تاریخ انتشار: شنبه 1393/03/31 - 09:25
کد خبر: 133092

حمله خمپاره‌ای از اوکراین به خاک روسیه

خبرنامه دانشجویان ایران: مقامات مسکو نسبت به پرتاب خمپاره از طرف اوکراین به خاک روسیه و زخمی شدن یک مامور مرزبانی بشدت اعتراض کردند و وزارت خارجه اوکراین نیز وعده داده که این حادثه با دقت بررسی خواهد شد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری «نووستی»، شب گذشته(جمعه 30 خرداد) در نتیجه پرتاب خمپاره از سوی خاک اوکراین به سمت یک ایست بازرسی مرزی در استان «روستاوفسک» روسیه، یکی از مامورین مرزبانی روسیه مجروح شد. این خبر از سوی دفتر مطبوعاتی سرویس مرزبانی روسیه مورد تایید قرار گرفته است.

دفتر مطبوعاتی کاخ کرملین اعلام کرده است که مقامات مسکو از طرف اوکراینی انتظار دارند که مشخص کنند چرا به سمت مرز روسیه تیراندازی شده است.

در بیانیه منتشره از سوی دفتر ریاست‌جمهوری روسیه آمده است: «اظهارات «پترو پروشنکو» رئیس‌جمهوری اوکراین در خصوص برقراری آتش بس موقت در مناطق شرق این کشور دقیقا مصادف با این حادثه شده است که از سوی آنسوی مرز اوکراین به طرف خاک روسیه خمپاره شلیک شده است که منجر به تخریب ساختمان مرزبانی و زخمی شدن یک مامور مرزبانی شده است.»

وزارت امور خارجه اوکراین در واکنش به این مسئله در بیانیه‌ای در این رابطه اعلام کرده است تحقیقات دقیقی در خصوص وقوع حادثه تیراندازی به سمت خاک روسیه انجام خواهد شد.

این در حالی است که وزارت دفاع اوکراین صبح امروز اعلام کرد که در زمان اجرای وظایف محوله در چارچوب عملیات نظامی در شرق این کشور، واحدهایی از نیروهای نظامی مجبور شدند تا به نقاط مرز مشترک روسیه و اوکراین نزدیک شدند.

بر اساس این اطلاعات، نیروهای شبه‌نظامی که یک مرکز کنترل مرزی را در تصرف خود داشتند، بلافاصله به سمت نیروهای نظامی ارتش آتش گشودند و در این بین یکی از گلوله‌های خمپاره هم به خاک روسیه اصابت کرده است.

پیش از این وزارت دفاع روسیه با اشاره به برخی حوادث از جمله حادثه حمله به سفارت روسیه در کی‌یف،‌ اعلام کرده بود که اوکراین به برخی تعهدات خود عمل نکرده است بنا‌بر این  امکان اعزام مجدد نیرو به مناطق مرزی با اوکراین وجود دارد. ناتو اما می‌گوید روسیه کار اعزام نیرو به این مناطق را از سر گرفته است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تعرض به زیرساخت‌های ما بنای هژمونی شما را نابود می‌کند
ایران برای پاسخ قاطع به هرگونه تعرض آمریکا آماده است
پاسخ ایران محدود به منطقه نخواهد بود
از همه ابزار خود برای اعمال حق ذاتی دفاع مشروع استفاده می‌کنیم
تجربه آبان ۹۸ و مرداد ۴۰۴ نشان داد گران‌سازی بنزین تأثیر مثبت ندارد
معرفی بهترین صرافی ها بدون محدودیت سنی
استقلال با دیوار پنج‌نفره به استقبال لیگ برتر می‌رود
تهدید خطرناک ایران علیه نظامیان آمریکایی به روایت وال استریت
از توقیف دارایی‌ها تا بازگرداندن منابع به بیت‌المال
شرط ایران قوی، وحدت حول محور ولایت است
مهم‌ترین تاسیسات انرژی جهان در تیررس موشک‌های ایرانی
پیشنهاد ساخت شهرهای حکمرانی در سطح کشور / اهدای ۲۰۰ متر زمین می‌تواند مشکلات اقتصادی مردم را برطرف کند
دستور آماده‌باش کامل در تمام پادگان‌ها و مقرهای حشد شعبی
«هنر خوب باختن» را بیاموز / بحران موشکی و فاجعه اقتصادی، واشنگتن را به عقب‌نشینی از جنگ با ایران وادار کرده است
امنیت زائران اربعین و انتقام خون رهبر شهید معامله‌پذیر نیست
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top