تاریخ انتشار: شنبه 1393/05/18 - 10:00
کد خبر: 138340

دستور وزیر بهداشت: ظرفیت‌های علوم پزشکی در کنکور 93 بازنگری شود

دستور وزیر بهداشت: ظرفیت‌های علوم پزشکی در کنکور 93 بازنگری شود

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره ظرفیت رشته های علوم پزشکی در کنکور 93 گفت: موضوع ظرفیت های علوم پزشکی در کنکور 93 بازنگری می شود و ظرفیتی که وزارت بهداشت اعلام کرده است همچون سال گذشته خواهد بود.

خبرنامه دانشجویان ایران: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره ظرفیت رشته های علوم پزشکی در کنکور 93 گفت: موضوع ظرفیت های علوم پزشکی در کنکور 93 بازنگری می شود و ظرفیتی که وزارت بهداشت اعلام کرده است همچون سال گذشته خواهد بود.

به گزارش خبرنگار صنفی- آموزشی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دکتر سیدحسن هاشمی در گفتگویی افزود: البته منظور ظرفیتی است که وزارت بهداشت تعیین کرده است که در این زمینه به معاونت آموزشی خواهم گفت که ظرفیت به میزان سال گذشته تعیین شود.

وی افزود: ظرفیت دانشگاه آزاد نیز به همین صورت و مانند سال گذشته باید باشد، ضمن اینکه اگر دانشگاهی ظرفیت مازاد درخواست کرده باشد باید با آن موافقت شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: این ظرفیت ها حداکثر تا اول مهرماه ابلاغ می شود.

هاشمی خاطرنشان کرد: البته این نکته مهم هم وجود دارد که دانشگاه ها همین حالا هم به دلیل افزایش ظرفیت در گذشته با مشکلات زیادی مواجه اند و بیش از این نمی توانیم به آنها دانشجو تحمیل کنیم.

به گزارش مهر، پس از انتشار دفترچه کنکور سراسری سال 93 و اعلام میزان ظرفیت پذیرش در رشته های علوم پزشکی به خصوص سه رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی، دکتر ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور در خصوص کاهش ظرفیت این سه رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی گفت: سال گذشته 7 هزار و 300 نفر در این رشته ها پذیرش شدند و امسال پس از اصلاحیه افزایش ظرفیت وزارت بهداشت، در مجموع 6 هزار و 100 نفر امسال در این سه رشته پذیرش می شوند که نسبت به سال گذشته هزار و 100 نفر کاهش دارد.

در عین حال دکتر سیدامیرمحسن ضیایی معاون آموزشی وزارت بهداشت یادآور شده بود: 3 هزار و 200 نفر ظرفیت اصلی رشته پزشکی است و پس از اضافه شدن 10 تا 15 درصد رتبه های مشترک به میزان 400 نفر ، این عدد به 3 هزار و 600 نفر افزایش می یابد. از سوی دیگر ظرفیت پردیس های خودگردان هم کاهش نداشته است و همانند سال گذشته است.

منبع: مهر

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تعرض به زیرساخت‌های ما بنای هژمونی شما را نابود می‌کند
ایران برای پاسخ قاطع به هرگونه تعرض آمریکا آماده است
پاسخ ایران محدود به منطقه نخواهد بود
از همه ابزار خود برای اعمال حق ذاتی دفاع مشروع استفاده می‌کنیم
تجربه آبان ۹۸ و مرداد ۴۰۴ نشان داد گران‌سازی بنزین تأثیر مثبت ندارد
معرفی بهترین صرافی ها بدون محدودیت سنی
استقلال با دیوار پنج‌نفره به استقبال لیگ برتر می‌رود
تهدید خطرناک ایران علیه نظامیان آمریکایی به روایت وال استریت
از توقیف دارایی‌ها تا بازگرداندن منابع به بیت‌المال
شرط ایران قوی، وحدت حول محور ولایت است
مهم‌ترین تاسیسات انرژی جهان در تیررس موشک‌های ایرانی
پیشنهاد ساخت شهرهای حکمرانی در سطح کشور / اهدای ۲۰۰ متر زمین می‌تواند مشکلات اقتصادی مردم را برطرف کند
دستور آماده‌باش کامل در تمام پادگان‌ها و مقرهای حشد شعبی
«هنر خوب باختن» را بیاموز / بحران موشکی و فاجعه اقتصادی، واشنگتن را به عقب‌نشینی از جنگ با ایران وادار کرده است
امنیت زائران اربعین و انتقام خون رهبر شهید معامله‌پذیر نیست
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top