تاریخ انتشار: شنبه 1403/12/11 - 08:10
کد خبر: 531190

عقب‌نشینی غول انرژی انگلیس از تعهدات کاهش تولید نفت و گاز

 عقب‌نشینی غول انرژی انگلیس از تعهدات کاهش تولید نفت و گاز

شرکت انگلیسی بی‌پی (BP) اعلام کرد که سرمایه‌گذاری‌های خود در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر را کاهش خواهد داد و در عوض بر افزایش تولید نفت و گاز تمرکز خواهد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ شرکت انگلیسی بی‌پی (BP) اعلام کرد که سرمایه‌گذاری‌های خود در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر را کاهش خواهد داد و در عوض بر افزایش تولید نفت و گاز تمرکز خواهد کرد.

این غول انرژی روز چهارشنبه اعلام کرد که استراتژی خود را تغییر داده است. این تصمیم پس از فشار برخی سرمایه‌گذاران ناراضی که از سودآوری پایین و ارزش پایین سهام این شرکت نسبت به رقبا انتقاد داشتند، اتخاذ شد.

بی‌پی اعلام کرد که سرمایه‌گذاری‌های خود در حوزه نفت و گاز را حدود 20 درصد افزایش داده و به 10 میلیارد دلار (7.9 میلیارد پوند) در سال خواهد رساند و بودجه‌ای را که قبلاً برای انرژی‌های تجدیدپذیر برنامه‌ریزی کرده بود بیش از 5 میلیارد دلار (3.9 میلیارد پوند) کاهش خواهد داد.

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که رقبایی مانند شل و شرکت نروژی اکینور (Equinor) نیز برنامه‌های خود را برای سرمایه‌گذاری در انرژی سبز کاهش داده‌اند.

اظهارات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، نیز سرمایه‌گذاری در سوخت‌های فسیلی را افزایش داده است. عبارت "حفاری، حفاری و حفاری" که نخستین بار در سال 2008 به عنوان شعار انتخاباتی جمهوری‌خواهان مطرح شد، بارها قبل و بعد از انتخابات توسط ترامپ استفاده شده است.

موری آچینکلاوس، مدیرعامل بی‌پی، گفت که این غول انرژی در مسیر گذار از سوخت‌های فسیلی "خیلی دور و خیلی سریع" پیش رفته بود و اعتقادش به انرژی سبز "نابجا" بوده است.

وی گفت که بی‌پی در آینده در سرمایه‌گذاری‌های خود در کسب‌وکارهای مرتبط با گذار به سمت انرژی‌های تجدیدپذیر "بسیار گزینشی" عمل خواهد کرد و بودجه این بخش به بین 1.5 تا 2 میلیارد دلار در سال کاهش خواهد یافت.

مدیر عامل بی پی در ادامه تصریح کرد که این اقدام بخشی از یک "بازسازی" استراتژیک توسط این شرکت است که با هدف افزایش بازدهی برای سهام‌داران انجام می‌شود.

هلگ لوند، رئیس هیئت مدیره بی‌پی، نیز افزود که جهت‌گیری جدید این شرکت بر "رشد جریان نقدی" متمرکز است.

بی‌پی یکی از چندین شرکت در صنعت انرژی است که بار دیگر تمرکز خود را روی تولید نفت و گاز قرار داده‌اند، بخشی که با افزایش قیمت‌ها پس از پایین‌ترین سطح‌ خود در دوران همه‌گیری کرونا، شاهد رشد سودآوری بوده است.

این شرکت گفت که قصد دارد تولید خود را تا سال 2030 به بین 2.3 تا 2.5 میلیون بشکه نفت در روز برساند و امیدوار است که پروژه‌های "عمده" نفت و گاز را تا پایان سال 2027 آغاز کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
سهراب بختیاری زاده سرمربی تیم فوتبال استقلال شد + عکس
گفت‌وگوی گروسی و عراقچی درباره مذاکرات ایران و آمریکا
هوای تهران از ابتدای سال فقط ۶ روز پاک بوده است
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
شعبان بی‌مخ‌ها علیه دانشجو/ از به هم ریختن مراسم عزاداری تا چاقوکشی در دانشگاه!
ابزارهای انضباطی، تنها راه مواجهه با خشونت طلبان دلنشگاه
وقتی «سایه جنگ» هم کارگر نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top