تاریخ انتشار: 21 تیر 1388 - 00:00:00
کد خبر: 597

جاسوسی دانشگاه آمریکایی دبی از شهروندان ایرانی

منابع آگاه از امیرنشین دبی گزارش دادند که دانشگاه آمریکایی دبی که در سال 1995 میلادی در امارات تاسیس شده است، فعالیت‌های جاسوسی خود علیه جمهوری اسلامی ایران را تحت پوشش اقدامات دانشگاهی و آموزش عالی، به طور بی‌سابقه‌ای افزایش داده است.

خبرنامه دانشجویان ایران:دانشگاه آمریکایی دبی، طی روزهای بعد از انتخابات ریاست جمهوری ایران، فعالیت‌های جاسوسی خود از ایران را با جذب نخبگان ایرانی و اعزام دانشجویان عرب توریست به کشورمان، شدت داده است.

به گزارش« خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل ازشبکه ایران، منابع آگاه از امیرنشین دبی گزارش دادند که دانشگاه آمریکایی دبی که در سال 1995 میلادی در امارات تاسیس شده است، فعالیت‌های جاسوسی خود علیه جمهوری اسلامی ایران را تحت پوشش اقدامات دانشگاهی و آموزش عالی، به طور بی‌سابقه‌ای افزایش داده است.

* جذب نخبگان ایرانی به دانشگاه دبی برای تخلیه اطلاعات سیاسی-اجتماعی
این گزارش می‌افزاید: این دانشگاه که با جذب دانشجویان خانواده‌های ثروتمند عرب منطقه به شهرت رسیده، از چند سال گذشته تاکنون، با هماهنگی کامل سفارت آمریکا در ابوظبی، اقدام به جمع‌آوری اطلاعات درخصوص جمهوری اسلامی ایران و اتباع کشورمان در این امیرنشین و برخی از کشورهای حوزه خلیج فارس کرده است.
به علاوه،‌ این دانشگاه با ترغیب برخی از دانشجویان عرب برای سفر به ایران تحت پوشش توریست، اطلاعاتی را جمع‌آوری کرده است.
جذب دانشجویان نخبه ایرانی و جذب برخی اتباع کشورمان برای دستیابی به اطلاعات اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و در برخی مواقع نظامی، از دیگر اقدامات این دانشگاه بوده است.
این دانشگاه با نفوذ در برخی شرکت‌های بزرگ چندملیتی که از طریق بنادر دبی با ایران معامله‌های تجاری دارند، اقدام به جمع‌آوری اطلاعات درخصوص سطح توان اقتصادی ایران کرده است.
تهیه لیست کامل اتباع ثروتمند ایران در امارات متحده عربی و دیگر کشورهای حوزه خلیج فارس به ویژه قطر و کویت از دیگر اقداماتی است که این دانشگاه در پوشش فعالیت‌های آموزش عالی خود به نفع سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا انجام داده است.
سرویس امنیتی که در این دانشگاه نفوذ دارند، همکاری تنگاتنگی با سازمان اطلاعاتی عربستان و شبکه تلویزیونی العربیه دارند که این روزها بازوی خبررسانی سازمان امنیتی عربستان شده است.
* جاسوسانی در سطح هیات علمی، خوراک العربیه علیه ایران را فراهم می‌کردند
در ناآرامی‌های پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران، برخی از جاسوسان این دانشگاه که در سطح هیات علمی فعال هستند با ارتباط مستقیم با شبکه العربیه و برخی از ضدانقلابیون ایرانی که بعضاً در خوزستان نیز رد پایی از آنها دیده ‌شده، اقدام به ایجاد موج روانی علیه ایران کرده‌اند.
این گزارش می‌افزاید: اقدامات صورت گرفته علیه جمهوری اسلامی ایران با استفاده از اطلاعات جمع‌آوری شده توسط این دانشجونماها، با هدف سست کردن پایه‌های اعتقادی و استراتژیک ایدئولوژی جمهوری اسلامی ایران صورت می‌گیرد که اطلاعات ارائه شده از سوی شبکه العربیه در اغتشاشات اخیرتهران با محوریت ناتوانی مقامات جمهوری اسلامی در حل مشکلات این کشور و به بن بست رسیدن حکومت اسلامی در ایران نیز بر اساس گزارش‌های این دانشگاه بود.
این دانشگاه همچنین سعی کرده با تحقیق درخصوص مراکز هسته‌ای ایران نیز اطلاعاتی از آن به دست آورد و در این راه با سفارت آمریکا در ابوظبی کاملاً هماهنگ بوده است. وجود دستگاه‌های استراق سمع و شیوه جاسوسی در ساختمان این دانشگاه، از جمله نشانه‌های وجود یک شبکه گسترده جاسوسی در منطقه است که بخش وسیعی از اقدامات آن متوجه جمهوری اسلامی ایران است.
این شبکه جاسوسی به شدت سعی دارد با نفوذ در ایرانیان مقیم امارات، اطلاعات روشن‌تری از وضعیت اقتصادی، سیاسی، نظامی، فرهنگی و اجتماعی کشورمان به دست آورد که در این راه به بهانه جذب نخبگان دانشجویی، تلاش دارد اطلاعات خود را کامل کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top