تاریخ انتشار: سه شنبه 1393/05/28 - 15:37
کد خبر: 139394

لابی سنگین کردان تکرار می شود؛

صلح کل‌ها در مجلس برای وزیر رای جمع می‌کنند

صلح کل‌ها در مجلس برای وزیر رای جمع می‌کنند

در آبان ماه 1387 بحث استیضاح مرحوم علی کردان به دلیل مدرک دکترای جعلی در مجلس داغ بود و حامیان دولت وقت(احمدی نژاد) سعی داشتند تا به هر شکل ممکن نمایندگان امضاکننده طرح استیضاح علی کردان را مجاب کنند تا امضای خود را پس بگیرند.

خبرنامه دانشجویان ایران: فردا چهارشنبه 29 مرداد 93 قرار است رضا فرجی دانا استیضاح شود، استیضاحی که به قول یکی از نمایندگان مجلس تا کنون آنقدر برای تغییر نظرشان تحت فشار نبوده اند. 

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در آبان ماه 1387 بحث استیضاح مرحوم علی کردان به دلیل مدرک دکترای جعلی در مجلس داغ بود و حامیان دولت وقت (احمدی نژاد) سعی داشتند تا به هر شکل ممکن نمایندگان امضاکننده طرح استیضاح علی کردان را مجاب کنند تا امضای خود را پس بگیرند.

در همان زمان تعدادی از نمایندگان مجلس هشتم طی نامه‌ای از محمود احمدی نژاد می خواستند تا برای تجهیز مساجد حوزه‌های انتخابیه خود به آن ها کمک مالی کند. ظاهراً این موضوع با موافقت احمدی نژاد همراه نمی شود اما محمد عباسی مدیرکل وقت «دفتر دولت در مجلس» از این فرصت استفاده کرده و دست به ابتکار جالبی می زند.

در همین راستا محمد عباسی، رسید دریافت چک های 5 میلیون تومانی کمک هزینه مساجد را در «رو» و رسید دیگری مربوط به پس گرفتن امضای استیضاح کردان را در «زیر» قرار می دهد و از برخی نمایندگانی که استیضاح کردان را امضا کرده‌ بودند می‌خواهد تا آن برگه ها را به عنوان رسید دریافت چک امضا کنند!

نمایندگان هم بی خبر از همه جا برای دریافت چک هر دو رسید را امضا می کنند اما عوض حیدرپور نماینده شهررضا بعد از امضا متوجه می‌شود که چرا دو رسید از او گرفته‌اند! و بعد از پیگیری ماجرا، قضیه روشن می‌شود. 

در این بین حمید رسایی و علی‌اصغر زارعی وقتی متوجه قضیه می‌شوند اول با دفتر احمدی نژاد تماس می گیرند و در این باره پرس و جو می کنند و وقتی دفتر احمدی نژاد از موضوع چک های 5 میلیون تومانی اظهار بی اطلاعی می کند، زارعی با فرد خاطی برخورد فیزیکی می کند کاری که به سیلی عدالتخواهی بر گوش لابی معروف شد.

در حال حاضر هم بعضی اخبار از مجلس و نمایندگان نشان می دهد لابی های وسیعی برای ساقط کردن استیضاح فرجی دانا در حال انجام است.

علیرضا زاکانی در خصوص لابی های انجام شده برای ابقای فرجی انا به تسنیم می گوید: بنده 11 سال است که در مجلس حضور دارم، در این 11 سال هیچ استیضاحی نبوده که به این اندازه برای تاثیرگذاری بر روی نظر، نمایندگان را تحت فشار قرار دهند.

اگرچه در زمان مرحوم کردان و دولت نهم یک مدیر به صورت سرخود به دنبال تطمیع نمایندگان و فریب آنها بد اما زاکانی شرایط کنونی مجلس در قبال استیضاح فرجی دانا را اینگونه توصیف می کند: از تهدید، تطمیع و هر روشی استفاده می‌کنند تا نظر نمایندگان را از استیضاح وزیر علوم برگردانند که این مسئله محل اشکال و خدشه جدی است.

به نظر می رسد شخصیت هایی که در مجلس به صلح کل ها معروف هستند و سعی دارند فضای آرام میان مجلس و دولت را حتی به بهانه ادامه فضای کنونی دانشگاه ها و عزل و نصب ها و حضور فتنه گران در دانشگاه ادامه یابد، نقش بسزایی در فرآیند لابی ها دارند.

پیش از این هم علی لاریجانی با پا درمیانی فرصتی یک ماهه برای اصلاح امور دانشگاه از طرف استیضاح کنندگان برای فرجی دانا گرفته بود.

خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران» کسب اطلاع کرد آقای ابوترابی در اقدامی قابل تامل امروز لابی سنگینی به نفع آقای فرجی دانا به راه انداخت.

گفتنی است آقای روحانی رئیس جهور اعلام کرده بود که نتیجه استیضاح نشانه ای از انسجام قوا خواهد بود.حال سئوال اینجاست این انسجام ب زور و تهدید و تطمیع عملی می شود یا خواست نمایندگان؟

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پاداش صرفه‌جویی جایگزین افزایش قیمت حامل‌های انرژی می شود
توقیف اموال ۳۴ نفر از عناصر مرتبط با رژیم صهیونیستی
افشاگری روزنامه آمریکایی درباره حملات امارات علیه ایران
نامه جدید فدراسیون فوتبال به فیفا
فیلم | دکتر فتانه تقی‌یاره: هر کشوری مسائل مختلفی دارد؛ بایستی مسائل کشور را به دانشگاه‌ها بدهیم تا حل کنند
نقشه راه جدید برای ۵ دانشگاه
فیلم | خضریان: توافقی که سایه جنگ را حفظ کند، منافع ملی را تأمین نمی‌کند
تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار
فیلم | رهبر شهید انقلاب: اجازه نمی‌دهم بیگانگان با مصالح ما بازی کنند
پرسپولیس پاسخ استقلال را با شکایت داد
امتحانات پایه‌های اول تا دهم از امروز آغاز می‌شود
تجاوزات هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل علیه لبنان
فشارخون بالا چه بلایی سر ما می آورد
تسلط بر تنگهٔ هرمز را با تحریم هم به دست نخواهید آورد
دانش آموزان امسال غیر حضوری ثبت‌نام می کنند
هفت نکته مهم در پیام‌های آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای از اسفندماه ۱۴۰۴ تا امروز...
حمله آمریکا به یک قایق در اقیانوس آرام
 مقتل شهید، مزار اوست
بنادر امارات قربانی کریدور زمینی ایران و پاکستان
خانواده بهشتی
باقری: کشورها از ابتکار ایران درباره معادله امنیتی جدید استقبال کردند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top