تاریخ انتشار: 21 تیر 1388 - 00:00:00
کد خبر: 606

چه کسی بیانیه های منتظری را می نویسد؟

پزشکان و همه افرادی که منتظری را دیده‌اند تأکید می‌کنند وی تعادل ندارد و حافظه‌اش دچار مشکل شدید شده است، به‌طوری که گاهی اطرافیان نزدیک خود را نیز نمی‌شناسد.

خبرنامه دانشجویان ایران:اعلامیه‌ها و استفتائات منتسب به آقای منتظری در حالی طی روزهای اخیر در تقویت ادعاهای غیرمستند ناکامان انتخابات دهم منتشر می‌شود که چند ماهی از بیماری شدید وی می گذرد و او با اختلالات شدید حافظه مواجه است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل از،رجانیوز، پزشکان و همه افرادی که منتظری را دیده‌اند تأکید می‌کنند وی تعادل ندارد و حافظه‌اش دچار مشکل شدید شده است، به‌طوری که گاهی اطرافیان نزدیک خود را نیز نمی‌شناسد.

بنا بر این گزارش، ملاقات‌های عمومی آقای منتظری به‌منظور جلوگیری از آشکار شدن این مسئله تعطیل شده و حتی دوستان نزدیک وی هم برای دیدار با او مشکل دارند.

با این حال، در ایام انتخابات و رخدادهای پس از آن، به صورت مکرر، فتاوایی به‌نام آقای منتظری در برخی رسانه‌های داخلی و خارجی منتشر شد.

در این زمینه خبرنگار ما کسب اطلاع کرد محسن کدیور که هم‌اکنون در خارج از کشور به‌سر می‌برد، به همراه یکی از پسران آقای منتظری، نقش اصلی را در تنظیم این فتاوا و بیانیه‌ها، استفاده از مُهر آقای منتظری و انتشار آن‌ها از طریق رسانه‌های ضدانقلاب برعهده دارند و عملاً نقش منتظری را در حد یک عنصر دست چندم سیاسی پایین آورده‌اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رئیس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت، آن را پذیرفتم
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
علت اصلی تورم، سیاست‌های دولت است
صنعت فضایی کشور مبتنی بر دانش بومی است
مهلت پذیرش دانشجویان بین‌المللی در دانشگاه علامه طباطبائی تمدید شد
دوره آموزشی «در مسیر حسین» با محوریت اندیشه‌های رهبر شهید آغاز شد
خطر برای امنیت غذایی دنیا
از خدشه به حاکمیت انحصاری ایران و عمان بر تنگه هرمز تا عدم خروج آمریکا از منطقه
اینترنت دیگر در شرایط بحران قطع نخواهد شد
انگلیس چگونه کرواسی را شکست داد؟
سرمربی کنگو پس از متوقف کردن پرتغال: به بازیکنانم افتخار می‌کنم
پیروزی انگلیس در بازی بزرگ با درخشش ستاره‌ها
مسیر تشییع پیکر امام شهید در تهران
ترامپ یکبار دیگر توهمات و آرزوهای خود را تکرار کرد
قالیباف: ایران به همکاری برد برد با چین متعهد است
عراقچی: مسئولیت حسن اجرای مفاد تفاهم بر عهده آمریکا است
ایتالیا سفارت خود را در تهران دو روز دیگر بازگشایی می‌کند
حملات وحشیانه اسرائیل به جنوب لبنان با استفاده از بمب‌های فسفری
یاران رونالدو در تله کنگو گرفتار شدند
رسانه‌های عبری: سخنرانی دبیرکل حزب‌الله اعلام پیروزی محور مقاومت است
امضای تفاهم‌نامه خرید ۲۰ بالگرد امدادی برای هلال احمر از روسیه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top