تاریخ انتشار: چهارشنبه 1394/01/26 - 09:56
کد خبر: 163705

واکنش «علم‌الهدی» به اظهارات اخیر هاشمی

خبرنامه دانشجویان ایران: عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: در زمان امام (ره) دلواپسان امام راحل و آرمان‌های ایشان را قبول نداشتند و ضدانقلاب و یا متحجر بودند، درحالی‌که امروز کسانی که به‌عنوان دلواپسان نظام و انقلاب در صحنه هستند، جزئی از انقلاب محسوب می‌شوند.

آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار تسنیم در مشهد مقدس، با اشاره به سخنان اخیر هاشمی رفسنجانی در همایش بانوی انقلاب و متحجرخواندن دلواپسان دوران امام خمینی (ره) اظهار داشت: به‌نظر بنده ما زیاد نمی‌توانیم بر روی مسئله نقل خاطرات آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی تکیه کنیم و در رد و یا اثبات آن‌ها سخن بگوئیم.

امام جمعه مشهدمقدس با اشاره به بیانات رئیس‌جمهور و هاشمی‌رفسنجانی در زمینه بی‌حجابی‌ در این همایش، بیان کرد: موضوع دیگر موضعی بود که آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و رئیس جمهور در این همایش در برابر بی‌حجابی گرفتند که بنده نیز به این موضع ایراد دارم.

آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به اینکه این همایش به مناسبت بزرگداشت بانوی انقلاب برگزار شده بود، تصریح کرد: به طور قطع این شخصیت به واقع همسنگر امام خمینی (ره)، در تمام مشاهدات و فعالیت‌های انقلاب‌ساز ایشان بوده و وی بانویی است که به عنوان مظهر تمام فضائلی بوده که نمونه آن را تنها می‌توان در صدیقه اطهر(س) جستجو کرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه این خانم مظهر عفاف و حجاب و عصمت است، گفت: حال چرا باید در همایشی که برای بزرگداشت این اسوه برپا شده و با این افتخار که وی همسنگر امام خمینی (ره) بوده‌اند آقایان در مورد سبک کردن مسئله حجاب و یا منکر نبودن بی حجابی صحبت کنند، به طور قطع این بزرگترین جفا در حق همین خانم است.

وی افزود: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در سال‌های انقلاب در مسئله بی‌حجابی آن‌قدر برخورد داشته‌اند که نشانه‌های مثبت آن هویدا است ولی حالا و بعد از سال‌ها و البته با وجود گذر سن، وی در این همایش در رابطه با کوچک کردن مسئله حجاب و یا کم اهمیت دادن منکر بی حجابی سخن بگویند؛ این مسئله خلاف انتظار و خواسته مردم است.

آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به بخشی دیگر از سخنان آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، افزود: در زمان امام خمینی (ره) کسانی دلواپس بودند که امام(ره) و آرمان‌های ایشان را قبول نداشتند و با اندیشه‌های خاص سیاسی و انقلابی وی مخالف بودند.

امام جمعه مشهد مقدس گفت: آن‌ها یا ضدانقلاب بودند و یا جزو متحجرین، حال این بدین معنا نیست که اگر فردی دلواپس انقلاب است ما آن‌ها را بدین سمت سوق دهیم و آن‌ها را متحجر بخوانیم. به‌طور قطع سخن آیت‌الله هاشمی رفسنجانی درست نیست چرا که این افراد که امروز به عنوان دلواپسان نظام و انقلاب در صحنه هستند، جزئی از انقلاب محسوب می‌شوند.
 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
به نوبت‌بندی آب نخواهیم رسید
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top