تاریخ انتشار: شنبه 1393/04/07 - 09:17
کد خبر: 133833

ایسنا: انتصابات دانشگاه‌های بزرگ، داغ نمایندگان را تازه کرده

خبرنامه دانشجویان ایران: معاون پارلمانی و حقوقی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری با اعلام این که نامه استیضاح وزیر هنوز به دست ما نرسیده است، گفت : رایزنی ها با نمایندگان مجلس آغاز شده است تا سوءتفاهم‌های احتمالی برطرف شود.

سعدالله نصیری قیداری در گفت‌وگو با ایسنا گفت: نامه استیضاح وزیر هنوز اعلام وصول نشده است و معمولا تا زمانی که اعلام وصول نشود، نامه ای به دست ما نمی‌رسد.

وی درباره دلایل استیضاح نیز اظهار کرد: تا زمانی که رسما به وزارت علوم اعلام نشود مسئله‌ای را اعلام نخواهیم کرد، اما از گوشه و کنار صحبت هایی شنیده شده است.

نصیری قیداری با تاکید بر اینکه رایزنی ها آغاز شده است،گفت: نمایندگان وظیفه قانونی شان را انجام می‌دهند و ما هم در چارچوب قوانین گفت‌وگو می کنیم تا ببینیم خواسته نمایندگان چیست و اگر در حد مقدورات و در چارچوب اختیارات و قوانین باشد پاسخگو سوالات خواهیم بود.

نصیری قیداری درباره سرنوشت پرونده 3هزار بورسیه دکتری که دارای شرایط بورسیه نبوده‌اند نیز اظهار کرد: کمیته بررسی پرونده بورسیه‌های غیرقانونی تشکیل شده و در حال بررسی است و تا نتایج آن قطعی نشود چیزی اعلام نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، هنوز رسما دلیل استیضاح روشن نیست اما آنچه که باعث شد تا نمایندگان در 8 دی ماه سال گذشته وزیر را فرابخوانند و کارت زرد به او دهند انتصابات در دانشگاه‌ها بوده است و آنچه که این روزها داغ برخی از نمایندگان را تازه کرده ممکن است انتصابات وزیر علوم در دانشگاه‌های بزرگی هم چون تهران، امیرکبیر، تربیت مدرس و شریف باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
موضع‌گیری سناتور آمریکایی درباره پایان جنگ علیه ایران
شهادت ۷ فلسطینی در حمله رژیم صهیونیستی به غزه
ترامپ پیشنهاد ایران برای باز شدن تنگه هرمز را رد کرد!
ظفرقندی: ایران با چالش‌های زیادی در حوزه بهداشت محیط مواجه است
تایلند دوباره جایگاه ششمی را از ایران گرفت
مربی روس: ایران به ما کمک می‌کند قدرت واقعی روسیه را بشناسیم
نقره تاریخی زهرا زارعی در ۴۰۰ متر
مشکلات خانواده‌های شهدا باید ریشه‌ای حل شود
زمان بازی ایران و روسیه تغییر کرد
اطلاعیه شعام درباره اخبار خلاف واقع در موضوع حمل و نقل هوایی
آزمایشگاه مرجع تخصصی امنیت سایبری راه‌اندازی می‌شود
بزرگداشت دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله
پزشکیان: آماده گفتگو درباره تنگه هرمز هستیم اما قلدری را نمی‌پذیریم
تکرار ادعای ترامپ علیه برنامه هسته‌ای ایران
فشار آمریکا بر کشورها برای همراه کردن آنها با تحریم‌های ایران
اردوغان: جای جنایتکار جنگی در دادگاه است نه پشت تریبون سازمان ملل
نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
استقبال از رئیس جمهور در بازگشت از نیویورک +عکس
مجلس اعلای اسلامی عراق: بغداد نباید در محاصره هوایی ایران مشارکت کند
وقتی اراده زن ایرانی حریف غول‌ها می‌شود
اورسجی: دختران و پسران ایران قدرتمند ظاهر شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top