ لیما در میدان کتاب
هوش مصنوعی گراک رقیب کریستوفر نولان شد
پلاسما پن فیوژن PAA: لیفتینگ بدون جراحی و حذف ضایعات با ۱ دستگاه حرفه‌ای
تنگه هرمز؛ حلقه محاصره سیاسی ترامپ
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top