تاریخ انتشار: دوشنبه 1393/04/16 - 12:55
کد خبر: 135022

در برنامه پایش مطرح شد؛

آزادسازی آب پشت سدها برای جام جهانی/ کاش با احمدی نژاد دیدار نمی کردم

آزادسازی آب پشت سدها برای جام جهانی/ کاش با احمدی نژاد دیدار نمی کردم

صادر کننده نمونه کشور در پاسخ به این سؤال مجری که توصیه شما به دولت و مجلس ایران چیست گفت: در دولت قبل رحیمی گفت که از صبح تا شب جلسه هستم و از بیرون خبر ندارم و این خیلی بد است. در ابتدا که خبر نداشت و بعدش هم این سود را قطع کرد.

خبرنامه دانشجویان ایران: صادر کننده نمونه کشور از دور زدن ارباب رجوع در ادارات ایران خبر داد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سید فخرالدین عامریان که شب گذشته برای معرفی اقتصاد برزیل در برنامه پایش حضور پیدا کرده بود ، اظهار کرد: در ایران ارباب رجوع را پاس داده و دور می زنند. در حالی که وقتی به تمامی ادارات برزیل مراجعه می کنید ابتدا خوش آمدگویی می کنند و بعد مکانی را برای صحبت و رفع مشکل در اختیار ارباب رجوع قرار می دهند. وقتی به ایران می آیم و قرار است به یک اداره دولتی بروم از شب گذشته این نگرانی را دارم که فردا قرار است چه بی احترامی هایی به من شود.

وی افزود: برخلاف کشور ما که هر دقیقه بخشنامه های متعددی برای تولید کننده صادر می کنند در برزیل قوانین خیلی خوبی وجود دارد و چندان تغییر نمی کند. مهمتر از همه اینکه تسهیلات را با سودهای خیلی کم (بین دو تا هشت درصد) به تولید کننده می دهد. بخش های مختلف راحت تسهیلات مورد نیاز را دریافت کرده و فعالیت خود را آغاز می کنند. برای ثبت و افتتاح شرکت در برزیل تنها ده روز زمان لازم است که البته افراد خارجی باید حتماً یک شریک برزیلی داشته باشند.

تاجر ایرانی مقیم برزیل در پاسخ به این سؤال مجری که در کشور ایران برای سرمایه گذاری راحت هستید یا برزیل گفت: برای تجارت در برزیل بسیار راحت تر هستم چون هر وقت به تسهیلات داشته باشم بدون اینکه به بانک مراجعه کنم رؤسای بانک در دفتر من حاضر شوند.

عامریان گفت: وقتی ساعت نه صبح یک میلیون اعلام نیاز کنم با سود شش درصد در سال این مبلغ را تا ساعت دوازده ظهر به حساب من واریز می شود. برعکس کشور ایران که برای دریافت تسهیلات باید ضریب حساب مشخص شود و شاید بعد از دو سال وام را پرداخت کنند.

صادر کننده نمونه کشور تصریح کرد: از زمانی که در سال 2002 لولا رئیس جمهور برزیل شد. طرح بورس فامیلی را اجرا کرد و به چند استان فقیر یارانه داد. با اجرای این طرح حدود 40 میلیون افراد طبقه فقیر جامعه را به طبقه متوسط رساند. بنابراین صنعت، کشاورزی و کارآفرینی آنها تا سال 2011 پیشرفت خیلی خوبی داشت.

وی در پاسخ به این سؤال مجری که حمایت از مخترعان و صاحبان ایده چه تأثیری در رشد اقتصادی برزیل داشته است گفت: در برزیل از صاحبان طرح و ایده حمایت می کند و به راحتی به آنها تسهیلات می دهند. قوانین خیلی خوبی هم دارند.

تاجر ایرانی مقیم برزیل خاطرنشان کرد: برخلاف جوسازی رسانه ها مبنی بر گرفتن رشوه در این کشور من تا به حال این مسئله را مشاهده نکردم و آنها برای کارآفرین و تاجر احترام خیلی خوبی قائل هستد. هر موقع مشکلی داشته باشید و احساس کنید لازم است با وزیر مربوطه ملاقات داشته باشید ظرف کمتر از ده روز به راحتی می توانید با وزیر رو در رو صحبت کنید و اگر جایی اجعاف شده شده باشد سریع پیگیری می کنند.

عامریان ادامه داد: برزیل اصلاً این طور نیست به تمام قشر جامعه احترام می گذارند و همه راضی و خوشحال هستند. برعکس ایرانی ها که با دیدن همدیگر بغض می کنند و در آساسنسور پشت به هم می ایستند در برزیل همه از صبح به همدیگر انرژی مثبت می دهند.

وی یادآور شد: در ایران اینقدر در رسانه ها بحث رانت به وجود آمده و اینکه افراد تنها با رانت و پارتی می توانند به جایی برسند تمامی جوانان ما پس از فارغ التحصیلی فکر می کنند نمی توانند کاری انجام دهند. در حقیقت به نوعی افراد دلسرد شده اند.

صادر کننده نمونه کشور در پاسخ به این سؤال مجری که توصیه شما به دولت و مجلس ایران چیست گفت: در دولت قبل رحیمی گفت که از صبح تا شب جلسه هستم و از بیرون خبر ندارم و این خیلی بد است. زمان احمدی نژاد صادر کنندگان باید پنج درصد سود می گرفتند. طی سفری که به برزیل داشت از عدم پرداخت سود اعتراض کردم در ابتدا که خبر نداشت و بعدش هم این سود را قطع کرد.

عامریان گفت : آن زمان در سفر احمدی نژاد به برزیل به وی گفتم در کشورهای دیگر فلان مقدار جایزه صادراتی می دهند ولی در کشور ما 5 درصد است ، که آقای احمدی نژاد طوری گفت راست می گویی که انگار دروغ می گم . بعد که به ایران برگشتم دیدم همان جایزه صادراتی را نیز حذف کردند . کاش با احمدی نژاد دیدار نمی کردم .

تاجر ایرانی مقیم برزیل در پایان گفت: به عنوان مثال در سال90  با کلی دردسر و مذاکره برخی از افراد خارجی را برای خرید فرش به ایران آوردیم که شش میلیون دلار خرید داشتند و قرار شد سال بعدش هم 25 میلیون دلار خرید کنند. وقتی از دولت سود خود را طلب کردیم گفت ما هیچ سودی نمی دهیم.

میر قاسم مؤمنی رئیس انجمن دوستی ایران و برزیل نیز که شب گذشته در برنامه پایش حضور پیدا کرد تا علت اینکه برزیل از بدهکارترین کشور دنیا به رتبه هفتم اقتصاد رسید را شرح دهد اظهار کرد: کشور برزیل یک سیاست خوب را در پیش گرفت و آن هم واقع بین کردن قوانین است. یکی از اصلاحات خوبی که در قوانین خود انجام دادند این بود که بروکراسی های اداری را برداشتند. به شرکت هایی که قصد سرمایه گذاری داشتند وام دادند. هشتاد درصد از اعتبار یک پروژه ای که از سوی کارآفرین پیشنهاد می شد دولت وام می داد و آورده شرکت مجری تنها 20 درصد بود.

وی افزود: وقتی به شرکتی وام می دادند بدون بروکراسی بود البته در عین این سهولت در ارائه تسهیلات بانکی نظارت های خوبی هم بر نحوه هزینه کردن تسهیلات صورت می گرفت. ثبت شرکت برای یک شهروند برزیلی ده روز و برای افراد خارجی تنها 20 روز زمان می برد.

رئیس انجمن دوستی ایران و برزیل بیان کرد: برزیل تا سال 2013 ششمین قدرت اقتصادی جهان شد و جای انگلیس را گرفت. مهمترین مسئله دیگر توسعه تعاونی ها در این کشور بود. از سال 94 به بعد بحث تعاونی و مؤسسات زود بازده فعالیت کردند. بحث کشاورزی و بخشی از صنعت آن در حال حاضر در اختیار تعاونی هاست.

میرمؤمنی عنوان کرد: در بحث تولید و صادرات هم تعاونی های مختلفی شکل گرفته و به صورت منسجم و هدفمند در حال تولید هستند که در این زمینه موفق شده اند.

وی اذعان کرد: یک فرهنگ سازی به منظور مبارزه با بیکاری در کشور برزیل انجام شد و بر اساس آن مردم این کشور بیشتر از تولید داخلی استفاده می کنند. وقتی مشابه یک کالا در برزیل وجود داشته باشد هرگز از نوع خارجی آن خرید نمی کنند.

رئیس انجمن دوستی ایران و برزیل در پایان و در پاسخ به این سؤال مجری که کدام یک از موفقیت های برزیل را برای اجرا در کشور پیشنهاد می کنید گفت: به تولید کننده ها اعتماد داشته باشند و از آنها حمایت کنند.

رئیس جمهور باید در مقابل هدر دادن آب بخاطر جام جهانی پاسخگو باشد/ آزادسازی آب پشت سدها برای جام جهانی

نماینده مردم اهواز در مجلس از آزاد سازی آب پشت سدها به منظور عدم دادن خاموشی برق برای تماشای رقابت های جام جهانی فوتبال خبر داد.

سید شریف حسینی در ارتباط تلفنی با برنامه پایش شب گذشته اظهار کرد: در زمان مسابقات جام جهانی فوتبال برای جلوگیری از قطعی برق بعضی از مناطق کشور آب های پشت سدها را تخلیه کردند. به این دلیل ما امروزه شاهد این هستیم که دستوراتی مبنی بر عدم کشت های پاییزه برای کشاورزان صادر می شود که مستنداتش هم در تمام استان هایی که مستقیماً از آب های تجدید شونده استفاده می کنند موجود است.

وی افزود: ارزش و اهمیت آب بر هیچ کس پوشیده نیست و اکنون ما در شرایط بحرانی آب هستیم که باید برای مردم و مسئولین یک دغدغه باشد. واقعیتی که باید بپذیریم این است که اگر برنامه ریزی درستی نداشته باشیم در آینده با مشکل مواجه خواهیم شد.

نماینده مردم اهواز در مجلس تصریح کرد: متأسفانه غفلتی که مسئولین کرده اند در کنار اینکه اطلاعات کافی به مردم نمی دهند در آینده مشکل ایجاد می کند.مسئولین مربوطه باید پاسخگو باشند که چرا آب ها را برای تولید برق آزاد کردند.

وی ادامه داد: مسئولینی که در مدیریت منابع آبی بین 133 کشور جهان رتبه 132 را دارند و نوع مدیریتشان باعث کاهش 46 درصدی آب ها شد. این وضعیت نشان دهنده مدیریت غلط است.

شریف حسینی در پایان گفت: در سنوات گذشته مناطق مختلف کشور را سهمیه بندی می کردیم. امروزه ما شاهد این هستیم که کشاورزان در بخش معیشتی خود به نوع دیگری از کار روی آورند و بخواهند با این وضعیت مردم را دچار مشکل کنند. برای به وجود آمدن تمام این مشکلات مسئولین مربوطه باید پاسخگو باشند.

حسنی در پایان گفت: رئیس جمهور هم باید در مقابل هدر دادن آب بخاطر جام جهانی پاسخگو باشد .

رئیس انجمن سی ان جی کشورنیز که در این برنامه حضور داشت در بخش دیگری از پایش گفت : ایران دارای بزرگترین ناوگان گاز سوز سی ان جی دنیا است.

اردشیر دادرس رئیس انجمن سی ان جی کشور که شب گذشته برای فرصت های سرمایه گذاری در تولید و توزیع گاز طبیعی در برنامه پایش حضور یافته بود ،اظهار کرد: CNG به ساختار و توانمندی های صنعت گاز ایران برمی گردد. خوشبختانه در کشور حدود 250 هزار کیلومتر شبکه خطوط انتقال عادی گاز داریم. همچنین 34 هزار کیلومتر شبکه خطوط فشار قوی داریم. امروزه شاهد بزرگترین ناوگان گاز سوز CNG دنیا هستیم. این بزرگترین ناوگان بعنوان جایگزین بنزین قطعاً اتفاق خوبی است.

وی در پاسخ به این سؤال مجری که چرا گاز LPG در کشور با شکست مواجه شد گفت: این گاز یکی از گازهای پاک است و دارای هیچ آلاینده ای نیست. دلیل اینکه نتوانست توسعه پیدا کند این بود که شبکه تأمین و توزیع و ساختاری که در جهت انتقال و توزیع این فرآورده بود اشکال داشت.

دادرس تصریح کرد: امروزه در نوعی از عصر اقتصاد جهانی قرار گرفتیم که اقتصاد انرژی بر اقتصاد جهانی قالب شده است و حاکمیت گفتمان کشورهای پیشرفته در بحث انرژی مبتنی بر انرژی محوری است. در حقیقت اقتصاد بسیاری از کشورهای دنیا بر اساس اقتصاد انرژی است و توسعه محوری دارند.

صرفه جویی چهار پالایشگاه/ گاز محور توسعه است

دادرس اظهار داشت: ایران بزرگترین ناوگان سی ان جی جهان را دارا است و بالغ بر 250 هزار کیلومتر لوله کشی انتقال گاز نیز داریم. هم‌اکنون به سه هزار جایگاه بنزین و 1500 جایگاه سی ان جی جدید در کشور نیاز داریم.

وی عنوان کرد: زیر ساخت های شبکه گازی و توزیع موجود در کشور از بهترین ساختارهای نصب جایگاه های CNG است. امروزه شاهد این هستیم حتی LNG که آمده را با روش های جدید LCNG را به شبکه های گازی اضافه کنیم.

رئیس انجمن سی ان جی کشور بیان کرد: گاز بعنوان محور توسعه است و جایگاه های سی ان جی چهار و هفت دهم درصد از کل شبکه 550 میلیون متر مکعب گاز تولیدی را شامل می شود. ولی در مقابل بین 27 تا 28 درصد از درآمدزایی شرکت ملی گاز ایران از سی ان جی است.

سی ان جی سوخت دوستدار محیط زیست

دادرس اذعان کرد: سبد سوخت حامل های انرژی ما می تواند به 35 تا 40 میلیون متر مکعب CNG تبدیل شود. از طرفی مخزن سازها و کمپرسورسازهای ما به خودکفایی خیلی خوبی رسیدند و به تولیدات ملی دست پیدا کردند.

وی در پاسخ به این سؤال مجری که آیا سی ان جی دارای آلاینده است گفت: این گاز یکی از سوخت های خوب و پاک است.CNG جزء سوخت های دوستدار محیط زیست است و در تمام دنیا دنبال این هستند که این توانمندی را داشته باشند. ما نباید این مسئله را از یاد ببریم که بر اساس واقعیت ما در گذشته دومین منابع گازی دنیا را داشتیم که طی یک تا دو سال اخیر با کشف میادین جدید رتبه اول منابع و ذخایر گاز دنیا را داریم. البته در کل خلاء هایی وجود داشته است و یکی از این کمبود ها تلاش برای یافتن یک سوخت جدید بعنوان جایگزینی برای بنزین بود.

صرفه جویی 20 میلیون لیتری بنزین

رئیس انجمن سی ان جی ادامه داد: برزیل امروزه از نیشکر 23 میلیارد لیتر اتانول تولید می کند. در واقع این کشور توانسته در زمینه یکی از سوخت های جایگزین و ترکیب کردن آن با بنزین به خود کفایی برسد.

دادرس گفت: در ایران باید روزی برسد که بتوانیم حداقل 40 میلیون متر مکعب تولید داشته باشیم و آن 20 میلیون لیتر بنزینی که باید وارد می کردیم در حال حاضر صرفه جویی کنیم.

وی در پاسخ به این سؤال مجری که آیا ممکن است ما نیز روزی مانند برخی از کشورها به این نتیجه برسیم که موتورهای دیزلی آلودگی کمتری نسبت به CNG دارند برسیم گفت: زنجیره تأمین ما در راستای محور توسعه گاز است. امروزه باک های CNG می تواند یک هزار و 500 کیلومتر پیمایش داشته باشد. لذا گازوئیل در کشور ما 85 سنت قیمت جهانی دارد و ما 10 سنت می فروشیم. بنزین نیز 75 سنت است و هنوز ما با قیمت 23 سنت می فروشیم. گاز هم حدوداً 45 سنت است.

ایران دارای گرانترین قیمت سی ان جی در دنیا

رئیس انجمن سی ان جی ایران گفت: قیمت سی ان جی در ایران بالاترین قیمت در جهان محسوب می‌شود. شاخص جذابیت سرمایه‌گذاری در صنعت سی ان جی ایران بالا است.. به این دلیل که 60 درصد قیمت بنزین ما سی ان جی ما است. در صورتی که در 28 کشور دنیا چهار رویکرد زیست محیطی، تکنولوژی، اقتصادی و سیاسی دارند. اما امروزه در ایران نسبت قیمت بنزین به سی ان جی 60 درصد است.

دادرس افزود: شاخص استاندارد جهانی نیز 25 تا 35 درصد است. لذا با توجه به اینکه به نسبت قیمت خانگی 400 درصد، صنایع 350 درصد است ما به حمل و نقل عمومی خود گاز را گران تر می دهیم. این شاخص در دنیا بی نظیر است. بنابراین گاز بعنوان محور درآمدزایی خوبی است. در واقع در کشور ما صادرات به داخل می کنیم. اگر هم صادرات نداشته باشیم آنقدر پتانسیل داریم که در داخل از آن استفاده کنیم.

ایران یکی از پرچمداران و متولیان گاز سی ان جی در دنیا

وی تأکید کرد: در صورتی که ما بتوانیم سی ان جی را ذخیره کنیم هر متر مکعب آن 650 برابر یک متر معکب گاز طبیعی است و توانایی و ظرفیت ذخیره سازی را هم دارد. با این پوشش هایی که در CNG داریم کشور را به یکی از پرچمداران و متولیان گازCNG در دنیا رسانده است.

مخترع و نخبه فنی کشور ادامه داد: 90 درصد تاکسی های کلانشهرها گازسوز هستند. همچنین 60 درصد حمل و نقل عمومی که شامل کامیونت، اتوبوس های شهری، وانت های شخصی و وانت های عمومی نوع یک و دو است گاز سوز هستند.

نیاز فراوان به سرمایه گذاری در تأسیس جایگاه های سوخت

دادرس گفت: حدود 17 میلیون خودرو و نه میلیون موتورسیکلت در کشور داریم. در مقابل تعداد سه هزار و 500 جایگاه بنزین و دو هزار و 200 جایگاه CNG داریم. مجموعاً به این دلیل که تعدادی از جایگاه های ما دومنظوره هستند می توان گفت حدود پنج هزار جایگاه داریم.

وی در پایان گفت: در کشور ترکیه نه میلیون خودرو وجود دارد و در مقابل این خودروها 12 هزار و 800 جایگاه دارند. اما ایران دو برابر این کشور خودرو دارد ولی فقط پنج هزار جایگاه دارد. بنابراین ما در این زمینه به سرمایه گذاری نیاز داریم.


download

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
شیشه لمینت انتخابی مدرن برای نما و دکوراسیون داخلی
شمار شهدای خبرنگار در جنگ غزه به ۱۹۷ نفر رسید
آمار شهدای غزه به ۴۵ هزار و ۲۵۹ نفر افزایش یافت
رئیس‌جمهور درباره وضعیت اقتصادی کشور با مردم صحبت کند
سیاست افزایش قیمت دلار تا چه زمانی ادامه دارد؟
وزیر اقتصاد پاسخگوی عدم پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری باشد
تبریک رئیس مجلس به مناسبت روز مادر
قالیباف: امام (ره) معتقد بود پیروزی انقلاب اسلامی مدیون زنان است
هشدار نارنجی هواشناسی؛ شاخص آلودگی در آستانه «خطرناک»
گمانه‌زنی‌های جدید درباره رفع فیلترینگ و جلسه آتی شورای فضای مجازی
پیش‌بینی افزایش قیمت ۱۱هزار درصدی ریپل
آشنایی با مازی نور، یکی از بزرگترین تولید کننده محصولات روشنایی
همه چیز در خصوص ثبت شرکت
نکات مهم در مورد پروازهای مستقیم به آنتالیا
۱۸۸ هزار تن کالای اساسی در بنادر بوشهر تخلیه شد
سهم صندوق بیمه کشاورزی در بودجه ۱۴۰۴ چقدر است؟
ماهان سرویس ، تعمیرگاه تخصصی لوازم خانگی ال جی در کرج
اطلاعیه سازمان وظیفه عمومی در پی حادثه واژگونی اتوبوس سربازان
مقدمات افزایش قیمت بنزین آغاز شد؟
افزایش ۱۱ درصدی موجودی مخازن سد ها
قانون پیش‌فروش ساختمان اصلاح می‌شود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top