تاریخ انتشار: پنجشنبه 1348/10/11 - 03:30
کد خبر: 6448

فرش قرمز نود برای قطبی

"عادل فردوسی‌پور" در این برنامه کوچک‌ترین خرده‌ای به سرمربی تیم ملی نگرفت چه بسا بارها در این برنامه به وی این فرصت را داد تا در برابر اتهام‌های وارده از سوی منتقدان از خود دفاع کند در حالی که اگر قرار به رعایت عدالت بود بایستی کسانی که"افشین قطبی" از آنها به عنوان حاشیه‌ساز نام می‌برد هم باید فرصت صحبت کردن دریافت می‌کردند اما "فردوسی‌پور" برنامه تبلیغاتی خود را به گونه‌ای طراحی کرد که "افشین قطبی" برای طرح سخنان یک سویه خود با کوچک‌ترین مانعی رو به رو نبود چون یقین داشت تربیون برنامه ورزشی با لطف جناب عادل در اختیار اوست و وی می‌تواند بدون پرداخت ریالی از یک برنامه زنده تلویزیونی نهایت استفاده را ببرد تا دوباره ذهن مخاطب را با سخنان پر طمطراق به سمت مورد علاقه خود سوق دهد تا کسی متوجه نقاط ضعف وی نشود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» ، شاید بهترین تعبیری که می‌توان از برنامه شب گذشته، داشت این عبارت باشد که "عادل فردوسی‌پور" نشان داد مهارت ویژه‌ای در امر لاپوشانی دارد چرا که در گفت‌وگو با سرمربی تیم ملی فوتبال ایران به هیچ وجه تلاش نکرد از تاکتیک چالش بهره بگیرد تا دوست مورد علاقه‌اش را به تنگا ببرد،"عادل" نشان داد به معنای واقعی" عادل" نیست، او با در اختیار قرار دادن فضا به "افشین قطبی" بزرگترین لطف دنیا را به وی کرد چرا که وی به هیچ شکلی نمی‌توانست عملکرد سوال‌برانگیز چند ماه اخیر خود را به این شکل توجیه کند، او با برنامه‌ای از پیش تعیین شده "قطبی" را به استودیو 11 ساختمان پخش دعوت کرد تا در سخت‌ترین روزهای مربیگری "افشین قطبی" به وی کمک شایان توجهی کند و با راه انداختن شوی تبلیغاتی برای وی فضای متهلب موجود در فوتبال کشور را برای شخص آقای سرمربی تلطیف کند و نشان دهد با تمام قوا خلاف جهت آب شنا می‌کند.

"افشین قطبی" در برنامه تلویزیونی هر آنچه دوست داشت به زبان آورد و در آن سو "فردوسی‌پور" روزه سکوت گرفت تا ذهن "قطبی" برای پیاده کردن شوی تبلیغاتی‌اش آشفته نشود.بسیاری از مخاطبان پربیننده‌ترین برنامه ورزشی سیما دیشب متوجه شدند چرا "محمد مایلی کهن" چند وقت پیش در مصاحبه‌ای معنادار با خبرگزاری (ایسنا) اعلام کرد:« نگاه فردوسی‌پور به فوتبال نگاهی کاسب‌کارانه است!» آن روز که سرمربی سابق تیم ملی این جمله را مطرح کرد منتقدان وی را به کینه توزی متهم کردند و مدعی شدند "مایلی کهن" براساس احساس سخن می‌گوید اما امروز دیگر کسی به گفته "مایلی کهن" این گونه نگاه نمی‌کند، سرمربی فعلی سایپا با طرح این جمله اشاره به واقعیتی پنهان در خصوص برنامه تلویزیونی"نود" کرد و در لفافه خطاب به مخاطب گفت که مجری و تهیه کننده برنامه از کسی به خاطر حمایت پول تقاضای غیر معقول ندارد اما در صورتی که اراده کند از کسی اسطوره بسازد با نگاهی خاص مخاطب را وادار به پذیرش این کار می‌کند.

" محمد مایلی کهن"حتی چندی بعد در خصوص تهیه کننده برنامه "نود" اعلام کرد:« او اگر بخواهد از کسی حمایت می‌کند و اگر نخواهد بیچاره آن فرد، او عادل نیست و عادل نمی‌شود!»، پس از این اظهار نظر "نادر فریاد شیران" در برنامه "نود" زمانی که به عنوان میهمان تلفنی روی خط ارتباطی آمد این مساله را بازگو کرد اما" عادل" با لبخندی تلخ از کنار این مطلب عبور کرد چرا که می‌دانست در پس پرده چه می‌گذرد.

واقعیتی که امروز برای بسیاری از اهالی ورزش روشن و پیداست این است که "عادل فردوسی‌پور" در اجرای برنامه خود هرگز عدالت را رعایت نمی‌کند یا حداقل زمانی که ماجرا به سودش باشد عنصر عدالت را به کلی از متن برنامه‌اش حذف می‌کند تا مبادا از رسیدن به خواسته‌اش محروم شود؛ وی با اطمینان کامل از حمایت صریح مدیر شبکه سوم سیما از برنامه تلویزیونی‌اش بدون این که دغدغه‌ای از بابت پاسخگویی به مراجع بالاتر داشته باشد به یکه‌تازی‌های خود ادامه می‌دهد تا همه از او به عنوان یک شوالیه شجاع نام ببرند در حالی که بسیاری از اهالی رسانه برنامه" فردوسی‌پور" را به عنوان یکی از برنامه‌های بی‌هویت سیما قلمداد می‌کنند و بسیاری از مشکلات موجود در فوتبال را پیامدهای پخش این برنامه تلویزیونی می‌دانند.

با این حال مدیریت شبکه سوم سیما برای این که سیلی از مخاطب را از دست ندهد حاضر است از این برنامه که برخی اوقات کیفیت فنی ان در پائین‌ترین حد ممکن قرار دارد را روی آنتن بفرستد تا مبادا دچار ریزش مخاطب نشوند.مدیران شبکه سه سیما به خاطر این که مخاطب خود را از دست ندهد شامگاه دیشب 180 دقیقه از وقت آنتن را به پخش شوی تبلیغاتی "فردوسی‌پور" و "افشین قطبی" اختصاص دادند تا همچنان مخاطب خود را همراه داشته باشند! به راستی نباید امروز این سوال را از مدیران رسانه ملی پرسید؛ که دوستان در حوزه ورزش سیما چه می‌گذرد؟

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
این زن در سخت‌ترین روزهای شیعه چه نقشی داشت؟
زن در اختلاف همسر با خانواده‌اش باید چه کند؟
انفجارهای جدید در درعا همزمان با پرواز جنگنده‌های اسرائیلی
عراقچی: کشورهای منطقه مراقب باشند جنگ جدیدی شکل نگیرد
سرطان سینه کشندگی کمتری دارد
انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز
«اعظم طالقانی» الگویی الهام‌بخش از کارآفرینی اجتماعی زنان
یمن: حملات عربستان به اهداف غیرنظامی با پاسخ دردناک مواجه می‌شود
ادعای مقام آمریکایی: برای مذاکره به سوی ایران دست دراز کرده‌ایم!
آخرین مدال کشتی ایران به رنگ برنز
همزمان آماده دفاع و دیپلماسی هستیم
عراقچی به ترکمنستان می‌رود
رده‌بندی نهایی کشتی آزاد جهان مشخص شد/ ایران با دو پله سقوط سوم شد
نکونام: هیچ همکاری با تراکتور صورت نمی‌گیرد
عزیزی: برای پاسخ به دشمن هیچ محدودیتی نداریم
مخبر: بازدارندگی بدون مرز؛ جغرافیای پاسخ ایران تغییر کرده است
بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران درگذشت
کاپیتان آبادانی در حمله آمریکا به یک کشتی در خلیج فارس به شهادت رسید
تاکید روسای جمهور مصر و عراق بر ضرورت مهار تنش در منطقه
محکومیت حمله هوایی سعودی‌ها به دانشگاه الحدیده
ایستگاه مترو حرم حضرت عبدالعظیم در اوایل زمستان به بهره‌برداری می‌رسد
امکان ویرایش معدل و سهمیه در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی فراهم شد
بازگرداندن توانمندی های مغز آسیب دیده با امواج صوتی
کلیداولیه آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی۱۴۰۵ منتشر شد؛ اعلام زمان اعتراض
تسهیلات جدید برای قبولی‌های ارشد و دکتری؛ امکان شروع تحصیل از ترم بعد
تهیه سند ملی نقشه راه فناوری‌های دریایی به دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر سپرده شد
کسب ۳ مدال و ۱۵ رتبه زیر ۱۰، حاصل تلاش دانشجویان «امیرکبیر» در المپیاد علمی دانشجویی
بازگشت رشته سیاست‌گذاری عمومی به دفترچه آزمون دکتری
راهنمای انتخاب بهترین پلتفرم برگزاری کلاس آنلاین؛ امکانات، مزایا و ویژگی‌های یک سامانه آموزشی استاندارد
هزینه کلاس خصوصی زبان انگلیسی  در سال ۱۴۰۵ چقدر بود؟
تفکیک مسیر ارتقای اساتید علوم انسانی از رشته‌های مهندسی و کشاورزی
رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر برضرورت حفظ حرمت محیط دانشگاه تاکید کرد
مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۶ تا ۱۵ آبان تمدید شد
مولاژ چیست و چرا در آموزش پرستاری و پزشکی اهمیت دارد؟
مهلت ثبت نام اسکان دانشجویان ارشد دانشگاه تهران امشب به پایان می‌رسد
افزایش وام ازدواج دانشجویان به ۱۰۰ میلیون تومان / وام فرزندآوری به ۶۰ میلیون تومان برای فرزند اول
امروز آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری۱۴۰۶ ؛ ثبت‌نام ۸۰ هزار نفر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top