تاریخ انتشار: پنجشنبه 1348/10/11 - 03:30
کد خبر: 6143

قسمت اول اظهارات امروز هاشمی

آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجلس خبرگان رهبری صبح امروز سه شنبه در چهارمین دوره از هفتمین اجلاس مجلس خبرگان رهبری با تسلیت ایام شهادت امام حسن عسگری (ع) به پیشگاه حضرت ولیعصر (عج) گفت: در فاصله دو اجلاس مجلس خبرگان رهبری شاهد حوادث بی سابقه و ناگواری در کشور بودیم که احیانا سبب اختلاف و کینه توزی شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن گفت: این حضور سبب بر هم زدن برنامه ریزی دشمنان نظام و خنثی سازی تبلیغات منفی آنان علیه ولایت فقیه و نظام شد.

وی با تاکید بر اینکه هیچ مسلمانی نمی‌تواند از این اتفاقات راضی باشد اظهار داشت: در این میان آسیب‌هایی به خانواده‌های مامورین دولتی و مردمی که اعتراض داشتند وارد شد که امیدواریم مشکلات حل شود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه علائم موجود در کشور نشان از این دارد که ملت عزیز ایران به سمت وفاق و همدلی در حال حرکت است، خاطرنشان کرد: این وفاق و همدلی به عنوان سرمایه‌ای از قبل از انقلاب همراه ملت ایران بوده است و آنچه که در این شرایط نوید بخش همدلی ملت ایران است. حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز 22 بهمن بود.

آیت الله هاشمی رفسنجانی با تاکید بر اینکه راهپیمایی مردم در روز 22 بهمن نمونه خوبی از وفاداری و همدلی ملت ایران است، افزود: انقلاب اسلامی از آن خود مردم است و البته در پیروزی این انقلاب امام راحل شاگردان ایشان و سایر همراهان نهضت دست اندرکار بودند ولیکن چیزی که سبب پیروزی انقلاب اسلامی شد حضور گسترده مردم در صحن بوده است و آن چه نیز تاکنون انقلاب را حفظ و پاسداری نموده همین حضور مردمی است.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه علی رغم تبلیغات دشمنان مردم با حضور خود در روز 22 بهمن نشان دادند که هنوز قدر انقلاب را می‌داند و نمی‌خواهد نظام اسلامی دچار خدشه شود، تصریح کرد: همگان در نظام اسلامی نقش اصلی را برای مردم متصور و از آنان انتظار دارند و تا زمانی که مردم به آینده انقلاب امیدوار باشند حضور خود را حفظ خواهند کرد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه ابراز هوشیاری مردم در راهپیمایی روز 22 بهمن متفاوت با سال‌های گذشته بوده است خاطرنشان کرد: مردم ایران در شرایط حضور خود را نشان دادند که انقلاب اسلامی احتیاج زیادی به ملت در صحنه داشت.

وی گفت: در شرایطی که تهاجم بر علیه انقلاب و اصل ولایت فقیه در سطح بالایی قرار داشت و آمریکا هم حضور کم سابقه‌ای در منطقه برای اعمال فشار به ایران داشت و حرف‌های که تا به امروز ما از دشمنان خود نشنیده‌ بودیم بیان می‌شد که ایران به سمت دیکتاتوری نظامی می‌رود اگر این حضور گسترده مردمی در همه کشور نبود ممکن بود که سخنان بیهوده دشمنان را برخی‌ها باور کنند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: مردم با حضور خود در راهپیمایی 22 بهمن نشان دادند که نسبت به تبلیغات نادرست و برنامه دشمنان بر علیه نظام اسلامی هوشیار هستند.

آیت الله هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنان خود به گزارش بسیار تلخ مدیر کل آژانس انرژی هسته‌ای در مورد جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: ما سابقا از آقای البرادعی گلایه مند بودیم که چرا حقیقت را بیان نمی‌کند اما مدیر کل جدید آژانس ادعاهای آمریکا‌ی‌ها را علیه جمهوری اسلامی به صورت رسمی در گزارش خود آورده و سریعا اظهار داشته که نمی‌توان به صلح آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران مطمئن بود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: گزارش مدیر کل آژانس محرمانه بود و پس از طرح در جلسه شورای حکام باید علنی شود که دیدیم غربی‌ها قبل از طرح گزارش در شورای حکام شروع به تمجید از گزارش آقای آمانو بر علیه ایران کرده و خواستار تحریم‌های فلج کننده و حفظ گزینه‌های سخت‌تر بر علیه ایران هستند.

آیت الله هاشمی رفسنجانی با اشاره به اینکه البته تا حد زیادی موج حضور گسترده مردم در روز 22 بهمن یک مقدار این فضای تبلیغاتی را خنثی کرده گفت: روز گذشته 30 نفر از اعضای کنگره آمریکا از وزارت خارجه این کشور خواستار مطالبه جدی مطالبی بر علیه جمهوری اسلامی ایران شده‌اند.

وی اضافه کرد: آنها خواستار ادامه مسیر دوگانه‌ای در قبال ایران هستند و از یک سو درهای مذاکره با ایران را باز و از سوی دیگر گزینه حمله نظامی به ایران را مد نظر دارند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: گزارش که روی میز مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی هست از ایران می‌خواهد کلیه ذخایر اورانیوم خود را تحویل داده و از سوی دیگر شاید به ایران 40 کیلو اورانیوم تحویل دهند که ما باید در مقابل این شرارت‌ها هوشیاری خود را حفظ کنیم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود به هدفمند کردن یارانه‌ها اشاره کرد و افزود: به طور طبیعی انجام چنین کاری بزرگی در کشور عوارضی به دنبال دارد ولیکن اگر با دقت اجرا شود پس از عوارض کوتاه مدت آن مردم متوجه درستی اجرای این طرح می‌شوند.

هاشمی رفسنجانی با اشاره به کشورهای عراق، افغانستان، یمن، غزه و لبنان و فعالیت‌هایی از آمریکای‌ها در این کشورها گفت: کارهای آمریکا در این کشورها ناکام ماند و آخرین ناکامی‌ آنان نیز در عراق است که خواستار وارد کردن اعضای حزب بعث در مجلس این کشور بودند که با پایمردی ملت عراق در این قضیه هم ناکام ماندند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top