تاریخ انتشار: پنجشنبه 1348/10/11 - 03:30
کد خبر: 7026

دعوت به مناظره با رئیس جمهور توسط اقتصادی های مجلس

درپی سخنان رئیس جمهور در برنامه زنده تلویزیونی شب گذشته درباره هدفمند کردن یارانه ها، دکتر احمد توکلی، دکتر غلامرضا مصباحی مقدم و دکتر الیاس نادران بیانیه ای را در ارتباط با اظهارات رئیس جمهور منتشر کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» ،
متن این بیانیه به شرح زیر است:

ملت شریف ایران، شب گذشته جناب آقای دکتر احمدی نژاد در برنامه زنده تلویزیونی پیرامون هدفمند کردن یارانه‌ها و مصوبه مجلس در این باره سخنانی ابراز داشت. بخشی از این مواضع روز پنج شنبه نیز در دیدار با خبرنگاران بیان شده بود. ضمن این مصاحبه حملاتی به مجلس صورت گرفت که طبیعی است هیأت رئیسه محترم مجلس از شأن قوه مقننه دفاع می‌کند. در این حملات روی سخن بیشتر با ما امضاء کنندگان این بیانیه، نمایندگان مردم تهران، ری، شمیرانات، و اسلام شهر در مجلس بود. در این باره توجه شما مردم فداکار و هوشیار را به نکات ذیل جلب می‌نمائیم:

1- شأن و جایگاه منصب خطیر ریاست جمهوری به ما اجازه نمی‌دهد که در این مرحله بخواهیم پاسخ استهزائات و درشت گویی‌های آقای دکتر احمدی نژاد را بدهیم و در اوان نوروز خلق شما مردم خوب را مکدر نمائیم.

2- علت حملات یکطرفه آقای احمدی نژاد به ما بر شما مردم پوشیده نیست. ما در طول دو سال گذشته همواره تلاش برای قانونی کردن هدفمند سازی بوده‌ایم. البته به شکلی که منافع تولید کنندگان و مصرف کنندگان، به ویژه مستضعفان تأمین شود و کار به طریق قابل دفاع علمی با نگاه واقعبینانه از قدرت اجرایی صورت گیرد. در این مسیر ماجراهای گفتنی بسیار داریم که به بعد موکول می‌کنیم. طبیعی است که به اقتضای اینکه کتمان علم در تامین مصالح ملی را حرام می‌دانیم وقتی با تصمیم و اصرار بی‌سابقه دولت در افزایش شوک‌آور قیمت‌ها برای کسب درآمد جهت بازتوزیع‌هایی مواجه شدیم، هر سه نفرمان در جلسه غیر رسمی مورخ 18/12/88 صریح و مستدل مخالفت کردیم  و مجلس محترم پس از استماع سخنان رئیس جمهور محترم و مدافعانش که بیش از دو برابر وقت صحبت یافتند درخواست آقای احمدی نژاد را عملی و علمی نیافت و بر رأی قبلی خویش تأکید کرد.

3- قانون اساسی رئیس جمهور را مجری قانون مصوب مجلس  دانسته (اصل پنجاه و هشتم) و تمام مصوبات دولت را وقتی مشروع می‌داند که با قوانین و مقررات عمومی کشور مغایر نباشد و تشخیص این امر را نیز بر عهده رئیس مجلس گذارده است(اصل هشتادو پنجم).
رئیس جمهور که به قانون اساسی سوگند خورده است (اصل یکصدو بیست و یکم ) چگونه به خود اجازه می‌دهد بگوید من قانون مصوب مجلس را اجرا نمی ‌کنم، و تهمت و توهین به قوه‌ای روا دارد که متشکل از نمایندگان مردم است و بگوید « با بحث منطقی و علمی نتوانستیم به دوستانمان بباورانیم که 20 هزار میلیارد تومان قطعاً به ضرر مردم است» آیا این تبعیت از قانون اساسی است ؟ همان چیزی که در اصل یکصدو بیست و یکم به اجرای آن سوگند خورده است.

4- بدیهی است رئیس قوه مجریه حق سرپیچی از قانون مصوب مجلس را ندارد. مجلسی که به فرموده امام رضوان ا.... تعالی علیه در رأس امور است. البته طبق اصل پنجاه و نهم درخواست ایشان برای همه پرسی یا رفراندوم باید به تصویب دو سوم مجموع نمایندگان مجلس برسد،‌ یعنی 194 رأی مثبت ‌می‌خواهد. و طبق بند 3 اصل یکصدو دهم، فرمان همه پرسی را پس از تصویب مجلس، مقام معظم رهبری باید صادر فرماید.  ما به سهم خود پس از طی این مراحل قانونی، از همه پرسی استقبال می‌کنیم. برآورد ما از نظر مردم این است که انتظار آقای احمدی نژاد تامین نخواهد شد و آنگاه معلوم خواهد گشت رأی بالای مردم در انتخابات افتخار آفرین 22 خرداد 88 به ایشان نه به خاطر طرفداری مردم از تدابیر اقتصادی آقای احمدی نژاد بلکه با ملاحظه مجموعه شرایط کشور بود. شاید به برکت همه پرسی، روش و تیم اقتصادی رئیس جمهور اصلاح شود.

5- صدا و سیما که طبق وظیفه خویش وقت مستوفی در اختیار آقای دکتر احمدی نژاد رئیس قوه مجریه می‌گذارد و ایشان بی محابا به قوای دیگر و اعضای آن انتقاد می‌کند ، طبیعی است که طبق همان وظیفه و وظیفه‌ای که امام رحمه‌ا.... علیه و رهبری عزیز معین فرموده‌اند  باید وقت مشابهی در اختیار ما بگذارد که از آنچه مصلحت ملی و سود مردم می‌دانیم دفاع کنیم بدون آنکه به طعنه زنی و گزاف گویی مبتلا شویم. وقتی دلیل و برهان موجود است نیازی به درشتگویی نیست. علاوه بر آنکه حفظ وحدت ملی را در عین اختلاف نظر ضروری می‌دانیم.

6- برای روشن شدن بیشتر مردم و پرهیز از یکطرفه‌گویی هر یک از ما حاضریم در مناظره‌ای زنده با آقای دکتر احمدی نژاد از منافع ملی و مصلحت مردم و اقتصاد کشور دفاع کنیم. البته خوب است ایشان که اقتصاد دان نیستند این کار را به اهلش بسپارند.

احمد توکلی
غلامرضا مصباحی مقدم
الیاس نادران

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بیانیه وزارت خارجه درباره نقض مجدد تفاهم توسط آمریکا
توسعه روابط با عراق در صدر اولویت‌های تهران است
غیرت و پایمردی شما ستودنی بود
اقدامات آموزش و پرورش برای مراسم تشییع رهبر شهید
اگر ترامپ حملات به ایران را متوقف نکند شکایت می‌کنیم
دخالت در مدیریت ایران بر تنگه هرمز تنش‌ها را تشدید می‌کند
حرکتی که قلعه‌نویی را در شطرنج «جهانی» مات کرد
آثار مثبت تحول قضایی باید در زندگی روزمره مردم نمایان باشد/ انقلاب اسلامی باید در پی دستیابی به اهداف قیام حسینی باشد
آتش در تنگه هرمز / تفاهم نامه ایران-آمریکا نقض شد
آمریکایی‌ها در روزهای پیش‌رو جهنم را تجربه خواهند کرد
پس از اطلاع از نظر ولی‌فقیه نمیتوانید و نباید بر خلاف آن اقدام کنید
مورینیو: اگر VAR اشتباه کرده باشد، فوتبال به ایران یک سکوت بدهکار است
رونمایی از موج سوم طرح «احوالپرسی از دانشجویان» با تمرکز بر پساجنگ
نخست وزیر عراق: روابط ما با ایران مبتنی بر حسن همجواری و احترام است
اطلاعیه جدید مرکز وکلای قوه قضاییه برای پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی
سردار رضایی: پاسخ نقض تفاهم‌نامه توسط آمریکا سریع و کوبنده خواهد بود
ایران قربانی یک صحنه بحث‌برانگیز شد
همراهی زنان و کودکان بخشی از حکمت عاشورا
ماجرای اهدای «زمین چهارباغ» با دستور رهبر شهید انقلاب
خدمات مادر و کودک در مسیرهای مراسم تشییع رهبر شهید ارائه می‌شود
برگزاری تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد به صورت هوایی
آزمون‌های امروز و فردا دانشگاه علمی کاربردی در سامانه «ویانا» لغو شد
تحویل ۱۲۰۰ واحد خوابگاه متأهلی به دانشجویان تا مهرماه
فراهم شدن امکان ویرایش حوزه آزمون پذیرش دستیار تخصصی
پرونده پیگیری اعتراض به کسورات دانشجومعلمان ۵ ساله شد
چالش های دانشجویان و محققان؛ چگونه تحریم های سرویس های علمی و خارجی را دور بزنیم؟
آغاز مصاحبه مجازی پذیرفته شدگان دکتری دانشگاه آزاد از امروز
آخرین وضعیت قوانین ترمیم نمره و ایجاد سابقه تحصیلی ۱۴۰۵
ضرورت بازنگری رشته‌های دانشگاهی برای دوران پساجنگ
حضور وزیر علوم در همایش بین‌المللی فناوری‌های نوین آموزشی در استانبول
امروز آخرین فرصت ثبت نام در پذیرش کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۵
صدور کارت نخبگان کلید خورد؛ تمرکز بر حمایت‌های تخصصی به جای خدمات رفاهی
جزییات ثبت نام ترم تابستانی دانشجویان پیام نور اعلام شد
تغییر برنامه زمانی امتحانات دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
حمایت مرکز همکاری‌های علمی وزارت علوم از ابتکارات نوآورانه دانشگاه‌ها
آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top