تاریخ انتشار: پنجشنبه 1348/10/11 - 03:30
کد خبر: 7179

آگاهی بخشی نخستین گام عملی برای شعار همت وکارمضاعف

آیت الله محمد علی تسخیری دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در رابطه با نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری گفت: نامگذاری کاملاً به جا بوده و تا کنون نامگذاری مقام معظم رهبری برای سالهای گذشته اثرات بزرگی از خود بر جای گذاشته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» ، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به شرایط کنونی و تقابل شدیدی که از سوی دشمنان علیه انقلاب اسلامی صورت می‌گیرد نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری را مناسب توصیف کرد و گفت: آگاهی بخشی نخستین گام عملی کردن شعار همت مضاعف و کار مضاعف است.

وی افزود: سال کار مضاعف و همت مضاعف با توجه به شرایط کنونی بسیار به جا و مناسب است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: باتوجه به تقابل میان انقلاب اسلامی و دشمنان انقلاب، دشمنان خارجی و دشمنان استکباری که سعی می کنند انقلاب را محاصره سیاسی کنند و با فشار وارد کردن این  هدف را دنبال می کنند، محاصره فرهنگی، با شبیخون و تهاجم فرهنگی، محاصره علمی و ممانعت از پیشرفتهای انقلاب و همچنین محاصره افتصادی که از ابتدای پیروزی انقلاب آغاز شده و تا امروز ادامه داشته است را دنبال می کنند.

وی در ادامه در کنار تقابل شدید دشمنان به اهداف بلندی که انقلاب در پیش دارد اشاره کرد و گفت: اهداف مقابله با استکبار جهانی، نظام سلطه و جهانی سازی آمریکایی و رسیدن به قله های تمدن و ساختن جهان اسلام برای آینده روشن تر از اهداف انقلاب اسلامی است که در مقابل آن تقابل شدید ما را به همت بلندتر و بالاتر رفتن روحیه دفاع و از خودگذشتگی از طرف دیگر نیازمند ساخته است.

آیت الله تسخیری با تأکید بر این که نامگذاری امسال بسیار به جا است ابراز امیدواری کرد: ملت شریف و بزرگوار ایران ندای مقام معظم رهبری را با گوش جان بشنود و در طول سال با همت بلند و کار مضاعف برای تحقق اهداف بزرگ انقلاب گام بردارند. البته با وجود برخی عناصر ضدانقلاب و فتنه گران داخلی وظیفه ما را در این رابطه افزایش می یابد.

نایب رئیس اتحادیه بین المللی علمای مسلمان در رابطه با اجرایی کردن این شعار در سطح مجمع جهانی اهل بیت گفت: به طور طبیعی اولین گامی که باید طی کنیم آگاهی است. باید از عمق تهاجم دشمن از بلندی اهداف خود آگاه تر شویم. آگاهی مقدمه هرگونه همت و کار است.

وی گفت: آگاهی های سیاسی، عملی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی خود را بالا ببریم و همه ارگانهایی که وظیفه آگاهی بخشی برعهده دارند باید چند برابر تلاش کنند تا سطح آگاهی را بالا ببرند و پس از آن با برنامه ریزی استراتژیک و تفکیکی باید بتوانیم جوابگوی این شعار بلندی باشیم که مقام معظم رهبری مطرح کرده اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انتصاب و بازگشت "آزاد ارمکی" به مدیریت گروه رشته جامعه شناسی مصداق ارتجاع است!
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
امیر قلعه‌نویی: از مردم می خواهم فرصت بدهند تا تیم را بسازم
واکنش عراقچی به اتهام زنی‌های بی اساس نخست وزیر بریتانیا
گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و بن‌زاید پس از حادثه پرواز فلای‌دبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top