تاریخ انتشار: یکشنبه 1393/04/15 - 16:22
کد خبر: 134935

کفاشیان: 80 درصد با کی‌روش توافق کرده‌ایم

خبرنامه دانشجویان ایران: رییس فدراسیون فوتبال معتقد است 80 درصد با کارلوس‌ کی‌روش توافق شده و تنها 20 درصد جزییات قرارداد باقی مانده است.

به گزارش ایسنا، علی کفاشیان ارائه بسته پیشنهادی به کارلوس کی‌روش را حل شدن 80 درصد توافق با این مربی پرتغالی ارزیابی کرد و گفت: بسته‌ پیشنهادی ارائه شده به کارلوس کی‌روش به این شکل که منتشر شده نیست و تا زمانی که قراردادی امضا نشود، هیچ چیز قطعی نیست.

درباره جزییات پیشنهاد 1.4 میلیون یورویی فدراسیون به کی‌روش گفته شده بود، بسته پیشنهادی به کی‌روش "تقریبا" به شرح زیر است بدان معنا که طبیعتا ممکن است در مواردی چون جابجایی تقدم و تاخیر ذکر بندهای 7گانه یا نوع ادبیات به کار گرفته شده نیز تغییراتی باشد.

کفاشیان در حالی که قرارداد قبلی کی‌روش را به دلار و به ارزش 1.5 میلیون بسته بود، در این مرحله مبلغ قرارداد را به یورو پیشنهاد داده است. او از افزایش دستمزد کی‌روش به شیوه "کاهش دستمزد دستیاران و در مقابل افزایش دستمزد سرمربی" خبر داد و گفت: دستمزد کی‌روش نسبت به قبل افزایش می‌یابد چون فعالیت‌هایی انجام داده است ولی از مبلغ قرارداد دستیارانش کاسته‌ایم و بنابراین می‌توان رقم دریافتی‌اش را افزایش داد.

وی که با دوربین شبکه خبر گفت‌وگو می‌کرد، رقم قرارداد منتشر شده، مدت و شروط پیشنهادی به کی‌روش را تکذیب نکرد و ادامه داد: فکر می‌کنم کی‌روش پیشنهاد فدراسیون را بپذیرد و معتقدم در حال حاضر تنها 20 درصد شامل جزئیات قرارداد باقی مانده است. بنابراین احتمالا او در ایران می‌ماند مگر این که پیشنهادی از جای دیگر داشته باشد که در این صورت از آن اطلاعی ندارم.

 رییس فدراسیون در حالی از موافقت 80 درصدی کی‌روش با پیشنهاد فدراسیون صحبت می‌کند که این مربی هنوز پاسخش نسبت به بسته پیشنهادی فدراسیون را اعلام نکرده است. پیش از این هم کی‌روش ارقام درخواستی‌اش از فدراسیون برای تمدید قرارداد را که از سوی کفاشیان اعلام شده بود، کاملا تکذیب کرد!

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
گرفتار خالی‌فروشی برخی از سودجویان نشوید
سیاست محفلی در برابر سیاست مردمی
مهم این است که ما بتوانیم جامعه را از سرچشمه‌ی تمام‌نشدنی قرآن سیراب کنیم
اولین سفره افطار ماه رمضان در رفح +عکس
تصویری تماشایی از ماه نو رمضان
تخریب مدارس و دانشگاه‌ها در غزه
آماده سازی تهران برای استقبال از نوروز +عکس
بوایسار سایتیف درگذشت
آغاز به کار نمایشگاه زنان و تولید ملی از ۱۵ اسفند
«هوش مصنوعی» انسان را کنار می‌زند؟!
بوژوویچ: در ورزشگاه آزادی ما شانس اول هستیم
نصب سامانه‌های جراحی رباتیک از راه دور ایران در اندونزی
چشمی: امیدوارم با حمایت تماشاگران یک جشن خوب بگیریم
رحمت‌الله اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد شد
آتش سوزی واحد تهران شمال خسارت جانی و مالی نداشت
برخی اطرافیان ظریف استعفای او را تایید کردند
دستور اسرائیل به جولانی: حق ورود به جنوب دمشق را نداری!
واکنش اصلاحات نیوز رسانه نزدیک به دولت پزشکیان به خواندن خبرنامه کاغذی دانشجویان ایران توسط نمایندگان مجلس
رهبر انقلاب: اول انقلاب برای قاری‌های خارجی شرط کرده بودیم که تهران که می‌آیید ریش نگهدارید و همۀ قاری‌های معروف قبول می‌کردند
تصویب بسته حمایتی دولت از صنایع برای جبران آثار ناشی از قطعی گاز و برق
پزشکیان همراه با جمعی از ایتام افطار کرد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top