تاریخ انتشار: 05 بهمن 1392 - 12:30:17
کد خبر: 119165

شبنم مددزاده کیست؟

مدیحه سرایی عجیب برای آزادی شبنم مددزاده با سابقه حضور فامیلی در پادگان منافقین! +فیلم و عکس

مدیحه سرایی عجیب برای آزادی شبنم مددزاده با سابقه حضور فامیلی در پادگان منافقین! +فیلم و عکس

جالب اینجا است که دیگر سایت های اصلاح طلب با انتشار عکس هایی از لحظه آزادی مددزاده بدون اشاره به سوابق شخصی و خانوادگی وی، با «فعال دانشجویی» خواندن مددزاده خواستار آزادی دیگر «زندانیان سیاسی» شدند.

خبرنامه دانشجویان ایران: شبنم مددزاده نایب عضو انجمن اسلامی منحل شده دانشگاه تربیت معلم که سال 87 به دلیل ارتباط با منافقین راهی زندان شده بود، اخیر از زندان آزاد شده است، این در حالی است  برادر و خواهر وی  دو سال پیش در درگیری که بین منافقین و ارتش عراق در اردوگاه اشرف رخ داد به هلاکت رسیدند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ خبر آزادی این عضو سابق سازمان  منافقین در همان ساعات اولیه با واکنش سایت های اطلاح طلب و ضدانقلاب روبرو شد.

سایت اصلاح طلب "بهار" در گزارشی تصویری در لحظه آزادی مددزاده بدون اشاره به  علت دستگیری این فرد، درباره وی نوشت: "او در مدت 5 سال حبس خود، مرخصی داده نشد. شبنم مددزاده نایب دبیر شورای تهران دفتر تحکیم وحدت و عضو انجمن اسلامی دانشگاه تربیت معلم کرج است که از تاریخ یکم اسفند ماه ۱۳۸۷به همراه برادرش فرزاد مددزاده بازداشت و هرکدام به ۵ سال حبس تعزیری محکوم شدند،  فرزاد مددزاده همچنان در زندان بسر می‌برد."

جالب اینجا است که دیگر سایت های اصلاح طلب با انتشار عکس هایی از لحظه آزادی مددزاده بدون اشاره به سوابق شخصی و خانوادگی وی، با «فعال دانشجویی» خواندن مددزاده خواستار آزادی دیگر «زندانیان سیاسی» شدند.

شبنم مددزاده کیست؟
شبنم و فرزاد مددزاده اسفندماه سال 87 به اتهام اقدام علیه امنیت ملی از طریق ارتباط با گروهک تروریستی منافقین دستگیر و سپس به 5 سال حبس همراه با تبعید به زندان رجایی شهر کرج محکوم شدند.

مستند زیر بر گرفته از تلویزیون سازمان منافقین است که در آن اعضای خانواده مددزاده به معرفی و نحوه ی آشنایی و عضویت خود در این گروهک تروریستی می پردازند.

دانـــلود

لازم به ذکر است از میان این 5 نفر، اکبر و مهدیه مددزاده در درگیری فروردین سال 1390 بین ارتش عراق و اعضای این گروهک تروریستی به هلاکت رسیدند.

این مستندات غیرقابل انکار در حالی است که تا پیش از این دوستان شبنم مددزاده و اعضای دفتر تحکیم وحدت دانشگاه تربیت معلم تهران (موسوم به انجمن منحله 49) عضویت و ارتباط  وی و خانواده او را در این گروهک تروریستی منکر می شدند.

همچنین در ویدئو زیر گوشه ای از یک مستند سازمان منافقین است که در معرفی اعضای این سازمان اسم یکی از اعضای خانواده مددزاده آمده است.

دانلــود

از طرفی دیگر پس از به هلاکت رسیدن اعضای خانواده مددزاده تلویزیون گروهک تروریستی منافقین و به تبع آن سایت های خبری ضدانقلاب با پوشش خبری این درگیری و اعلام اسامی کشته شدگان پرده از ماهیت واقعی اعضای خانواده مددزاده برداشتند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم‌های منتخب نوزدهمین جشنواره سینما حقیقت در شهرستان‌ها اکران می‌شود
بازدید وزیر دفاع از نمایشگاه ایران‌ساخت
پزشکیان: طرح پزشک خانواده بسیاری از تجویزهای غیرضرور را مرتفع می‌کند
آلودگی هوا بیشترین اثر را بر کودکان دارد
وزیرعلوم خبرداد: بسته حمایتی دولت برای مرجعیت علمی
«صنعتی شریف» دانشگاه برگزیده در حوزه ارتباط با صنعت
ایجاد هاب بزرگ فناوری در ۲۰۰ هکتار از فضای شهری تهران
اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس در محور اصفهان نطنز اعلام شد
انتظار رفع مسائل سلامت را از رئیس جمهور پزشک داریم
مهاجرانی: بررسی بحران آب با دستور رئیس‌ جمهور به دانشگاه‌ها واگذار شد
بازسازی ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما به وزارت راه واگذار شد
ثبت نخستین پیوند موفق همزمان قلب و ریه در کشور
تفریحات آبی در قشم و کیش تا اطلاع ثانوی ممنوع است
واکنش امید به اعتراض دانشجویان درباره غذا و خوابگاه دانشگاه تهران
مهاجرانی: استعفای برخی وزرا را به شدت تکذیب می‌کنم
قالیباف: حکمرانی مهمترین چالش کشور است
۲۲ مدل خدمت در شهربانوها ارائه می‌شود
لاریجانی: کلیه موانع اجرایی کریدور شمال جنوب برطرف خواهد شد
صدور هشدار نارنجی هواشناسی در شمال
عراقچی وارد مسکو شد
خضریان: تصاحب ایران‌خودرو توسط کروز در حال تکمیل است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top